M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
-
GARFA 2.53 seviyesinde atak yapma hazırlığında sankiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
öhm.biri vanetmi dedi..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vanet birazdan atak yapınca üzülmeyesiniz
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
en güvenilir olanı fişi çekmek....fiş çekilmediği sürece girilmeyen pc yoktur.......EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCafelerdeki PCler tek makinadan yönetilir.... Yani ana makinayi kontrol eden kisi gerekli ayarlari yapmissa diledigi her an diger PClerden giris yapmis kisilerin tüm hareketlerini yazdiklarini birebir takip edebilir...
Sifreler falan ucar gider...
O yüzdendirki yillarca ne zaman net cafeye gitsem iki dakikaliginada olsa MSN kullandigimda eve gelir gelmez sifremi degistiririm...
Tedbirli olmak evladir...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
hocam dayanamadım hemen aldımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vanet birazdan atak yapınca üzülmeyesiniz
Yorum
-
Sn emeklica topu hep doksana atıyosunuz görmüyorum sanmayınemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren güvenilir olanı fişi çekmek....fiş çekilmediği sürece girilmeyen pc yoktur.......
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren güvenilir olanı fişi çekmek....fiş çekilmediği sürece girilmeyen pc yoktur.......
Hocam korku salma yüreklere....
Net dediginde hic birseyin güvencesi yoktur bu bir gercek... Yalniz net cafelerde cafe sahibinin elinde öyle bir imkan varken ben bunu aklimdan cikarmam...
Her halü karda cok farkli bir durum....
Yorum
-
-
yalnız ben net kafede değil de normal pastane tarzı bi yerdeyim,açıkcası korktum müşteri hizmetlerini aradım her şeyi iptal ettirdi.Bu forumda kısa zamanda yer almama rağmen böyle bir durumda birçok kişinin bana fikir vermesi beni duygulandırdı.sonsuz teşekkürler..
Yorum
-
gerçekten çok dikkat etmek gerekir.inanın evimde bana ait pc olduğu halde aracı kurumların işi bitince kapatıyorum.gördüklerim ve yaşadıklarımı yazsam roman olur......siz genede wireless leri şifresiz bırakmayın.kablolu modemlerinde akşam fişini çekiverin.eziyet gelmesin size....EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam korku salma yüreklere....
Net dediginde hic birseyin güvencesi yoktur bu bir gercek... Yalniz net cafelerde cafe sahibinin elinde öyle bir imkan varken ben bunu aklimdan cikarmam...
Her halü karda cok farkli bir durum....
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
aman ben çay çorba içirirmi diye alıcı gözle bakmadım sadece göz ucuyla baktım, yazar paylaşırdınm tahtaya hakim olabilsemyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam dayanamadım hemen aldım
neyse umarım çay çorba içersiniz değer bari korkulacak durumda görmedim ama...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum