Alkım 4.46-4.50 kademelerinden çay çorba içirebülür 4.50 den işlem görmekte
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlaf olsun topik dolsun misali
erken satmışım meretin birini de 
Hocam yine sabah sabah üc yanlis is yaptik... Moraller sifira yakin seyrediyor.... Somayin...
Yorum
-
birisi Olmks diil dimi?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yine sabah sabah üc yanlis is yaptik... Moraller sifira yakin seyrediyor.... Somayin...
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
-
olsun hocam olsun..ihevayı erken satmışım.şimdi batacak bi kaart bulmam lazım..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz olsun
her şey olacağına varır..
Yorum
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoğru tahmin.
ama ben yine oralara geleceğini düşünüyorum.
Anlamam... Heyecan yaptik verdik... Sinir etti...
Yorum
-
Afyon'lu olarak bayılırım kaymaklı ekmek kadayıfınaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaçan kaçsın
fırsatlar tükenmez faizden fazla kazanmak önemli bu aralar
daha fazlası olursa kaymaklı kadayıf olur tabbiii
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
giderim valla,acı patlıcan kıragımı çalarmış..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermangal gibi yüreği var ketenin niye vaneti mangal yapsın ki
Hem o kırım kongo korkusuna pikniğe bile gitmez pencerede pinekler 
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Alkadan çay çorba içilmez, beklenir woswosa kaput alınırgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut Hocam 1.28 maliyetli Alka'ları 1,30 dan cuma günü verdim, dayanamadım daha az miktarda aldım
Alka'dan çay çorba içesim var 
Yok beklemem sıkıldım diyenler at değüştürebilir elbette
yan topiğin canlı göstergesi nedim var; benim de canlı göstergelerim vardı, o girmiş; Abuzittin kopyacı namı diğer müstearı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Musaözüne git hemide Ketenketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergiderim valla,acı patlıcan kıragımı çalarmış..
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
petun 2.84-2.82 kademelerinden çay çorba ikram edebüşür; nolmaz nolmaz
Yorum
-
Hocam pikniğe gönderecez Keten'i yani kafaya koydukMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun 2.84-2.82 kademelerinden çay çorba ikram edebüşür; nolmaz nolmaz
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Yorum