MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Yorum
-
he vallaketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam rahat olun farklılık yok tahlillerde.o doktorada selam edin benden,acemi herif..
bendende selam edin ,acemi herif...
şşt keten,o doktor da burdaymış leyynn..iğnesi elinde geliyomuş
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam 2000 takibe almıştık bu hissyi ğeri sayfaları karıştıran bulur
Sizin takibinizden 2.17 den aldım.
Sonsuz tşk.ler
Emeğiniz çok faydalı oluyor.:081:
Söylediklerinizden yakalayabildiğim hisselerden biri .
Yorum
-
biz farklı bişey yapalım ve kalbimiz kadar temiz olan bu pencereyi bemmbeyaz bırakalım dedik..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk mesajda gönlüm ilk mesajda diye bir sarki varmiydi ?
Adminlerimizi sevelim sevmeyenlere sevdirelim....
bizim üyelerimiz zekidir,çalışkandır,bilir burda ne yazdığını,kartal gibi keskin gözlüdür..
hem her yenilemede böyle görüncee ''bırakk boş kalsınn eliimm,yol yakınkenn dönelimm..arkadaşımm ol yeteeerr,böylesii dahaaa güüzell'' diye şarkı söyleyesim geliyor..allala bana bu kadar bir neş'e yi çok görmeyin;)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
:081:yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz farklı bişey yapalım ve kalbimiz kadar temiz olan bu pencereyi bemmbeyaz bırakalım dedik..
bizim üyelerimiz zekidir,çalışkandır,bilir burda ne yazdığını,kartal gibi keskin gözlüdür..
hem her yenilemede böyle görüncee ''bırakk boş kalsınn eliimm,yol yakınkenn dönelimm..arkadaşımm ol yeteeerr,böylesii dahaaa güüzell'' diye şarkı söyleyesim geliyor..allala bana bu kadar bir neş'e yi çok görmeyin;)
:a88:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergica yok bugün,tosbagası sorun çıkardı ellehem..
aaaaa keten çilek hiç arızamı yapar
hiçbir araba çalışmasa o yine çalışır
:081:
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz farklı bişey yapalım ve kalbimiz kadar temiz olan bu pencereyi bemmbeyaz bırakalım dedik..
hem her yenilemede böyle görüncee ''bırakk boş kalsınn eliimm,yol yakınkenn dönelimm..arkadaşımm ol yeteeerr,böylesii dahaaa güüzell'' diye şarkı söyleyesim geliyor..allala bana bu kadar bir neş'e yi çok görmeyin;)
Hadi yaaaa
Yorum

Yorum