gunaydın
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tebrikler sn.MESUTC.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSNPAM 0.83*0.84 seviyesinden çıtırdayabilir, çekirdek çıtlatabülür stopunuz da olmalı ama..

sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Hisse analizi yaptık gecenin bi saatine kadarEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydin M&M kösesi...
Mesut hocam sözünü tutmamis.... Oldumu simdiii oldumuuuuu....
Hani ilk mesaji editleyecektik hocam..... cik cik cik...
Rasgele olmasın dedim di sevgili adminim
Düşünüyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse analizi yaptık gecenin bi saatine kadar
Rasgele olmasın dedim di sevgili adminim
Düşünüyorum.
Saglik olsun hocam....
Bu arada sabahtan beri aklimda olan ama aktif olmadigin icin soramadigim seyi sorayim... Hocam oglunuzdan haber varmi?
Yorum
-
3 günde bir tahlil yaptıracağız takip edilecek, çocuk çok ii zaten Allah göstermesin kırım kongo rahatsızlığı 10-12 gü,nde belirtileri ortaya çıkıyor sanırım ahtırladığım kadarıylaEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaglik olsun hocam....
Bu arada sabahtan beri aklimda olan ama aktif olmadigin icin soramadigim seyi sorayim... Hocam oglunuzdan haber varmi?
Teşekkür ederimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 günde bir tahlil yaptıracağız takip edilecek, çocuk çok ii zaten Allah göstermesin kırım kongo rahatsızlığı 10-12 gü,nde belirtileri ortaya çıkıyor sanırım ahtırladığım kadarıyla
Teşekkür ederim
tekrar gecmis olsun diyorum hocam...
Allahtan acil sifalar.....
Yorum
-
tekrar geçmiş olsun sn.MESUTC.....MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 günde bir tahlil yaptıracağız takip edilecek, çocuk çok ii zaten Allah göstermesin kırım kongo rahatsızlığı 10-12 gü,nde belirtileri ortaya çıkıyor sanırım ahtırladığım kadarıyla
Teşekkür ederimsabır,şükür,tevekkül.
Yorum
Yorum