gica Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gica tanının saglam yazdıgına bakma gidici bu adam.kanser var,yüksek tansiyon var,frengi var,bişey daha vardı ya unuttum..her şey olacağına varır..
-
elbette..hocayada baş köşe elbet..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokadar baktık vefasızlık yapmayalım ozaman cenaze merasimine katılmamak olmaz herhalde
her şey olacağına varır..
Yorum
-
teknoloji ilerledi.sağlam parçalarla yaşar gider.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergica tanının saglam yazdıgına bakma gidici bu adam.kanser var,yüksek tansiyon var,frengi var,bişey daha vardı ya unuttum..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
hocam gediz beni unutmayınder gibi''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
motormu taktırcak yahuemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknoloji ilerledi.sağlam parçalarla yaşar gider.

.kafasına yani..
Yorum
-
--0--..eninde sonunda..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeksin göreceği en dip seviyeyi sorsam? kağıtların durumu da ortaya çıkar
)
Yorum
-
vücutta motor takılan bir sürü yer varmış.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermotormu taktırcak yahu
.kafasına yani..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
olurmu daha az yakar,tasarruflu olur..hatta motoru biodizelli yaptırırsak her yerde kübür kokulu olup dogal hayatı koruma imajıda vermiş oluruz..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman bide motor masrafı çıkarmayın allah aşkına :P
Yorum
-
öhmemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervücutta motor takılan bir sürü yer varmış.
nerler misal?
Yorum
-
bir uzman doktor olsada anlatsa.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröhm
nerler misal?
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-

Yorum