MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
22.08.2008Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
ECILC 22.08.2008 tarihinde belirttiğim 1.38 seviyelerine çok yakın bir yerde, oysa İMKB 42.300 seviyelerinde idi o tarihlerde. Göreceli olarak İMKB ye göre oldukça iyi seviyede...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
aracı kurumlar nakit pozisyonu iyi şirketler arasında zikretmeye başladı. Bir ara teknik değerlendirmesini yapalımm...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterECILC 22.08.2008 tarihinde belirttiğim 1.38 seviyelerine çok yakın bir yerde, oysa İMKB 42.300 seviyelerinde idi o tarihlerde. Göreceli olarak İMKB ye göre oldukça iyi seviyede...
Yorum
-
04/09/2008MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtik borsada hisse alirken kili kirk yarma zamani. Hisse alirken cok iyi incelemek ve aza kanaat etmek gerek. 3 haftadir trade yazdim, bir nebze iheva haric utanriran olmadi yuzumu. Azar azar derken 3 haftada %14 e denk dustu trade kazancim
Kılı kırk yarma döneminden kılı 100 yarma dönemindeyiz artık...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBOSSA TICARET VE SANAYI ISLETMELERI A.S. ILE ILGILI OLARAK
AKKARDAN A.S.'NDEN GELEN YAZI:
ILGI: 05.08.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASINA EK ACIKLAMA;
ONCEKI OZEL DURUM ACIKLAMAMIZDA SIRKETIMIZIN SABANCI HOLDING'E AIT BOSSA
TICARET VE SANAYI ISLETMELERI A.S.'NIN 54.130.110,40 YTL NOMINAL DEGERLI
(%50,12) HISSE SENETLERINI ALMAK UZERE HISSE DEVIR ANLASMASI IMZALADIGI
ACIKLANMISTI.
HISSE ALIS ISLEMI ICIN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:IV NO:8 SAYILI TEBLIGI
KAPSAMINDA CAGRI MUAFIYETINE ILISKIN HUKUMLERIN SAGLANMASINA CALISILACAK,
SAGLANAMAZSA CAGRI YAPILACAKTIR.
-IMKB-
Mesajiimda belirtmek istedigim bu haberdi. Hisse baski altinda tutulup surekli alimlar yapiliyor. Yekstil sektoru icin yeni duzenlemeler yapilacagi sozu edildiginden bu yana guzel tum tekstil sirketleri guzel primler yaparken Bossa nicin cakili kaldi diye sormak gerek. F/K, PD/DD oranlari sektorunun icinde tatmin edici. Tekstil sektorunde konsalidasyon tamamlanmak uzere. Bossanin onemli bir miktarda ihracati ABD'ye yapilmakta. Burasi onemli cunku parite etkisinden kaynaklanan ve hesaba katilmayan bir kar marji artisi ufukta. Baska nedir ogrenmek istediginiz?
26.08.08
Bossa 1.30 seviyelerşnde alım önerdikten sonra bu notu düşmüştüm. Endeks 40.000-42.000 arasında gidip gelirken. IMKB %45 geri çekildiği halde BOSSA taş gibi yerinden oynamadı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEŞEKKÜRLER VE HOŞGELDİNİZ HOCAM
Tşk.ler Barabey dostum, zaten buralardayım ;)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ACABA FFKRL DEKİ CAGRI MUAFIYETI NEDEN OLUMLU OLAMADIMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster26.08.08
Bossa 1.30 seviyelerşnde alım önerdikten sonra bu notu düşmüştüm. Endeks 40.000-42.000 arasında gidip gelirken. IMKB %45 geri çekildiği halde BOSSA taş gibi yerinden oynamadı...
YOKSA İLAVETEN TÜM FİNLER DÜŞMÜŞ BU DÜŞÜRÜLMEMİŞTİ VE O DA DİĞERLERİ İBİ DÜŞMEYE MAHKUMDU
BÖYLE Mİ DÜŞÜNMELİDİR
Yorum
-
2.30-2.34 kademesinden GARAN trade amaçlı alım denenebilir stop 2.27
Şu an 2.34-2.35 kademesinden işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***KOZAD*** KOZA ANADOLU METAL MADENCILIK ISLETMELERI A.S. ILE ILGILI OLARAK KOZA IPEK HOLDING A.S'NDEN GELEN YAZI:
05 KASIM 2008 TARIHINDE KOZA ANADOLU METAL MADENCILIK ISLETMELERI A.S. (KOZAD)
HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 1,04 YTL FIYATTAN 325.000 LOT SATIS 0 ADET
ALIS ISLEMI ORTAKLIGIMIZCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***KOZAD***
Bir çok şirket kendi hisselerine sahip çıkarak alım yaptıkları halde, hala KOZAD şirketi hisse satıyor ve bitiremediler bir türlü, demek ki kendileri de güvenmiyor şirketlerine!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GARAN 2.39 dan işlem görmekte, biliyorsunuz trade amaçlı alımlar için 4-6 kademeyi yeterli buluyorum, ne ki GARAN ı tutmakta fayda var, çay çorba parası yeter diyenler 2.40 ve üstünde de realize edebilir tabikiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Ben yazarken GARAN atak yapıp 2.41 den bir hayli işlem görmeye başlamış bile
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GARAN 2.43 seviyesinden 380.000 adet işlem gördü şu ana kadar, çay çorba içenlere yarasın
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hayırlı olsun diyelim , Mesut bey, yorumlarınıza yeniden başlamışsınız. Yorumlarınızın zevkle izliyorum. Başarılar.
Yorum
-
Tşk.ler sn Simurg,simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun diyelim , Mesut bey, yorumlarınıza yeniden başlamışsınız. Yorumlarınızın zevkle izliyorum. Başarılar.
Ben yine buralardaydım sürekli, ve sizleri okumak ve takip etmekle meşguldüm
İşin doğrusu kırgınlık benimkisi, size değil elbet, topiği izliyenlere, sadece soru sorulup yazılanların okunup gidilmesini bencillik olarak düşündüm, hala da öyle düşünüyorum, bir ankete bile yazmayı bıraktığım gün 20 kişi yanıt vermişti!...
Keyfe keder yazalım bakalım, belki katkı sunanlar da olur ne bileyim...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum