Petun
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
....
ben hazırcılıktan nasıl kurtulurum sayın site sahibi^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^
Yorum
-
mehmetcengiz55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster....
ben hazırcılıktan nasıl kurtulurum sayın site sahibi
stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni Üye : 0 msj - Eski Başlık: Kayıtlı Üye
Hazırcı Üye :25 msj
Seyirci Üye :50 msj - Eski Başlık: İzleyici Üye
Katılımcı Üye :100 msj - Eski Başlık: İş Bilen Üye
Aktif Üye :200 msj
Tecrübeli Üye :400 msj
Bağımlı Üye :800 msj
Çalışkan Üye :1500 msj
Kıdemli Üye :3000 msj
Kadrolu Üye :5000 msj
Üye Özel Başlıkları yukarıdaki şekilde düzenlenmiştir.
........
Yorum
-
***PNSUT*** Pinar Sut Mamulleri Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 21.04.2009 tarihli Yonetim Kurulu Toplantisinda, Gorev suresi dolan Bagimsiz Dis Denetim Kurulusu "Pricewaterhouse Coopers (Basaran Nas SMMM A.S.)'nin yeniden 2009 yili hesaplarini denetlemek uzere, Bagimsiz Dis Denetim Kurulusu olarak 2008 yili Olagan Genel Kurulu'nda tasvip edilmek uzere Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verilmistir. ***PNSUT*** (21/04/2009 - 09:12:13)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
RAPOR-TEKNİK ANALİZ(TURKISH YATIRIM MENKUL DEĞERLER)
Turkish Yatırım Menkul Değerler (www.turkishyatirim.com.tr)
Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
"Bileşik Endeks, 30.000 direncinde gelen satışlar ile
birlikte kısa vadeli taban oluşumu bozulmuş ve sert bir
realizasyon başlamıştır. 27.880 ve 27.800 destekleri
kırılması durumunda realizasyon derinleşebilecektir. Bu
desteklerde tutunma sağlanması durumunda ise yükseliş
kaldığı yerden devam edecektir.
SELEC
Selçuk Ecza Deposu, uzun vadeli yükselen kanal
içerisinde hareket etmektedir. Uzun vadeli ana destek
notkası 1.70, kısa vadeli ana destek noktası ise 1.74’dir.
1.84 direncinin kırılması durumunda yükseliş, 2.20
seviyelerine kadar devam edebilir.
TAVHL
Tav Havalimanları Holding, kısa vadeli yükselen kanal
içerisinde orta vadeli taban oluşumu içerisindedir. 3.38
tepe noktasınde gelen satışlar ile birlikte 3,18 ana destek
seviyelerine gerilme yaşanmıştır. Ana destek
seviyesinde kalması durumunda, 3.38 tepe noktasına
yeniden yükseliş görülebilir."Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***PNSUT*** Pinar Sut Mamulleri Sanayii A.S.'nin 21.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurulu ekteki gundem maddelerinin gorusmek ve karara baglamak uzere 13 Mayis 2009 Carsamba gunu saat 14:30'da Kemalpasa Asfalti, No:1, Pinarbasi, Izmir adresindeki Fabrika binasinda aktedilecektir. Olagan gundem maddelerinin yanisira, "2009 yili temettulerine mahsuben Sermaye Piyasasi Kanunu'nun 15. maddesi ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV, No:27 Tebligi'nin 9. maddesi cercevesinde, ortaklara temettu avansi dagitilmasi konusunda Yonetim Kurulu'na yetki verilmesi ve ayni madde uyarinca dagitilacak temettu avansinin ilgili hesap donemi sonunda yeterli kar olusmamasi veya zarar olusmasi durumlarinda bir onceki yila ait bilancoda yer alan olaganustu yedek akcelerden ya da olaganustu yedek akce tutarinin zarari karsilamaya yeterli olmamasi durumunda ayni Tebligin 10'uncu maddesi uyarinca temettu avansi karsiliginda alinan teminatin paraya cevrilip gelir kaydedilerek bu tutardan mahsup edilecegi hususu konusunda muzakere ve karar" hususunu da iceren Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***PNSUT*** (21/04/2009 - 09:23:42)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
P'yasanin durgun olmasi nedeniyle takibinizdeki hisselerin 2-3 seanslık röntgenini çekmeye çalışabilirim elinden geldiğinceBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sol ac hilusunda kitle görüntüsüyle uygun görünüm,aort topuzu belirginleşmiş,kalpte cor bovinum görünümü..tanı-saglam..yada morto yakında..her şey olacağına varır..
Yorum
-
koza ve etyat hakkında,
müsait olursanız..
şimdiden teşekkürler hocam.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
teknik göstergeleri satışların yoğun olmadığını, 1.23 seviyesinde desteğinin bulunduğunu ve tutunma olasılığınınyüksek olduğunu belirtiyorgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlka hakkında bilgi vermeniz mümkünmü hocam?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersol ac hilusunda kitle görüntüsüyle uygun görünüm,aort topuzu belirginleşmiş,kalpte cor bovinum görünümü..tanı-saglam..yada morto yakında..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum