M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • rafetozen
    Aktif
    • 24 Temmuz 2008
    • 252

Tüm topik üyeleri, hayırlı geceler.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

özcan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      az biraz olmuksalandık sayenizde...
      Olmks da sadece elinde olanlara bilgi amaçlı yazdığımı belirtmiştim daha önce
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        eskiden okuldan biz kaçardık,
        şimdi hocalar yok,
        zaman değişti,
        :040:
        Kaçmadım yahuı, işlerim vardı, aksilik benim işlerimin olduğı günler ortağımında işleri oluyor
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• dibikara
          Katılımcı
          • 16 Nisan 2009
          • 106

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kaçmadım yahuı, işlerim vardı, aksilik benim işlerimin olduğı günler ortağımında işleri oluyor
          hocam sizler olmayınca rehbersiz turist misali yanlış yerlere girip çıkıyoruz

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam sizler olmayınca rehbersiz turist misali yanlış yerlere girip çıkıyoruz
            oturacan oturduğun yerde,otelinde tv izle,keten gibi cam kenarından çıtırlara bak..kaybolup gidersin sonra
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• dibikara
              Katılımcı
              • 16 Nisan 2009
              • 106

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              oturacan oturduğun yerde,otelinde tv izle,keten gibi cam kenarından çıtırlara bak..kaybolup gidersin sonra
              benim cam mezarlığa bakıyorr

Yorum

• dibikara
                Katılımcı
                • 16 Nisan 2009
                • 106

Neyse son bir defa daha camdan bakıp yatayım yarın ola hayrola
                iyi geceler

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Neyse son bir defa daha camdan bakıp yatayım yarın ola hayrola
                  bu saatte her yer karanlık ve sessiz ne camı?ne bakması? seansta bakacaksın ,ortalık cıvıl cıvılken..
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu saatte her yer karanlık ve sessiz ne camı?ne bakması? seansta bakacaksın ,ortalık cıvıl cıvılken..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      1.sayın mesut hocam geçmiş sayfalarda ATLAS için 045 gerileme sonrası atak beklerim demişsiniz sizce atak başaladımı.
                      2.ayrıca takibinizdeki DOGUB sahne hazırlığı yapıyor gibi.
                      3.son olarak TKSYO sürpriz atağa hazırlananır gibi.Yor.bek.teş ediyorum
                      Sn mehmetcengiz,
                      1. Doogub hissesinin takibimde olduğunu hangi mesajıma istinaden çıkardığınızı anlayamadım! Bir ay önce yazdığım ve ov diye de belirtmediğim her hisse takibimde olacaksa, benim İMKB yi toptan takibe almam gerekecek anlaşılan O tarihten bu güne 100 farklı hisseye dikkat ççeken mesajım olmuştur sanırım...
                      özelleitirmeye hazır dogub da özelleşmeden güzelleşecek gibi 0.70 seviyesinde
                      16.03.2009
                      mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      1000-1200 arsı satoş fırsatı verir bekleyene
                      16.03.2009

mesajlarımı, imzamda belirtiğim cümleyi okuduktan sonra değerlendirmenizde yarar var. Kaldı ki kv hedefini de ortağım mehmetayhan belirtmiş...
                      Hisse bugün 1.04 seviyesini görerek mehmetayhan üstadın belirtiği hedefe ulaşmış görünüyor

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        1.sayın mesut hocam geçmiş sayfalarda ATLAS için 045 gerileme sonrası atak beklerim demişsiniz sizce atak başaladımı.
                        2.ayrıca takibinizdeki DOGUB sahne hazırlığı yapıyor gibi.
                        3.son olarak TKSYO sürpriz atağa hazırlananır gibi.Yor.bek.teş ediyorum
                        Sn Dolunay,
                        sizi emek verip araştırdığınız, sorguladığınız için tebrik ederim, daha önceki çalışmalarınıza topik takibinde olmayan hisselere bakmama ilkesini bozmamak adına yanıt vermemiştim; ne ki, emek vermenizi, emeğinizin karşılığında ısrarcı olmanızı takdir etmemek elde değil.

Tespitleriniz güzel,
                        BRSAN; 8.40 seviyesini test etmek istiyecek görünümünde teknik açıdan,
                        ATLAS; Şu an ki görünümü trade yapmaya uygun, atağa bir kaç günü var gibi, 0.45-0.51, daha sonra 0.55 denenecek gibi görünüyor.
                        Bu kademeler arasında bir sğre trade fırsatı verdikten sonra asıl hareketine başlayacaktır.
                        Daha ince analizi yapmaya vaktim elvermedi, bugün ATLAS daha hareketli olacak görünümüne sahip, ama... hareketliliği dediğim seviyelerde yorgunluğa dönüşüp 0.45 seviyesine doğru dinlenmeye çekilip sonra asıl güçlü adımlarını atacak sanırım.

Emek ürünü paylaşımlara karşı sanırım topik ilkesi, kalkanını indirmek gerekecek; en azından emeğe saygı açısından

Tekrar teşekkür ederim, bol kazançlı günler dilerim
                        01.04.2009 08.30

Sn Mehmetcengiz,
                        sanıyorum bu mesajıma istinaden yazdınız.
                        Hisse için 1.Nisan günü seans başlamadan önce belirttiğim seviyelere seans başlar başlamaz yönelmiş ve 0.53 seviyesini saat 10.00 da test etmiş 12.20 a kadar da 0.51-0.53 kademeleri arasında işlem görüp, belirttiğim yorgunluk emaresi başgöstermiş ve 0.46 seviyesine kadar geri çekilmiş, o tarihten bu güne 0.46-0.51 seviyeleri arasında işlem görmüş, dün de 0.54 seviyesinden işlem görerek 0.52 seviyesinden kapanmış.
                        0.55 seviyesi direnci ve atak için geçilmeli, o seviye geöilinceye kadar, belirttiğim aralıkta trade yani al-sat yapılacaktır demişim; geçmemiş ki o seviyeyi atak yapsın Geçerse belirttiğim seviyeyi, 0.62-071 direnleri.
                        0.49 seviyesi destek ve bu seviyenin altında kendinize uygun stop da belirlemekte fayda var

Sorularınızda belirttiğiniz 2 hisse imzamda belirttiğim koşulları çoktan gerçekleştirmiş, hatta hemen gerçekleştirmiş, ne ki emek vermişsiniz, emeğe saygı duymak açısından yanıtlamaya çalıştım sorunuzu, ancak belirttiğiniz TSKYO hisesi bu topikte yazdığım bir hisse olmayıp topik kuralları gereği takipte olmayan hisselerin analizini yapamıyorum
                        Saygılar

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hocam
                          Trabzonspor u da takibe alsak
                          Ben bu hafta sıra buna gelecek gibi bir hisse kapıldım.
                          Tabiki sadece sizin ikaz ışığı nı yaktığınız zaman alırım.
                          Zamanınız olursa tabiki.
                          Tşk.
                          Benden incelememi isteyip, sonra da uykuya dalmak, uyumaktan kendinizin bile takip etmediği hisseyi bana analiz ettirmek
                          İyi ki zamanım olup topiğe girmemişim ve boşuna analiz için zaman zaiatı oluşmamış

Nasıl olsa uyuyor olacaktınız

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            eskiden okuldan biz kaçardık,
                            şimdi hocalar yok,
                            zaman değişti,
                            Borsa yazarları adettendir, borsa yükselirken bol bol hisse yazar, bodoslama dalınır hisselere, pupa yelken (pupa kıç demek arkaya alınan rüzgarla hisseler giderken yukarı, borsa yazarı edasında havasını basar; endeks dönüerde hisseleri taban yaparsa; tabanları yağlayıp, işim vardı, ayakkabımın bağcığı koptu yolda kaldım, kulak kulağı görmüyordu, geç kaldım gibi mazeretler bulup buluşturur, takıp takıştırır, Beyoğlunda muhallebicide sevgilisi ile buluşur

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Borsa yazarları adettendir, borsa yükselirken bol bol hisse yazar, bodoslama dalınır hisselere, pupa yelken (pupa kıç demek arkaya alınan rüzgarla hisseler giderken yukarı, borsa yazarı edasında havasını basar; endeks dönüerde hisseleri taban yaparsa; tabanları yağlayıp, işim vardı, ayakkabımın bağcığı koptu yolda kaldım, kulak kulağı görmüyordu, geç kaldım gibi mazeretler bulup buluşturur, takıp takıştırır, Beyoğlunda muhallebicide sevgilisi ile buluşur

Evet arkadaslar Sn MesutC´yi dün Beyoglunda görenler olmus...

Yorum yapmiyoruz.....

Günaydin herkese....

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

günaydın arkadaşlar..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X