M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustafa71mustafa
    Bağımlı
    • 19 Nisan 2008
    • 819

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankete bile şu ana dek toplam 22 kişi katılmış!!...
    MESUTC sen daha ne uğraşıyorsun!...
    İzliyenin yok okuyanın yok...

hadi bana eyvallah...
    HOCAM YAPMA YA HU....
    MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
    Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• dentist
      Katılımcı
      • 10 Mayıs 2008
      • 178

üstat kardemir d ve aygaz yorumunuz nedir acaba

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        üstat kardemir d ve aygaz yorumunuz nedir acaba

Yoruma gerek birakir bir durum var mi? Gecen hafta tum eldeki hisseleri satio bosuna mi nakte gectim?...

Dibten almak amaci ise sorunuzun gayesi... "Dipten almayi ap....r dusunur ancak" diye borrsacilarin sozunu animsatayim

2 hafta once kardemird sorusu uzerine yazdigim yorumum genel olarak IMKB icin gecerli hala

Son yorumum olsun.

EYVALLAH VE HOSCAKALIN
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

sn mesutc
          ky asıl böyle zamanlarda bir ustaya ihtiyaç duyar.toz duman bir ortamda ne yapacağını bilmez halde iken yanlış işlemler yapabilir.22 kişi bile bir topic için iyi katılımdır bence.ki yüzlerce borsa sitesinin varlığı milyonlarca da izlenen topic var iken bunu azımsamayın lütfen.
          her nedense böyle ortamlarda soracak,dertleşecek insan bulmak da zorlaşıyor.
          bunları şahsınız nezdinde söylüyorum.direkt size yapılan eleştiri olarak algılamayınız.
          işlerinizden zaman ayırdığınız süre içinde 1 kişi de olsa izleyenlerinizle olmanızı diliyorum.
          saygıyla.
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• nalbantoglu
            Aktif
            • 02 Mayıs 2008
            • 259

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn mesutc
            ky asıl böyle zamanlarda bir ustaya ihtiyaç duyar.toz duman bir ortamda ne yapacağını bilmez halde iken yanlış işlemler yapabilir.22 kişi bile bir topic için iyi katılımdır bence.ki yüzlerce borsa sitesinin varlığı milyonlarca da izlenen topic var iken bunu azımsamayın lütfen.
            her nedense böyle ortamlarda soracak,dertleşecek insan bulmak da zorlaşıyor.
            bunları şahsınız nezdinde söylüyorum.direkt size yapılan eleştiri olarak algılamayınız.
            işlerinizden zaman ayırdığınız süre içinde 1 kişi de olsa izleyenlerinizle olmanızı diliyorum.
            saygıyla.

10 numara

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

Ankete bile şu ana dek toplam 22 kişi katılmış!!...
              MESUTC sen daha ne uğraşıyorsun!...
              İzliyenin yok okuyanın yok...

hadi bana eyvallah...
              hayırdır hocam bazı siyasiler ve belediye başkanları gibi türübüne mi oynuyorsunuz takip eden yokdiye bırakıp gidecekmisiniz bizi yapmayın Allah aşkına sizler takdire şayan sınız gemiyi terketmeyi düşünmeyin
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• habag
                Katılımcı
                • 18 Eylül 2008
                • 27

hocam okuyanında çok seveninde çok saygılar.
                Ne Bela-dır Bu Be-la,Gün-Be-Gün Artar Kederim.....

Yorum

• mustafa71mustafa
                  Bağımlı
                  • 19 Nisan 2008
                  • 819

Hocam Lutfen Gemiyi Terk Etmeyin.
                  Zaten Durumlar Ve Moraller Bitik,üstüne üstük Birde Siz Giderseniz Ne Yapariz?
                  Hani Küçük Yatirimcinin Dostu Mesutc?
                  MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                  Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hocam Lutfen Gemiyi Terk Etmeyin.
                    Zaten Durumlar Ve Moraller Bitik,üstüne üstük Birde Siz Giderseniz Ne Yapariz?
                    Hani Küçük Yatirimcinin Dostu Mesutc?
                    Ben gemiyi terketmiş değilim. Ne var ki 1 aylık süre sonunda topikte yeterli ilgi oluşmadı bunun üzerine yazmanın anlamı yok diye düşündüm. Bazı arkadaşların yazısı üzerine ise sn simurgdan rica ederek topik için bir anket uygulaması ricasında bulundum. Amacım yararlı olup olamadığımı test etmekti. Ama 2 hafta süre sonunda anketi 20 kişi yanıtlamıştı!... İahsım adına kimsenin beyenisine ipotek koyamam. Ancak beyendiğini veya beyenmediğini belirten bir tık ile düşüncesini bile beyan edenlerin sayısı bu derece düşük olunca şahsımda yazma hevesi kalmadı.

Kaldı ki bu süreç tam da 41.000 civarında iken endeks piyasaların iyiye gitmediğini sezmem üzerine tüm önerdiğim hisselerde satış yaparak nakte geçtiğimiz bir ana denk düştü... O günden bu yana nakitte kalmakla kaybeden oldu mu? Trade yapacak ortamin olmadi[ini gez'p eğlenmeye zaman ayırmanızı önerdim fena mı oldu

6 aylık sürede nakte ihtiyacım yok diyebilen kişiler İMKB 30-50 hisselerinde ki burada dillendirdiğim tümü dahil nazlı alıcı rolünde bu hafta içindeki diplerini gözlemliyerek küçük küçük alım yapabilirler.
                    Ama sadece garantiden bir süre daha uzak durmakta fayda var.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar

Görüşmek üzere.
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• haskan
                      Aktif
                      • 29 Mart 2008
                      • 143

sayın hocam elde angsr,gsdh,fnsyo var tutmaya devam edeyimmi tavsiye edermisiniz maliyetler angsr(1,02),gsdh(0,95),fnsyo(1,01) yoksa ilk tepkide vereyimmi kararsızım cuma günüde nçbetteyim belki takipde edmeye bilirim . degerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

slm

Bir ay oldu yazmayı bırakalı ve tüm hisseleri satıp kenara çekileli...

Ne rahatmış sadece insanın kendi portföyü ile ilgilenmesi...
                        Sitelerde gerçekten dürüstçe yazan ve emeğinin karşılığında da ne yazık ki hiç bir ücret almayan kişileri bulduğunuzda, öpüp öpüp başınıza koyun...

Tıpkı şu günlerde yerlerde sürünen, yüzüne bakılmayan, ancak uzun vadede servet kazandıracak hisselerin bulunduğu gibi.

Kolay gelsin herkese
                        Last edited by MESUTC; 09 Ekim 2008, 02:26.

Yorum

• gani
                          Yeni Üye
                          • 31 Mart 2008
                          • 45

Hocam merhaba o servet kazandıracak senetlerden birkaç tane yazsanız teşeşekkür ederim.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hocam merhaba o servet kazandıracak senetlerden birkaç tane yazsanız teşeşekkür ederim.
                            Malesef...

Ben o işi bırakalı bir ay oldu, yukarıdaki uyarımı yeterli bulun ve siz araştırın; emek verilmeden ulaşılan bilgi bu ülkede değersizdir, keyfe keder ben de dolaşıp emek harcamadan bilgisini ücretsiz ve çıkarsız paylaşanları bulursam okuyorum.

Yorum

• gunguruk
                              Aktif
                              • 23 Mayıs 2007
                              • 191

Malesef...

Ben o işi bırakalı bir ay oldu, yukarıdaki uyarımı yeterli bulun ve siz araştırın; emek verilmeden ulaşılan bilgi bu ülkede değersizdir, keyfe keder ben de dolaşıp emek harcamadan bilgisini ücretsiz ve çıkarsız paylaşanları bulursam okuyorum.
                              Neyse en azından tavşanın kulağını oynattığını gördük .. Borsamız açısından hayırlı uğurlu olması dileğiyle..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Neden 4-6 kademeye trade?

Ayi piyasasinin hakim oldugu gunumuzde uv ov trentler gorulmez...
                                Dun tavan yapan hisse buipki bugun oldugu gun taban yapabilir. Dis borsalarda ruzgarlar tipki bugun oldugu gibi tersine donebilir ve daha uygun fiyatlardan maliyetlenmek firsati kacabilir...

O nedenle stratejim bu donemlerde en uygun yerden maliyetlenmek ve kisa surede kari cebe koymaktir.

19/08/2008

Yanılmış mıyım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information