M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hunter07
    Tecrübeli
    • 13 Mart 2009
    • 417

herkese iyi akşamlar.

Yorum

• dibikara
      Katılımcı
      • 16 Nisan 2009
      • 106

iyi akşamlar diliyorum
      kutlardan sonra bakarım işik yanıyosa çay ısmarlarsınız dimi

Yorum

• mehmetcengiz
        Katılımcı
        • 15 Nisan 2009
        • 112

sayın mesut bey ınfyo kanımca güzel duruşuna puanlama yaparmısınız teşekkür ederim
        ''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

• nur
          Tecrübeli
          • 03 Mayıs 2008
          • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Olkmks

Benim pc.izin vermiyor.
          Sanırım şifreli üye olarak da klube üye olmayı da pc.
          kabul etmiyecek.
          Çözemezsem mm açık hava sinemasından takip ederim.
          Kader utansın ne yapayım

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Benim pc.izin vermiyor.
            Sanırım şifreli üye olarak da klube üye olmayı da pc.
            kabul etmiyecek.
            Çözemezsem mm açık hava sinemasından takip ederim.
            Kader utansın ne yapayım
            Çözüm bulucaz elbette size, asllında pc ye exel yükletmeniz de zor değil ama...
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

Çözüm bulucaz elbette size, asllında pc ye exel yükletmeniz de zor değil ama...

İki kere virüs yüzünden bütün sistem çöktü.
              Yazlıkta mahsur kaldım.
              Şimdi çocuklar ne derse onu yapıyorum ama yine de soracam.
              Alakanıza tşk.

Yorum

• gica
                Aktif
                • 18 Mart 2009
                • 250

yettim gali operasyon tamam mesut hocam şimdi size yardım etmeye çalışayım
                "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                futbolcu, hiçbir zaman
                büyük futbolcu olamaz."
                Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yettim gali operasyon tamam mesut hocam şimdi size yardım etmeye çalışayım
                  benim sorunuma sanırım siz oradan yardım edemezsiniz proğram çakışmaları var
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gica
                    Aktif
                    • 18 Mart 2009
                    • 250

benim sorunuma sanırım siz oradan yardım edemezsiniz proğram çakışmaları var
                    Hocam vaktiniz varsa nasıl bi durumla karşılaşıyosunuz anlatabilirseniz belki önerim olabilir.
                    "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                    futbolcu, hiçbir zaman
                    büyük futbolcu olamaz."
                    Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam vaktiniz varsa nasıl bi durumla karşılaşıyosunuz anlatabilirseniz belki önerim olabilir.
                      Tşk ederim msn den yazışabiliriz vaktiniz varsa

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22512

JP Morgan, Yapı Kredi Bankası (YKBNK) hisseleri için tavsiyesini "Notral"den "Overweight"e yükselttiğini açıkladı.
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22512

373* usas teknik analizi - (anadolu yatirim)
                          ucak

teknik olarak dip seviyelerden kurtulma sureci devam etmekte, hissede daha oncede ilk tepki surecinin bekledigimiz gibi gelismesi sonrasi bugunlerde ikincil hareketliligin baslayabilecegini soyleyebiliriz. Hissenin ilk adimda ......1.27 ara direnc noktasini gecmesi ile beraber ikinci tepkinin
                          baslamasi ve ikinci tepki sureci icinde ilk adimda 1.30 ve 1.34 uzerinde hareketlilik beklemekteyiz. Daha buyuk adimda ise ................1.38-1.52
                          bolgesi hedef olarak izlenebilir. Hissenin ikincil tepki hareketliliginin orta
                          ve uzun vadeye yonelik onemli isaretleride verdigini dusunmekteyiz. Boyle bir
                          tabloda buyuk adim hedef seviyesinin denenmesi, gecilebilmesi vede elinde bir
                          sureligine hisse tutanlar acisindan avantajli bir durum getirebilecegini
                          soyleyebiliriz. Tabiki piyasada kisa vadede firsatlar kacmaz felsefesi ile
                          davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasini isaret eden ) yapi icinde
                          olmamiz sebebi ile gunluk islemlerin cok daha firsat verdigini hep beraber
                          gormekteyiz.
                          Zararkes seviyesi ise ..........1.16 olarak izlenebilir.
                          Zaman stop araligi ise .........1-3 seans olarak izlenebilir.
                          Verdigimiz zaman stop araligindaki espri ise, ifade ettigimiz zaman icinde
                          bekledigimiz hareketlilik baslamadigi taktirde asagidaki zararkes (stop loss)
                          seviyesinden daha once, kontur garanti olmasi ve daha az zararla veya karla
                          veya ayni fiyattan cikilmasi acisindan cok onemsedigimiz bir uyari olarak
                          izlenebilecegini soyleyebiliriz. Tabiki piyasadaki diger 350 firsattan
                          yararlanilmasi acisindan nakit likit kalmanin ne kadar onemli oldugunu icinde
                          bulundugumuz al-sat veya sat-al (trade piyasasi icinde ) olmamiz sebebi ile
                          degerlendirilmesi gerektigini dusunmekteyiz. Bu vesile ile raporlarimizda bu
                          uyariyi yapmaktayiz. Ilk adimina ulasmas ise isteginize gorede satis
                          yapilabilir veya ikinci adimi beklemek size kalmistir anlami tasimaktadir
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

Merkez Bankası, faiz oranlarını 0.75 baz puan indirdi.

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Para Politikası Kurulu (Kurul), Bankamız bünyesindeki
                            Bankalararası Para Piyasası ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası
                            Repo-Ters Repo Pazarı'nda uygulanmakta olan kısa vadeli faiz
                            oranlarınının indirilmesine karar vermiştir:

a) Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı
                            yüzde 10,50'den yüzde 9,75'e, borç verme faiz oranı ise yüzde 13'ten
                            yüzde 12,25'e indirilmiştir,

b) Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi
                            uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası'nda saat
                            16.00-17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma
                            faiz oranı yüzde 6,5'ten yüzde 5,75'e, borç verme faiz oranı ise yüzde
                            16'dan yüzde 15,25'e indirilmiştir,

c) Açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara
                            repo işlemleri yoluyla gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan
                            borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 12'den yüzde 11,25'e indirilmiştir.
                            Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetteki yavaşlamanın
                            yılın ilk çeyreğinde sürdüğüne işaret etmektedir. Uluslararası kredi
                            piyasalarındaki sorunlar devam etmekte, küresel ekonomiye ilişkin
                            göstergelerde henüz somut bir iyileşme gözlenmemektedir. Bu çerçevede
                            iktisadi faaliyetteki toparlanmanın zaman alacağı ve enflasyon
                            üzerindeki aşağı yönlü baskıların süreceği düşünülmektedir. Ayrıca,
                            petrol ve diğer emtia fiyatlarındaki birikimli düşüşlerin de
                            katkısıyla kısa vadede enflasyondaki düşüşün hızlanacağı tahmin
                            edilmektedir. Kurul, bu değerlendirmeler doğrultusunda ve son dönemde
                            risk algılamasını azaltan gelişmeleri de göz önüne alarak kısa vadeli
                            faizlerin 75 baz puan indirilmesine karar vermiştir.
                            Kurul, politika faizlerindeki indirimlerin 2009 yılı sonunda
                            enflasyonun hedefin belirgin olarak altında gerçekleşme olasılığını
                            azalttığını düşünmektedir. Buna rağmen, finansal koşullardaki ek
                            sıkılığın kısmen devam etmesi ve küresel finans piyasalarındaki
                            sorunların reel ekonomi üzerindeki etkilerinin boyutuna ilişkin
                            belirsizliklerin halen yüksek seviyede seyretmesi, aşağı yönlü
                            risklerin tamamıyla ortadan kalkmadığına işaret etmektedir. Merkez
                            Bankası, fiyat istikrarını sağlama temel amacı ile çelişmemek
                            kaydıyla, uluslararası piyasalardaki sorunların ekonomimiz üzerindeki
                            etkilerini sınırlamak için üzerine düşen tedbirleri almaya devam
                            edecektir. Kurul, bundan sonraki faiz indiriminin ölçülü olabileceği
                            ve şartlara bağlı olarak para politikasının aşağı yönlü esnekliğini
                            uzunca bir süre korumasının gerekebileceği değerlendirmesinde
                            bulunmuştur.

Enflasyon görünümüne ilişkin açıklanacak her türlü yeni verinin ve
                            haberin, Kurul'un geleceğe yönelik duruşunu değiştirmesine neden
                            olabileceği önemle vurgulanmalıdır. "
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• omorfi
                              Seyirci Üye
                              • 10 Ocak 2008
                              • 58

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İki kere virüs yüzünden bütün sistem çöktü.
                              Yazlıkta mahsur kaldım.
                              Şimdi çocuklar ne derse onu yapıyorum ama yine de soracam.
                              Alakanıza tşk.

openoffice adlı açık kaynak kodlu office uygulamasını kullanabilirsiniz. toplam dosya boyutu 119 mb
                              kelime işlemcisi de cok basarılı

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

*merkez bankasi gecelik borçlanma faiz orani yüzde 10.50'den yüzde 9.75'e çekildi
                                (16/04/2009 - 19:03:08)

*merkez bankasi gecelik borç verme faiz orani yüzde 13.00'den yüzde 12.25'e çekildi
                                (16/04/2009 - 19:03:29)
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information