M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

*bankalardaki tl mevduati 3 nisan haftasinda 265.7 milyar tl(önceki tl271.8mlr)-tcmb
    (16/04/2009 - 14:00:32)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 22512

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      *bankalardaki tl mevduati 3 nisan haftasinda 265.7 milyar tl(önceki tl271.8mlr)-tcmb
      (16/04/2009 - 14:00:32)
      mevduat tan çıkıp TV ye araba ya vs ye girmiş para
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• spider
        Aktif
        • 15 Nisan 2009
        • 224

parsan nasıl dostlar sızce?
        yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

kolay gelsin.merhabalar cümleten..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            mavilimde sözü geçiyordu arkadaşım..orda okumanı tavsiye ederim...
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

boynerrrrrrrr

mesut bey!!! durum nedir??

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

pc sorunlarıyla boğuşmaktan seanslar kaçıyor
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  pc sorunlarıyla boğuşmaktan seanslar kaçıyor

gica bu işlerden anlıyormuş...seans sonu bir deneseniz diyordum

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    boynerrrrrrrr

mesut bey!!! durum nedir??
                    Güzeldir yoluna devam edecek görünümünde, hangi vade için sorduğunuzda önemli olmakla birlikte yanıtım 2-4 seansı kapsıyor
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

Güzeldir yoluna devam edecek görünümünde, hangi vade için sorduğunuzda önemli olmakla birlikte yanıtım 2-4 seansı kapsıyor

vade uzun değilim,enn kısa bugün hatta saatlik

trade

Yorum

• gica
                        Aktif
                        • 18 Mart 2009
                        • 250

seans sonrası problemi söylerseniz hocam yardımcı olmaya çalışırım
                        "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                        futbolcu, hiçbir zaman
                        büyük futbolcu olamaz."
                        Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Parsan hakkında Mart ayı başında yaptığım analizde 0.90 seviyesinin parsan için önemli bir seviye olduğunu yazmıştım, o analizimi bulabilirseniz, bulmaya yardım eden olursa sevinirim, direncini geçmiş durumda

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

Parsan analizini isteyen arkadaş her kimse, sitem etmek hakkım diye düşünüyorum, şimdi bu mesaj üzerine aklaıma düştü analiz, emek harcayıp zaman verip analiz yapıyorum, ama, analizi yaptıran kişiler ne desteklerinde ne de direnç olarak belirttiğim dönüş ve kırılma yerlerinde, mesajla uyarıp anımsatma gereği bile duymuyorlar!...
                            Çrn BJKAS da da sn nura gece uzun zamnımı verip analizini yapmış özeline göndermiştim vee.. 2.04 seviyesinin önemli bir kırılma noktası olduğunu o seviyeye gelince topiğe mesaj yazarak bizleri de takip eden biri olarak uyarmasını istemiştim; heyhat nur hanım da uyarmadı

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

ben aradım bugünkü kaydı çıkarıp koydu önüme.ama nasıl aradım bilmiyom..
                              her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
                                Tecrübeli
                                • 03 Mayıs 2008
                                • 620

Parsan analizini isteyen arkadaş her kimse, sitem etmek hakkım diye düşünüyorum, şimdi bu mesaj üzerine aklaıma düştü analiz, emek harcayıp zaman verip analiz yapıyorum, ama, analizi yaptıran kişiler ne desteklerinde ne de direnç olarak belirttiğim dönüş ve kırılma yerlerinde, mesajla uyarıp anımsatma gereği bile duymuyorlar!...
                                Çrn BJKAS da da sn nura gece uzun zamnımı verip analizini yapmış özeline göndermiştim vee.. 2.04 seviyesinin önemli bir kırılma noktası olduğunu o seviyeye gelince topiğe mesaj yazarak bizleri de takip eden biri olarak uyarmasını istemiştim; heyhat nur hanım da uyarmadı

Rica ederim.
                                '2.12 direnç dediniz ve tam da ordan döndü dedim.
                                Sizin öngörünüz doğrulununu teyit ettim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information