M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hunter07
    Tecrübeli
    • 13 Mart 2009
    • 417

mehmet hocaya ve mesut hocaya sabh sabah verdikleri hisslerden dolayı tesekkurler.

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Rysa da 1.26-128 seviyesine dikkat edilmeli, direnç konumunda
      Hocam 1,26 tavan zaten.... ilk seansi tavan kapatirsa ikinci seans cosmasi gerekmezmi?

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

BJKAS da kar realizasyonu sinyali geliyor gibi
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• perisd
          Katılımcı
          • 10 Şubat 2009
          • 78

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dün reysasları 1140 tan verdim
          1100 yerine koydum mesut hocada uyardı 1150
          ğeçti bakalım 1300-1350 arası ğidecekmi

Yorum

• boncuk
            Aktif
            • 12 Şubat 2009
            • 224

günaydınlar

Yorum

• emeklica
              Devekuşu Avcısı
              • 30 Ağustos 2008
              • 696

ANSGR gözüme hoş göründü ve aldım.(0.96)
              sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• spider
                Aktif
                • 15 Nisan 2009
                • 224

selamlar dostlar

ben yenı geldım aranıza
                yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hocam 1,26 tavan zaten.... ilk seansi tavan kapatirsa ikinci seans cosmasi gerekmezmi?
                  petunun Mart ayında 2.86 yı gördüğü günü, grafikte bulup bir de benim 2.64 de tavab olan hisseyi takşpten çıkardığıma ilişkin mesajımı bulursanız biraz yanıt bulmuş da olabilir sorunuz

Kaldı ki oradan döner demiyorum, o seviyeye gelince bakılır indikatörlere sadece uyardım şimdilik
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EDY
                    Yasaklı
                    • 15 Aralık 2008
                    • 1381

spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    selamlar dostlar

ben yenı geldım aranıza

Umarim güzel vakit gecirirsiniz burada svg Spider....

Üstadlarimizin kiymetini bilelim...

Yorum

• mehmetcengiz55
                      Aktif
                      • 24 Mart 2009
                      • 62

abi yapı kredi sigortaları ne yaptın
                      ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• EDY
                        Yasaklı
                        • 15 Aralık 2008
                        • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        petunun Mart ayında 2.86 yı gördüğü günü, grafikte bulup bir de benim 2.64 de tavab olan hisseyi takşpten çıkardığıma ilişkin mesajımı bulursanız biraz yanıt bulmuş da olabilir sorunuz

Kaldı ki oradan döner demiyorum, o seviyeye gelince bakılır indikatörlere sadece uyardım şimdilik

Ah gözümmm....

Hocam cömezlige ver iste ya... Ne diye gözüme sokuyosun hemen....

Saka Mesut abi.... Üstad sizsiniz... Ne derseniz o

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

goldaş 0.84-0.85 kademelerinde işlem görmekte, 0.83-0.85 kademeleri arasında kv alım prim potansiyeli barındırıyor

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ANSGR gözüme hoş göründü ve aldım.(0.96)
                            Siz boşa almazsınız hayırlı olur inşallah

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

RAPOR-ŞİRKET HABERLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ(OYAK YATIRIM)

Oyak Yatırım (www.oyakyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan
                              Şirket Haberlerini Değerlendirme Raporu:
                              "TRAKYA CAM: Hükümet Çin’den gelen düzcam ithalatına yönelik
                              kotayı sürdürmeye karar verdi… Bilindiği üzere, hükümet 2006’da
                              Ukrayna, Iran, Rusya ve Çin’den ithal edilecek düz cam ürünleri için 3
                              yıl süre ile kota uygulama kararı almıştı. Kota öncesi, Trakya Cam
                              rekabetten olumsuz etkilenirken, Çin’den ithal edilen ürünler
                              piyasanın %10'una denk gelmekteydi. Kotanın uzatılmasının Trakya
                              Cam’ın yurtiçi satışları açısından olumlu olduğunu düşünüyoruz.
                              (Endekse Paralel - Hedef Fiyat 1.41 TL - Hedef Piyasa Değeri 417
                              Milyon USD)

YAPI KREDİ SİGORTA

YKSGR 2009 yılı ilk çeyreğinde yıllık %13 gerilemeyle 142 milyon
                              TL’lik prim üretimi gerçekleştirdiğini açıkladı… Bu rakam bizim ilk
                              çeyrek tahminimiz olan 154 milyon TL’nin altında bulunuyor.
                              (Endekse Paralel - Hedef Fiyat 8.55 TL - Hedef Piyasa Değeri 380
                              Milyon USD)

TURKCELL

Özelleştirme İdaresi, Milli Piyango’nun özelleştirilmesi
                              ihalesinde 2 teklif alındığını açıkladı… Teklif verenler arasında
                              Turkcell’in %100 hissesine sahip olduğu bağlı ortaklığı Şans Oyunları
                              Yatırım Holding de var.
                              Teklif veren şirketler:
                              1) DAF Araştırma Geliştirme A.Ş. (Doğuş Holding/Alarko
                              Holding/Fina Holding)-OPAP S.A. Ortak Girişim Grubu
                              2) Şans Oyunları Yatırım Holding A.Ş. (100% Turkcell Affiliate)
                              Hatırlanacağı gibi, ihale için Özelleştirme İdaresi’ne 5 ön teklif
                              gelmişti…
                              *DOHOL- Lottomatica consortium
                              *Intralot
                              *OPAP-Dogus-Alarko-Fina consortium
                              *Osterreichische
                              *Sans Oyunlari Yatirim Holding (100% TCELL subsidiary)
                              Analist Yorumu: Turkcell için olumlu… Turkcell’in şans oyunları iş
                              kolunda da büyüme isteği olduğunu gözönüne aldığımızda, Turkcell’in
                              ihaleye teklif vermesini olumlu algılıyoruz.
                              (Endeksin Üzerinde Hedef Fiyat 13.3 TL - Hedef Piyasa Değeri
                              16,200 Milyon USD)"
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

Hisse değerlendirmesi-hsbc, tekfen holding için hedef fiyatini 5.3 tl’ye çekerken, "endeksin üzerinde getiri" önerisini korudu
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information