mehmet hocaya ve mesut hocaya sabh sabah verdikleri hisslerden dolayı tesekkurler.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam 1,26 tavan zaten.... ilk seansi tavan kapatirsa ikinci seans cosmasi gerekmezmi?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRysa da 1.26-128 seviyesine dikkat edilmeli, direnç konumunda
Yorum
-
BJKAS da kar realizasyonu sinyali geliyor gibiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün reysasları 1140 tan verdim
1100 yerine koydum mesut hocada uyardı 1150
ğeçti bakalım 1300-1350 arası ğidecekmi
Yorum
-
petunun Mart ayında 2.86 yı gördüğü günü, grafikte bulup bir de benim 2.64 de tavab olan hisseyi takşpten çıkardığıma ilişkin mesajımı bulursanız biraz yanıt bulmuş da olabilir sorunuzEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 1,26 tavan zaten.... ilk seansi tavan kapatirsa ikinci seans cosmasi gerekmezmi?
Kaldı ki oradan döner demiyorum, o seviyeye gelince bakılır indikatörlere sadece uyardım şimdilikBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar dostlar
ben yenı geldım aranıza
Umarim güzel vakit gecirirsiniz burada svg Spider....
Üstadlarimizin kiymetini bilelim...
Yorum
-
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetunun Mart ayında 2.86 yı gördüğü günü, grafikte bulup bir de benim 2.64 de tavab olan hisseyi takşpten çıkardığıma ilişkin mesajımı bulursanız biraz yanıt bulmuş da olabilir sorunuz
Kaldı ki oradan döner demiyorum, o seviyeye gelince bakılır indikatörlere sadece uyardım şimdilik
Ah gözümmm....
Hocam cömezlige ver iste ya... Ne diye gözüme sokuyosun hemen....
Saka Mesut abi.... Üstad sizsiniz... Ne derseniz o
Yorum
-
goldaş 0.84-0.85 kademelerinde işlem görmekte, 0.83-0.85 kademeleri arasında kv alım prim potansiyeli barındırıyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Siz boşa almazsınızemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANSGR gözüme hoş göründü ve aldım.(0.96)
hayırlı olur inşallah
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
RAPOR-ŞİRKET HABERLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ(OYAK YATIRIM)
Oyak Yatırım (www.oyakyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan
Şirket Haberlerini Değerlendirme Raporu:
"TRAKYA CAM: Hükümet Çin’den gelen düzcam ithalatına yönelik
kotayı sürdürmeye karar verdi… Bilindiği üzere, hükümet 2006’da
Ukrayna, Iran, Rusya ve Çin’den ithal edilecek düz cam ürünleri için 3
yıl süre ile kota uygulama kararı almıştı. Kota öncesi, Trakya Cam
rekabetten olumsuz etkilenirken, Çin’den ithal edilen ürünler
piyasanın %10'una denk gelmekteydi. Kotanın uzatılmasının Trakya
Cam’ın yurtiçi satışları açısından olumlu olduğunu düşünüyoruz.
(Endekse Paralel - Hedef Fiyat 1.41 TL - Hedef Piyasa Değeri 417
Milyon USD)
YAPI KREDİ SİGORTA
YKSGR 2009 yılı ilk çeyreğinde yıllık %13 gerilemeyle 142 milyon
TL’lik prim üretimi gerçekleştirdiğini açıkladı… Bu rakam bizim ilk
çeyrek tahminimiz olan 154 milyon TL’nin altında bulunuyor.
(Endekse Paralel - Hedef Fiyat 8.55 TL - Hedef Piyasa Değeri 380
Milyon USD)
TURKCELL
Özelleştirme İdaresi, Milli Piyango’nun özelleştirilmesi
ihalesinde 2 teklif alındığını açıkladı… Teklif verenler arasında
Turkcell’in %100 hissesine sahip olduğu bağlı ortaklığı Şans Oyunları
Yatırım Holding de var.
Teklif veren şirketler:
1) DAF Araştırma Geliştirme A.Ş. (Doğuş Holding/Alarko
Holding/Fina Holding)-OPAP S.A. Ortak Girişim Grubu
2) Şans Oyunları Yatırım Holding A.Ş. (100% Turkcell Affiliate)
Hatırlanacağı gibi, ihale için Özelleştirme İdaresi’ne 5 ön teklif
gelmişti…
*DOHOL- Lottomatica consortium
*Intralot
*OPAP-Dogus-Alarko-Fina consortium
*Osterreichische
*Sans Oyunlari Yatirim Holding (100% TCELL subsidiary)
Analist Yorumu: Turkcell için olumlu… Turkcell’in şans oyunları iş
kolunda da büyüme isteği olduğunu gözönüne aldığımızda, Turkcell’in
ihaleye teklif vermesini olumlu algılıyoruz.
(Endeksin Üzerinde Hedef Fiyat 13.3 TL - Hedef Piyasa Değeri
16,200 Milyon USD)"Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum