ortamin iyi olmamasindan dolayi alkim iheva da stop-los ihlasta satis cuzi karla cikiyorum
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Ihlas 0.62 uzerinde tutunmayi saglayabilirse ivme kazanir. Yapilan alimlar satis yapilmadi araci kurumlarca henuz gorebildigim kadariylaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hayırlı olsun.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortamin iyi olmamasindan dolayi alkim iheva da stop-los ihlasta satis cuzi karla cikiyorum
Yorum
-
***IPMAT*** Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak East Capital Asset Management AB'den gelen yazi: 4 Eylul 2008 tarihinde Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1.1886 fiyatindan 700.000 adet satis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir. ***IPMAT*** (05/09/2008 - 11:32:21)
Yorum
-
mcm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun.
tskBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***IPMAT*** IPEK MATBAACILIK SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK EAST CAPITAL ASSET MANAGEMENT AB'DEN GELEN YAZI:
4 EYLUL 2008 TARIHINDE IPEK MATBAACILIK SANAYI VE TICARET A.S. HISSE SENETLERI
ILE ILGILI OLARAK 1.1886 FIYATINDAN 700.000 ADET SATIS ISLEMI TARAFIMIZCA
GERCEKLESTIRILMISTIR. ***IPMAT***
gecmis sayfalarda IPMAT analizinda 1.20 stop onermistim. ayni kademeye yakin yerden satop yapmislar anlasilan
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yenileme-jp Morgan, Akbank, Iş Bankasi Ve Ykb Için Tavsiyelerini Düşürdü
Uluslararasi Yatirim Bankasi Jp Morgan, Türk Bankacilik Sektörü
Için Pozitif Yaklaşimini Korurken, Akbank, Iş Bankasi Ve Ykb Için
Tavsiyelerini Düşürdü.
Kuruluşun Tavsiyeleri şöyle;
Eski Yeni Fiyat Hedefi Yükseliş
Banka Tavsiye Tavsiye Yeni Eski Potansiyeli
------ ------- -------- ---- ---- -----------
Akbank Overweight Neutral 7.25 7.10 12%
Isbank Neutral Underweight 5.50 5.50 -7%
Garanti Overweight Overweight 4.25 4.70 22%
Yapi Kredi Overweight Neutral 2.75 3.10 15%
Asya Overweight Overweight 3.75 3.40 42%
Vakifbank Overweight Overweight 3.25 3.25 37%
Halkbank Overweight Overweight 10.00 10.00 43%
(05/09/2008 - 11:36:30)
Yorum
-
Yorum
-
Jp Morgan Turk Bankalari Icin Yatirim Tavsiyesini Degistirdi
Jp Morgan Tarafindan Bugun Yayinlanan Bir Raporda Bazi Turk Bankalarinin
Hisselerine Iliskin Yatirim Tavsiyeleri Ve Hedef Fiyatlarinin Yani Sira
Hisse Basina Kar Beklentileri De Degistirildi.
Buna Gore Soz Konusu Bankalar Ve Degisim Degerleri Soyle Oldu:
Eski Yeni Fiyat Hedefi Degisim 2008 Hisse Basi Kar Beklentisi
Banka Tavsiye Tavsiye Eski Yeni Potansiyeli Eski Yeni
------ ------- -------- ---- ---- ----------- -----------
Akbank Ow N 7.25 7.10 12% 0.68 0.64
Garanti Ow Ow 4.25 4.70 22% 0.43 0.43
Isbank N Uw 5.50 5.50 -7% 0.67 0.67
Vakifbank Ow Ow 3.25 3.25 37% 0.40 0.40
Halkbank Ow Ow 10.00 10.00 43% 1.05 1.05
Yapi Kredi Ow N 2.75 3.10 15% 0.31 0.31
Asya Ow Ow 3.75 3.40 42% 0.31 0.27
Ow: Overweight(piyasanin Uzerinde Getiri)
N: Neutral (notral, Yonsuz)
Uw: Underweight (piyasanin Altinda Getiri)
-matriks-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bir sure teknik analizin yeterli olamayacagi islemlere gebe IMKB. Yine de KRDMD icin Asiri satim bolgesinde bulundugunu, 1,07 seviyesinde stop yapilmis olmasi gerektigini, 0.93-0.90 seviyelerine kadar bir dusus olma ihtimalini, 1.11 seviyesinde direncinin valigini belirtmis olayim. Takasta 01.08.08/05.09.2008 tarihleri arasinda: satista,dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardemir d ve etyat yorumunuz nedir acaba
Deutsche: - 16.281.420
Citibank Y: -10.192.640
Alista:
Garanti: 8.234.806
Deniz yat: 4.671. 571
ilk 5 te -18.451.250 sonucta takasta ilk iki siradakiler bir hayli portfoy bosaltmis, 3, siradaki garanti ise artirmis pozisyonunu
ETYAT ve Yat.Ort.liklari bilgimin ve ilgimin olmadigi hisselerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat Bu Ipmat Larin Duracaği Bir Durak Biliyor Musun
Sizin sorunuz uzerine 3-4 gun once 1.20 stop olarak dusunulmeli demistim yanilmiyorsam. o noktayi da kirdi. Satislar azalmis gibi gorunse de bu alicilarin da az olmasina bagli olarak dusunulmeli. Temel olarak inceliyemedigim icin net bir sey soylemem zor. Ama teknik olarak bir miktar daha gerileyebilir. Piyasa durulunca nereden tepki verdigine bakmak gerek. Ama 1.00-0.98 seviyesinde dengelenir diye tahmin ediyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Ipmat ve koza da o hakar cok haber akisi varki surekli onlari okumak ve yeniden degerlendirmek gerekBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***BOSSA*** BOSSA TICARET VE SANAYI ISLETMELERI T.A.S.ILE ILGILI OLARAK DEUTSCHE BANK AG.'NDEN GELEN YAZI:
04 EYLUL 2008 TARIHINDE BOSSA TICARET VE SANAYI ISLETMELERI T.A.S HISSE
SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 1.36 YTL ORTALAMA FIYAT UZERINDEN 93,041 ADET ALIM
ISLEMI ORTAKLIGIMIZCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***BOSSA***
Topigi ilk actigim 3 hafta once de uzerinde durmus ve dikkati cekmistim. Alimlar surekli ve her gun devam ediyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum