M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
bu sazı eline alma kısmıydı.savunma kısmı mister no dur..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOna sen savunma mı dersin ketenhelva, yahu beni menapos bileme etmissin
Dün gazetelerde varıdı, bir şirket tonla para ödeyip iflas erteleme davasını açması için avukat tutuyor, ama avukat şirketin iflasını çıkarttırıyor mahkemeden
Senin savunman da o hesap olmamış mı sence
her şey olacağına varır..
Yorum
-
DYOBY şakadadan filan değil gerçekten getiri vaadediyor, hernedense Yaşar grubu son haftaların kazandıranıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
]Olmuksa da düşüşü alım fırsatı olarak gördüm alım yaptım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ECILC de 2 ay vadeye %40 kazandırma potansiyeliği olasılığı vermiş ve yazmıştım 1 ay önce, 0.79- 0.80 kademesinde işlem görür iken..
Maşallahı var utandırmadı sanırım hesap kitabım zayıf emme %40 kazandırdı herhal
Koza prkte nin utandırmadığı gibi, sağolasın ilac, ilac gibi geldin breBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-DYO BOYA
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihli
yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin, 01.01.2008-31.12.2008 dönemine ilişkin Bağımsız
Denetimi Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali
Müşavirlik A.Ş. a member of Pricewaterhouse Coopers tarafından
yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının “Grup” olarak
anıldığı söz konusu raporun görüş bölümünde 5. madde olarak aşağıdaki
ifade yer almaktadır.
“Görüşü etkilemeyen husus: 2 no’lu konsolide finansal tablo
dipnotunda belirtildiği üzere, Grup’un ilişikteki konsolide finansal
tabloları işletmenin sürekliliği ilkesi uyarınca hazırlanmıştır.
Bununla birlikte, 31 Aralık 2008 tarihi itibariyle Grup’un kısa vadeli
yükümlülükleri toplam dönem varlıklarını 10.046.394 TL tutarında
aşmış, aynı tarihte sona eren yıla ait konsolide net dönem zararı ve
31 Aralık 2008 tarihi itibariyle geçmiş yıllar zararları sırasıyla
52.419.960 TL ve 224.381.761 TL olarak gerçekleşmiştir. Ayrıca, 18
no’lu konsolide finansal tablo dipnotunda açıklandığı üzere 31 Aralık
2008 tarihi itibariyle bağımsız profesyonel değerleme şirketlerince
değer tespitine tabi tutulan maddi duran varlıkların taşınan değeri
geçen seneye oranla 20.021.207 TL (ertelenmiş vergi etkisinden
arındırılmış) artmış ve dolayısıyla aynı tutarda konsolide
özkaynaklarını olumlu etkilemiş olmakla beraber, Türk Ticaret
Kanunu’nun 324. maddesi kapsamında ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun
ilgili düzenlemeleri çerçevesinde yapılan değerlendirmeye göre Grup’un
konsolide özkaynaklar tutarı aynı tarih itibariyle ödenmiş
sermayesinin 1/3’ünü karşılamamaktadır. Tüm bu koşullar Grup’un
sürekliliğini devam ettirme kabiliyeti üzerinde önemli bir
belirsizliğin varlığına işaret etmektedir. Buna istinaden, Grup
yönetimi, Grup’un sürekliliğini devam ettirme konusunda 41 no’lu
konsolide finansal tablo dipnotunda açıklandığı üzere detaylı bir
değerlendirme yapmış ve konuyla ilgili, gerekli sermaye artırımını da
içeren, bir takım önlemler almıştır. Ayrıca, Grup’un ana ortağı
durumunda olan Yaşar Holding A.Ş. Grup’un mali yapısının güçlenmesi,
Grup’un mevcut ticari ve ticari olmayan borçlarını ödemekte herhangi
bir güçlükle karşılaşmaması ve ödemelerini zamanında gerçekleştirmesi
için Grup’a gerekli kaynak ve desteğin sağlanacağını taahhüt etmiştir.
”
İMKB
(13/04/2009 - 07:37:54)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
GS aşkına Aslan-Guş maçlarını izlememe kararımı tekrar işleme koymuştum dünden itibarengica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar, Gs aşkına, Afyon-İstanbul seferinden sonra yine burdayım

Ne zaman izlesem aslan yeniliyor ve haftam mafoluyordu
İzlemedim, en azından berabere kaldık; 1974 yılından bu yana izlediğim Kuş- Aslan maçlarından 1 tanesini aslan kazanmıştı, kuşu herkesin dörtlediği dönemde
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGS aşkına Aslan-Guş maçlarını izlememe kararımı tekrar işleme koymuştum dünden itibaren
İzlemedim, en azından berabere kaldık; 1974 yılından bu yana izlediğim Kuş- Aslan maçlarından 1 tanesini aslan kazanmıştı, kuşu herkesin dörtlediği dönemde 
Hocam taaaaa Afyon'lardan, allahın karaborsacılarını bulsen iliklerine kadar don ama yeneme çok üzdü bizi. Şansımıza herhalde bu kadarmı soğuk olur hava yahuu bide Afyon soğuk derler
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGS aşkına Aslan-Guş maçlarını izlememe kararımı tekrar işleme koymuştum dünden itibaren
Gus bi tanediiiiir....
Yönetim olarak almis oldugumuz son karar, keyborsa forum arkaplan renklerinin sari lacivert olarak degistirilmesi.......
Sari lacivert olan her ortamin insana nese saglik huzur verdigi....
vs vs vs......

Yorum
-
elemtere fiş kem gözlere şiş kebap...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGS aşkına Aslan-Guş maçlarını izlememe kararımı tekrar işleme koymuştum dünden itibaren
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Piknik yapacak haliniz yoktu yagica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam taaaaa Afyon'lardan, allahın karaborsacılarını bulsen iliklerine kadar don ama yeneme çok üzdü bizi. Şansımıza herhalde bu kadarmı soğuk olur hava yahuu bide Afyon soğuk derler

Benim çocukluğumda, stadyuma geceden yorgan döşek gidilir, stadyum kapısında ve sırada uyunur idü
Siz yine iyisiniz, maç günü gitmişsiniz hem de Tren ile yatarak
Yorum
-
Amann EDY Hocam amannnn diyeyimmm valla bünyem kaldırmaz...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGus bi tanediiiiir....
Yönetim olarak almis oldugumuz son karar, keybiorsa forum arkaplan renklerini sari lacivert olarak degistirilmesi.......
Sari lacivert olan her ortamin insana nese saglik huzur verdigi....
vs vs vs......

"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
FENİŞ 3.50 de işlem görmekte 3.46-3.48 kademelerinden çay çorba içirebilüürrBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum