Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
mesut bey dün 3 ,4 kagıt hakkında bilgi verdim sadece takip edilmesi yönünde tavsiyeydi yanlış anlaşıldı , seyirci olmak cok daha güzell sizin topiginize müdahale gibi arkadaşların ön yargıya kapılmanızdan dolayı arkadaşlardan ve mesut bey sizden özürdilerim.
göndermiş oldugunuz davetiye için ayrıca teşekkür ederim fakat topiginize bir sakıncası yoksa sadece izleyici olarak devam etmek istiyorum.
Okudum dün, yazıları, yanlış anlama ve kasıt taşımayan yanlış anlatım var, yazışır düzeltiriz sorunu; lfn katkı sağlamaya devam etmelisiniz, istirham ederim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
mesut bey dün 3 ,4 kagıt hakkında bilgi verdim sadece takip edilmesi yönünde tavsiyeydi yanlış anlaşıldı , seyirci olmak cok daha güzell sizin topiginize müdahale gibi arkadaşların ön yargıya kapılmanızdan dolayı arkadaşlardan ve mesut bey sizden özürdilerim.
göndermiş oldugunuz davetiye için ayrıca teşekkür ederim fakat topiginize bir sakıncası yoksa sadece izleyici olarak devam etmek istiyorum.
dün bende izledim durumu.belirterek bilgi göndermeye yada indikatörlerin durumunu söylemeye devam et bence.belirtirsen yanlış anlamada kalmaz ortalıkta..yararlı olur..
Piyasadan az biraz uzak kalmak ipin uçunu kaçırtıyor; haberler, raporlar hisselerin incelenmesi, sağlıklı ve hizli karar vermeyi de zorlaştırıyor; böyle durumlarda, sakin kenardan, ketenhelva gibi mümkünse pencere perde olup izlemek elzemdir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Tuborg mikro takozdan makro takazo doğru takoz koya koya gidecek gibi izlenim veriyor; küll'ın killi mi deniyor tasavvufta... 1.21-1.22 kademesinde işlem görüyor; yazarken 2 kademe gitmiş...
Temel analiz açısından verilerinin iyi olmadığını da eklemek ve bilgilendirmek gerek
Hele durun sn yağmur pc başına yeni oturdum; benim size sormam lazım
Piyasayı bir koklayayım, okuyayım kaşınıp taşınayım
Hareketiine devam etmeye istekli gördüm; dur şıkıştırma yahu adımlarım küçük yüküm büyük, ama az da sayılmaz geldiğim yol diye fısıldadı kulağıma
Ayen 1.62-1.63 kademesinde işlem görmekte, P.tesi mi olur Çarşamba mı bilmem ama çaya çorba içirmeye talibim der gibi kıs kıs gülmekte sanki Hedefi biliyorsunuz gali...
GUBRF yi 5.15 de hafta başı yazmıştık yanılmıyorsam 5.70 de hatırı sayılır işlem görmüş, 6.10-6.20 kademelerini hedeflemekte, 1 haftada en yüksek kredi faiznini bile 3 e katlar bu getiri, ketenhelvaya da 4x4 öekr aldırır, ketenhelva da 4x4 ü 5x5 çeker sonra
TEKNIK OLARAK DIP SEVIYELERDEN KURTULMA SURECI DEVAM ETMEKTE, HISSEDE
DAHA ONCEDE ILK TEPKI SURECININ BEKLEDIGIMIZ GIBI GELISMESI SONRASI
BUGUNLERDE IKINCIL HAREKETLILIGIN BASLAYABILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
HISSENIN ILK ADIMDA ......163 ARA DIRENC NOKTASINI GECMESI ILE BERABER
IKINCI TEPKININ BASLAMASI VE IKINCI TEPKI SURECI ICINDE ILK ADIMDA 1.63
VE 1.70 UZERINDE HAREKETLILIK BEKLEMEKTEYIZ.
DAHA BUYUK ADIMDA ISE .1.75-1.90 BOLGESI HEDEF OLARAK IZLENEBILIR.
HISSENIN IKINCIL TEPKI HAREKETLILIGININ ORTA VE UZUN VADEYE YONELIK ONEMLI
ISARETLERIDE VERDIGINI DUSUNMEKTEYIZ.
BOYLE BIR TABLODA BUYUK ADIM HEDEF SEVIYESININ DENENMESI, GECILEBILMESI
VEDE ELINDE BIR SURELIGINE HISSE TUTANLAR ACISINDAN AVANTAJLI BIR DURUM
GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADA KISA VADEDE FIRSATLAR KACMAZ FELSEFESI ILE DAVRANAN AL-SAT
VEYA SAT-AL (TRADE PIYASASINI ISARET EDEN ) YAPI ICINDE OLMAMIZ SEBEBI ILE
GUNLUK ISLEMLERIN COK DAHA FIRSAT VERDIGINI HEP BERABER GORMEKTEYIZ.
ZARARKES SEVIYESI ISE ..........1.54 OLARAK IZLENEBILIR.
ZAMAN STOP ARALIGI ISE .........1-3 SEANS OLARAK IZLENEBILIR.
VERDIGIMIZ ZAMAN STOP ARALIGINDAKI ESPRI ISE, IFADE ETTIGIMIZ ZAMAN ICINDE
BEKLEDIGIMIZ HAREKETLILIK BASLAMADIGI TAKTIRDE ASAGIDAKI ZARARKES (STOP LOSS)
SEVIYESINDEN DAHA ONCE, KONTUR GARANTI OLMASI VE DAHA AZ ZARARLA VEYA KARLA
VEYA AYNI FIYATTAN CIKILMASI ACISINDAN COK ONEMSEDIGIMIZ BIR UYARI OLARAK
IZLENEBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.
TABIKI PIYASADAKI DIGER 350 FIRSATTAN YARARLANILMASI ACISINDAN NAKIT LIKIT
KALMANIN NE KADAR ONEMLI OLDUGUNU ICINDE BULUNDUGUMUZ AL-SAT VEYA SAT-AL
(TRADE PIYASASI ICINDE ) OLMAMIZ SEBEBI ILE DEGERLENDIRILMESI GEREKTIGINI
DUSUNMEKTEYIZ. BU VESILE ILE RAPORLARIMIZDA BU UYARIYI YAPMAKTAYIZ.
ILK ADIMINA ULASMAS ISE ISTEGINIZE GOREDE SATIS YAPILABILIR VEYA IKINCI
ADIMI BEKLEMEK SIZE KALMISTIR ANLAMI TASIMAKTADIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S. WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Hali Abü yine geç kaldı bir adım; inanın ekrana yeni düştü bu analiz, okumuş değildim yazarken; ama... Halil Abinin hangi hissenin analizini göndereceğini gün gün söyleyebilirim sizlere 1 saat öncesinden
Yorum