M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetayhan
    Demirbaş
    • 23 Temmuz 2008
    • 1850

16:07 : RAPOR-GARANTİ BANKASI HİSSE SENEDİ TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
    Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
    "GARANTİ BANKASI
    TREND DEĞİŞİMİ ONAYLANMASI İÇİN 3.90 GEÇİLMESİ ÖNEMLİ OLACAKTIR.
    Temmuz ayı içinde ürettiği % 40 primini Ağustos ayı boyunca
    yaşadığı % 18-17 aralığındaki kar realizasyonu ile tamamladığını
    düşünmekteyiz.
    Süreç olarak hissede son bir ay içinde 3.70-3.96 bant aralığı
    biraz daha olumlu kar raelizasyonu bölgesi olarak gelişirken 3.70
    altında ise 3.48 bant aralığında seyrettiğini görmekteyiz.
    Büyük resimde hissenin çok kısa vadede, son sekiz ayı dikkate
    aldığımızda çok önemli bir trend değişim formasyonu olan Ters Omuz baş
    omuz formasyonu oluşmakta.
    Hissenin kısa vadede 3.70 seviyesini geçmesi ile beraber hedef
    tekrar 4.30 olarak gelişebilir.
    Asıl büyük hareketin bu noktanın geçilmesi ile beraber 5.00-5.10
    aralığı hedef konumda olacaktır.
    İlk adım hedef 3.90 olarak gözükürken 4.30 ikinci adım büyük
    adımda 5.00 olarak izlenebilir. Aşağıda ise zararkes 3.40 olarak
    izlenebilir."

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

15:17 : RAPOR-AKBANK TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
      Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
      "ERKEN UYARI SİNYALİ OLGUNLAŞARAK GELİŞİYOR... AKBNK
      GÜÇLÜ SEYREDEN HİSSEDE AĞUSTOS AYIN TEMMUZ AYINDA YAŞADIĞI
      YÜKSELİŞ NEDENİ İLE KAR REALİZASYON DÖNEMİ OLARAK GELİŞTİ
      6.25 DİRENÇ SEVİYESİNİN GEÇİLMESİ İLE BERABER İLK ADIMDA 7.00 SON
      ZİRVE DENEMESİNİ GETİRECEĞİ GİBİ BÜYÜK ADIMDA
      TREND DÖNÜŞÜMÜNE YÖNELİK TERS OMUZ BAŞ OMUZ OLUŞUMU DESTEKLENİYOR.
      HEDEFLERİ BUGUNDEN YARINA BEKLEMEK ACELECİLİK OLACAKTIR,İLK ADIM
      SONRASI İKİNCİ ADIMDA 7.50 VE ARDINDAN KISA VADEDEN ORTA VADEYE KISA
      VE ORTA VADELİ HEDEF OLARAK 8.50
      DAHA ORTA VE UZUN VADELİ HEDEFİMİZ İSE10.00
      ANCAK ORTA VE KISA VADELİ HEDEFİMİZ OLAN 850 SEVİYESİ ÖNÜMÜZDEKİ 3
      AY İÇİNDE İLK ADIMIMIZ OLARAK KORUMAYA DEVAM EDİCEZ.
      ZARAR KES SEVİYESİ İSE 5.85 OLARAK İZLENEBİLİR."

Yorum

• BARAbey
        Aktif
        • 08 Mayıs 2008
        • 201

hocam ipmat hakkında bilgi ve yorumlarınız vaktiniz olunca.tşk.

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

11:25 : ***IPMAT*** Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak East Capital Asset Management AB den gelen yazi: 1 Eylul 2008 tarihinde Ipek

***IPMAT*** Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak East Capital Asset Management AB den gelen yazi: 1 Eylul 2008 tarihinde Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1.8242 fiyatindan 338530 adet satis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir. ***IP

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Gordugum kadariyla Garan 3.60-3.64 kademelerine yaklastikca zorlaniyor. 2.48-2.50 kademelerinden yaptigim alimlari 3.60 seviyelerinden realize edip bir miktar nakte gecmenin uygun olacagini dusunuyorum. Ancak teknik verileri olumlu. Tutmaya devam da edilebilir. 4-6 kademe de realize etmek ana amacim oldugunu unutmamaliyim
            [/QUOTE]

şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam garantide buralar treda yapmak için uygun mu
            Uygunmus demekki. Tbr.ler. 3.62-3.64 kademelerinde zorlandigini goruyordum, degisen once IMKB ye gelen alimlar olmus, dolayisiyla hisseye talep. Belirttigim kademelerdeki konsalidasyon gerceklesince hissede hareket ivme kazanmis. 2 gundur pc basindan ayrilmaya goreyim ya satis ya alim dalgasi olusuyor. Basinda bekleyince de yaprak oynamiyor :36_1_13:
            Tum IMKB de alim dalgasi esmis 2. seans. Hayirlisi olsun.
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam ipmat hakkında bilgi ve yorumlarınız vaktiniz olunca.tşk.
              Hisse de su anki seviyeler 2 yillik dip seviyeler. Tutunacagini tahmin ediyorum. Tutunamazsa 1.20 seviyelerinde stop koymak dusunulebilir. 1.08 sonraki tepki verebilecegi seviyeler. Ancak Ipek ve kozanin nicin bu kadar tepkisizce dustuklerini hisseleri uzun suredir yakindan takip etmedigim icin BILMIYOR o konudaki haberleri de okumak ve degerlendirmek gerekir.
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

BU GUNLE BIRLIKTE TOPIKTE GUNLUK OLARAK TRADE YAZMAYI BIRAKIYORUM, SN MUHENDIS TATILDEN DONUNCEYE KADAR EGER GUZEL BULDUGUM HISSE OLURSA KV (1 AYLIK SURE) PAYLASIRIM. SN MUHENDIS TATILDEN DONUNCE ONUN TOPIGINDE SEANSLARI TAKIP ETMEYE DEVAM EDERIZ.

Yorum

• şahin
                  Katılımcı
                  • 25 Haziran 2008
                  • 69

üstat şu kozayı sana zahmt boş zamanın da iyibir araştırsan da bizleri bilgilendirsen nasıl olur

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    üstat şu kozayı sana zahmt boş zamanın da iyibir araştırsan da bizleri bilgilendirsen nasıl olur
                    ok. Ipmat ve Koza hakkinda cok sik talep geliyor. En kisa zamanda genis bir analiz yapmaya calisacagim.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

KENT GIDA
                      MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ham inceleme olarak sunu soyleyebilirim: Bende "ramazan geliyor nasil olsa primlenir diye alim gelir" dusuncesi zaten satin alinmis gibi geldi bana. Bu gun icin de hareketli olacagi izlenimi edinmedim
                      29.08.2008 10:39 Yorum anindaki hisse fiyati:52.00

Hisse bugun 45.50 en dusuk seviye olmak uzere 46.50 den islem gormekte (-8.82) gecen surede gordugu en yuksek fiyat :52.50

Yorum

• BEDESTENLİ
                        Aktif
                        • 01 Haziran 2008
                        • 276

KENT GIDA 29.08.2008 10:39 Yorum anindaki hisse fiyati:52.00

Hisse bugun 45.50 en dusuk seviye olmak uzere 46.50 den islem gormekte (-8.82) gecen surede gordugu en yuksek fiyat :52.50

sat pozisyonundaki hissede pembe ile gösterilen kanal içinde hareketine devam ediyor...

grafikteki siyah çizgi 200 günlük hareketli ortalama..bakalım destek olacakmı??
                        Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Tsk.ler Sn Prestij

Bir de su grafikleri sitelere gondermeyi becerebilsem :(

Yorum

• BEDESTENLİ
                            Aktif
                            • 01 Haziran 2008
                            • 276

gözat---upland---

resim yüklendikten sonra açılan penceredeki

VBulletin Forumlar İçin (2) (yukarıdan aşağı 4. kutucuk) yazan kısmın karşısındaki kısmı kopyala

forumdaki grafik ekle butonunu tıkla (tepeciklerin olduğu kutucuk)

açılan kısımdaki http:// yazısını sil

kopyalanacak kısmı buraya yapıştır

tamam kısmına bas

grafik,cevaplanacak kısma geçecek....

cevapla ya tıkla...

bu kadar..

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              gözat---upland---

resim yüklendikten sonra açılan penceredeki

VBulletin Forumlar İçin (2) (yukarıdan aşağı 4. kutucuk) yazan kısmın karşısındaki kısmı kopyala

forumdaki grafik ekle butonunu tıkla (tepeciklerin olduğu kutucuk)

açılan kısımdaki http:// yazısını sil

kopyalanacak kısmı buraya yapıştır

tamam kısmına bas

grafik,cevaplanacak kısma geçecek....

cevapla ya tıkla...

bu kadar..

Tekrar cok tsk. Buradan cesaret alarak sunu da ogrenebilir miyim. Matriksk ekraninda veya herhangi bir teknik analiz programinda grafigi paint de bir sayfa acarak oraya kopyalamam mi gerekiyor? Kopyaladigim sayfayi yanilmiyorsam sizin soylediginiz yontemle topige aktarabilecegim.
                              Son soru, grafik uzerinde calismak benim yaklasik 40 dak mi alir. eger painte aktarmam ve oradan topige gondermem gerekiyorsa bu da minumum 15 dak. demektir. Yaniliyor muyum? Eger soyledigim gibiyse seans aninda nasil bu kadar zaman verebiliyorsunuz? :36_1_13:

Yorum

• BEDESTENLİ
                                Aktif
                                • 01 Haziran 2008
                                • 276

Tekrar cok tsk. Buradan cesaret alarak sunu da ogrenebilir miyim. Matriksk ekraninda veya herhangi bir teknik analiz programinda grafigi paint de bir sayfa acarak oraya kopyalamam mi gerekiyor? Kopyaladigim sayfayi yanilmiyorsam sizin soylediginiz yontemle topige aktarabilecegim.
                                Son soru, grafik uzerinde calismak benim yaklasik 40 dak mi alir. eger painte aktarmam ve oradan topige gondermem gerekiyorsa bu da minumum 15 dak. demektir. Yaniliyor muyum? Eger soyledigim gibiyse seans aninda nasil bu kadar zaman verebiliyorsunuz? :36_1_13:
                                grafiğin üzerindeki trendleri yada teknik olarak belirlediğiniz çizgileri çizip,(ben trendleri çiziyorum kaydediyorum grafiği her açtığım zaman o trendleri görüyorum) resim olarak herhangi bir yere kaydetmeniz gerekiyor.
                                kaydettikten sonra üzerine açıklama yazacaksanız paint yada herhangi bir program ile açıp açıklamasını yazarsın...
                                grafik üzerinde çalışmam 40 dk mı alır demişsiniz,önceden trendleri çizip kaydedersen her açtığında o çizdiğin çizgileri göreceksin.....o yüzden zaman kaybı yok...

hatta matriks ekranında 10 değişik grafik kaydetme özelliği de var..istediğin özelliklerde grafik kaydını yaparak her açtığında istediğini görebiliyorsun..

sadece 2 dk nı alır,o kadar uzun sürse bende gönderemem...

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information