trcas o başındaki 2 yi silip yazdım.2.58-2.60 giderken ben 2.56 ya alım girmiştim..kasıt odur yane..ok??
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
09.03.2009 9 işgünü..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster055-056 kademelerinden işlem gören spekülatif hisse İHEVA ah bir 0.56 yı aşabilsem 0.60 da soluğu alırım bu havalarda tavan yapanlardan neyim eksik der gibi
Bu mesajı okuduktan sonra alım kararı veren kişi, bugün 2. seansta % 32.72 getiri elde etmiş oludu...
İhenvanın ilk hedefi kazaya uğramaz ise 0.80-0.82 aralığıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün sabahleyin seans açılmadan hemide, bilgiyi getiren sizsiniz, o zaman önce almak sizin hakkınızdır diyerek gece boyu yaptığım analiz sonucu alınabilir olduğunu yazdım; yağmur hanımada yazdım, topiğe kırgınlıktan girmedim ve yazmadım; ne diye almazsınız da sabahlatıp analiz ettirirsiniz insana...
size bilgi ulaştıktan sonra 4 seanstır tavan!
Bende öyle bol nasipli hiç olamadım.
En kritik günde mutlak bir bahane oluşur nedense .
nasip diyorum.:(
Yorum
-
sayın mehmet emin her iki anadolu yatırım- analizindede hangi hisselerden bahsedildigi belli degil..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrcas o başındaki 2 yi silip yazdım.2.58-2.60 giderken ben 2.56 ya alım girmiştim..kasıt odur yane..ok??
Sşz silicimisiniz ; kardeşim önce kendi ticaretini yapsana
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mehmet emin her iki anadolu yatırım- analizindede hangi hisselerden bahsedildigi belli degil..
Ne önemi var, küçük ayrıntılara takılmayalım lfn
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
okumadan direk koyduğum için sonradan farkettimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe önemi var, küçük ayrıntılara takılmayalım lfn

düzelttim az önce...'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
sayın mesut hocam profilime occupation bölümüne bir bakınız(alamancası occupat olüyur)(yada kısaca söyliyeyim hemi okudum hemide yazdım,arasırada sildim).ez cümle arasıra silme krizlerim olüyr..
:037:
her şey olacağına varır..
Yorum
-
İhevadaki sanırım ayı tuzağı idiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
oo topik çok donuk size bir hareketli hisse müjdeliyeyim bari biraz gıpraşmayın
Yorum
-
eee iheva ...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gooddy Trkcm benim güzel gördüklerimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam o nurlu ellerinizden öpüyorum.harçlıgı hazırlayın..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereee iheva ...her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
mehmet hocam sktas üzerinde baya bi baskı var. bi türlü karar veremediler ne zaman kaldıracaklarını."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum