M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Afiyet bal şeker olsun
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      trade prkab 1.08 1.09 dan uygun görünüyor

Ben yazarken 2.06 ya düşmüş sayılmazzz

Yazım aşamasında stop
      Prkab da işlem yapan oldu mu...
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
        Aktif
        • 23 Şubat 2009
        • 255

ben yaptım hocam 2,01 den aldik ama hadi hayirlisı

Yorum

• muzoder
          Aktif
          • 23 Şubat 2009
          • 255

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ***PRKAB*** Turk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.S.'nin 26.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda; 01.01.2008/31.12.2008 Hesap donemi karindan 3.418.852 TL tutarinda temettunun 8 Nisan 2009 tarihinden itibaren nakden dagitilmasina, 2010 yilinda toplanacak olan Olagan Genel Kurul'a kadar 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Yonetim Kurulu uyeliklerine; Mahmut Tayfun Anik, Valerio Battista, Pier Francesco Facchini, Fabio Ignazio Romeo, Giovanni Battista Scotti ve Ennio Bernasconi'nin secilmelerine, Denetleme Kurulu uyeliklerine 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Rasit Yavuz ile Hikmet Turken'in secilmesine, Yonetim Kurulu tarafindan secimi yapilan Bagimsiz Dis Denetleme Kurulusu Basaran Nas Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.'nin uygunluguna, 2008 yilinda Sirket yonetimi tarafindan kendilerine verilen hedefleri gerceklestirerek Sirket hedeflerinin gerceklesmesine katkida bulunan Sirket calisanlarina, Sirket genel prensipleri cercevesinde gerceklestirilen hedeflerle paralel olarak ikramiye verilmesine ve ikramiye bedelinin Sirket yonetimi tarafindan gerceklestirilen hedefler dikkate alinarak belirlenmesine ve bu konuda gerekli islemleri yapmak ve kararlari almak uzere Genel Mudur Hakan Ozmen'e yetki verilmesine, Sirket Ana Sozlesmesinin 14. maddesi hukmune istinaden, Genel Kurul tarihine kadar alinmis olan gayrimenkullerin alis ve satisina iliskin kararlarin ve yapilmis islemlerin tasdikine ve bir sonraki senenin Olagan Genel Kuruluna kadar sirket ihtiyaci hasil oldukca gayrimenkul alinmasi ve satilmasi hususunda alinacak olan Yonetim Kurulu Kararlarinin pesinen tasvibine, Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkinda Seri:IV, No:41 sayili teblig kapsaminda gerceklestirilen islemler ile ilgili olarak Genel Kurul'a bilgi verilerek, yapilan islemlerin uygunluguna, Sirket Ana Sozlesmesinin 6. maddesinin tadil edilmesi icin Sermaye Piyasasi Kurulu'na yapilan basvurunun farkli bir alternatif ile tekrarlanacak olmasi nedeniyle geri cekilmis olmasi neticesinde, Genel Kurul'da gorusulmek uzere, Sermaye Piyasasi Kurulu'nca onaylanmis bir tadil maddesi bulunmadigindan, gundemin bu maddesi hakkinda karar alinmamasina, karar verildigi bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***PRKAB*** (26/03/2009 - 11:52:09)
          hocam bu haberin etkisi olumsuz oldu sizce devam edermi gevseme

Yorum

• altima
            Yeni üye
            • 22 Mayıs 2008
            • 44

***PRKTE*** Park Elektrik Uretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 26 Mart 2009 tarihinde
            ***PRKTE*** Park Elektrik Uretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 26 Mart 2009 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu toplantisinda 1. Sirketimizin 2008 yilina iliskin Olagan Genel Kurul Toplantisinin 30 Nisan 2009 Persembe gunu, saat 9:00'de Pasalimani Caddesi, No:41, Uskudar/Istanbul adresindeki sirket merkezinde ayni yerde saat 09:15'te A Grubu hissedarlar Olagan genel kurulu, 09:30'da B Grubu hissedarlar Olagan Genel Kurulu yapilmasina, 2. 2008 yilina iliskin SPK Mevzuatina gore hazirlanan finansal tablolarda yer alan 73.809.982,92 TL net dagitilabilir donem karindan Sermaye Piyasasi Mevzuati ve Kurumsal Yonetim Ilkeleri cercevesinde benimsenen temettu politikasi goz onune alinarak 15.000.000 TL'nin (%12,5 oraninda) brut nakit temettu olarak, 1 TL Nominal Degerli hisse icin Net Temettu Tutari gercek kisiler icin %15 vergi kesintisinden sonra 10,63 Kurus (%10,63), tuzel kisiler icin 12,50 Kurus (%12,5 oraninda) olmak uzere 29 Mayis 2009 tarihinde dagitilmasinin Genel Kurulun onayina sunulmasina, 3. 2009 yili icin bagimsiz denetim sirketi Kavram Bagimsiz Denetim ve Yeminli Mali Musavirlik A.S. ile sozlesme yapilmasina ve bu hususun Sirket Genel Kurulunun onayina sunulmasina, 4. Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 24.03.2009 tarih ve 6/159 sayili toplantisinda onaylanan "Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi" ile devralma yoluyla birlesme nedeniyle birlesmeye esas alinacak finansal tablolar ile birlesme sozlesmesinin nihai olarak onaylanmak uzere Genel Kurulun onayina sunulmasina, karar verilmistir. Sirketimizin 2008 yili kar dagitim tablolari ile Genel Kurul gundemi ilisikte yer almaktadir. Geregi icin bilgilerinize arz ederiz." Olagan gundem maddelerinin yanisira Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV, No:41 Tebligi Madde 4 ve 5 kapsaminda Pozitif denetim ve Yeminli Mali Musavirlik A.S.'ye yaptirilan degerleme sonucu olusan raporun Genel Kurulun bilgisine sunulmasi, Ceyhan Ticaret Sicili Memurlugu'nun 2685 sicil numarasinda "Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S." unvani ile kayitli bulunan sirketin T.T.K.'nin 451. maddelerine ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddelerine ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:1, No:31 sayli Tebligine gore tasfiyesit infisah yolu ile devir almak suretiyle ve Sermaye Piyasasi Kurulu'ndan alinan 25/03/2009 tarih B.02.1.SPK.0.13/424-3922 sayili izin dogrultusunda Sirketle birlesmesi konusunda Yonetim Kurulunca hazirlanan Birlesme Sozlesmesinin ve Birlesme Bilancosunun Genel Kurulun onayina sunulmasi, hususlarinin da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi ile A ve B grubu imtiyazli pay sahipleri toplanti gundemleri Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde, "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda, Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***PRKTE***

IMKB

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***RAYSG*** Ray Sigorta A.S.'nden gelen yazi: 28 Subat 2009 itibariyle Sirketimizin toplam prim uretimi asagida gosterilmistir. Toplam Prim Uretimi: 35.097.893,45 TL ***RAYSG*** (26/03/2009 - 14:15:07)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

***CYTAS*** Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.’nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimizin 26 Mart 2009 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu toplantisinda; 1. Sermaye Piyasasi Kurulu’nun 24.03.2009 tarih ve 6/159 sayili toplantisinda onaylanan Sirketimizin devrolma yoluyla “Park Elektrik Uretim Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi” ile birlesmesine esas alinacak finansal tablolar ile birlesme sozlesmesinin ve Sirketimizin infisahinin nihai olarak onaylanmak uzere Genel Kurulun onayina sunulmasina, 2. Sirketimizin Vergi ve SPK mevzuatina gore duzenlenen 2008 yilina ait mali tablolarinda kar olusmamasindan dolayi SPK ilkelerine uygun olarak kar dagitilmamasi konusunun Genel Kurul’un onayina sunulmasina, 3. Sirketimizin 2008 yilina iliskin Olagan Genel Kurul Toplantisinin 30 Nisan 2009 Persembe gunu saat 09:00’da Iskenderun Yolu uzeri PK:30 Ceyhan, Adana adresindeki sirket merkezinde ayni yerde saat 09:15’te A grubu hissedarlar Olagan Genel Kurulu, 09:30’da B grubu hissedarlar Olagan Genel Kurulu ve 09:45’te C grubu hissedarlar Olagan Genel Kurulu yapilmasina karar verilmistir. Geregi icin bilgilerinize arz ederiz.” Olagan gundem maddelerinin yani sira Istanbul Ticaret Sicili Memurlugu’nun 312858 sicil numarasinda “Park Elektrik Uretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.” unvani ile kayitli bulunan sirketin T.T.K.’nin 451. maddelerine ve Kurumlar Vergisi Kanununun 18-20. maddelerine ve Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri 1, No:31 sayili Tebligine gore tasfiyesiz infisah yolu ile devir olmak suretiyle ve Sermaye Piyasasi Kurulu’ndan alinan 25.03.2009 tarih B.02.1.SPK.0.13/424-3922 sayili izin dogrultusunda Sirketle birlesmesi konusunda Yonetim Kurulunca hazirlanan; Birlesme Sozlesmesinin, Birlesme Bilancosunun, Genel Kurulun onayina sunulmasi hususlarinin da yer aldigi genel kurul gundemi ile A, B ve C grubu hissedarlar olagan genel kurul gundemleri Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) “Gunluk Bulten” bolumunde, “Sirket Haberleri Ekleri” basligi altinda yayinlanacaktir. ***CYTAS*** (26/03/2009 - 14:18:37)
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hocam bu haberin etkisi olumsuz oldu sizce devam edermi gevseme
                  Haberin olumsuz bir yanını göremedim, hissede bu bölgede al-sat yapanların işine de benzemiyor, bilmediğimiz sonradan haberi gelecek durum da olabilir ayı tuzağı da, ama ne olursa olsun, stop her daim olsun

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

trcas 2.56 olsada alsak..sinektende yag çıkarmış desek..alpuda tetikte şırbörekler benden o zaman..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

ızmdc iyi olmuş vur kaç yapacagım bakalım

Yorum

• ARAGONN
                        Tecrübeli
                        • 11 Mayıs 2008
                        • 321

vikingde hacim hareketi var
                        HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• entemena
                          Katılımcı
                          • 16 Mart 2009
                          • 145

vakif girisim sermayesi yatirim ortakligi a.s.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "sirket yonetim kurulumuzun 26.03.2009 tarihinde toplanarak; 2009/08 sayili karari uyarinca; sirketimizin 20.04.2009 tarihinde yapilacak 2008 yili olagan genel kurul toplantisi'nda ortaklarin tasvibine sunulmak uzere; 1) vergi usul kanunu hukumlerine gore yasal kayitlarimizda yer alan cari donem karinin gecmis yillar zararlarindan mahsup edilmesine, 2) spk mevzuati seri:xi no:29 sayili teblige gore duzenlenen mali tablolarda yer alan cari donem karinin gecmis yillar zararlarindan mahsup edilmesine, 3) sirket'in 2008 yili vergi usul kanunu hukumlerine ve spk mevzuati seri:xi no:29 sayili teblige gore duzenlenen mali tablolarda donem kari olmasina karsin her iki tabloda da gecmis yillar zararlarinin mahsup edilmesinden sonra dagitilacak kar kalmadigindan kar dagitiminin sozkonusu olmadigina, 4) vergi usul kanunu hukumlerine gore yasal kayitlarimizda yer alan 255.615,76 tl gecmis yillar (2005 yili) karinin gecmis yillar zararlarindan mahsup edilmesine, ve bu hususlarin genel kurul'un onayina sunulmasina, vergi usul kanunu hukumlerine gore yasal kayitlarimizda yer alan cari donem kari ile gecmis yillar karinin gecmis yillar zararlarindan mahsup edilmesine, oybirligi ile karar verilmistir. kar dagitim tablosu ekte ve ayrica internet sitemizde "duyurular" bolumunde yayinlanmaktadir." kar dagitim tablosu gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin "sirketler" bolumunde yayinlanacaktir.

-----------------------------------------------------------

vakif girisim sermayesi yatirim ortakligi a.s.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "sirket yonetim kurulu 26.03.2009 tarihinde toplanarak 200/09 sayili karari ile, sirketimizin 2008 yili olagan genel kurul toplantisi'nin ekli gundem maddelerini gorusmek uzere turk ticaret kanunu'nun 368. ve sirket ana sozlesmesinin 21. maddesi geregince 20 nisan 2009 pazartesi gunu saat 14:00'de sirket merkezi sancak mahallesi 201. sokak, no:9/5, yildiz, cankaya, ankara adresinde yapilmasina karar verilmistir." olagan gundem maddelerinin yani sira 2008 yili karinin dagitilmasi ve gecmis yillar kari hakkindaki yonetim kurulu kararinin gorusulmesi ve ana sozlesmemizin "sermaye ve hisse senetleri" baslikli 8'inci maddesi ile gecici 1'inci maddesi hakkinda duzenlenmis tadil tasarisinin sermaye piyasasi kurulu ve t.c. sanayi ve ticaret bakanligi'nin izinleri geregi kabulune ve onaylanmasi hususlarinin da yer aldigi genel kurul gundemi gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "gunluk bulten" bolumunde, "sirket haberleri ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir.

Yorum

• muzoder
                            Aktif
                            • 23 Şubat 2009
                            • 255

hocam kusura bakmayın prkab da stop mesajını bulamadım stop seviyesi nedir?

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

stop herkesin kendi belirlediği dayanabilme gücüne bağlıdır; 2.01 örneğin traderlerların stopu ıldu büyük olasılıkla yani sizin aldığınız fiyat 1.95 trende tutunanların stopu olur bir kısmının

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

trakyacamda hacim artıyor..bu arada 256 dan almaya çalışılan trcas henüz 6 gün önce 2.48den mama yedirir denmiş..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information