Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hisse gücünü enerjisini kendi içinde tüketiyor, dışarıya enerji verecek hali kalmıyor; bir süre 0.42-0.45 arasında yön tayin etmeye çalışacak görünümünde
tesekkur ederım hocam 044 ten verdım yerıne nugyo aldım
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Store and share all of your images @ IMAGESHACK.com
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
geriye sadece karıştırıulması kalıyor onuda inşaallah bereketli şekilde karıştırırsınız abi
ABD'den olumlu konut verisi
ABD'de %2.9 azalması beklenen şubat ayı konut verisi%4.7 artarak, hisse senedi marketlerine destek oldu. Konut verilerinin etkisiyle iyimserlik katsayısı artarken, bankacılık endeksinin Wall Street'te %5 oranında yükseldiğini belirtelim.. Buna karşın dolar talebinde önemli bir düşüş yok, bu faktör yakından izlenmeli...
--
Ozgur Yurtdasseven
Dünya Bankasi: Küçük Altin Madeni şirketleri Için Borçlanma Maliyetleri 3 Kat Artti Dünya Bankasi Finansman ünitesi, Küçük Altin Madeni şirketleri
Için Borçlanma Maliyetlerinin, Küresel Krizin Bankalarin Politika
Ve Güvenlik Risklerini Fiyatlandirmalari Nedeniyle, 3 Kat Arttiğini
Bildirdi.
Kuruluşun International Finance Corp ünitesinin Direktör Yardimcisi
William Bulmer, şirketlerin 400 Milyon Dolarlik 6 Yil Vadeli Tipik
Bir Kredi Için Borçlanma Maliyetlerinin Libor Oranlari üzerine 800
Baz Puana çiktiğini Söyledi. Rakam, Geçen Yil Libor Oranlari üzerine
300 Baz Puan Düzeyindeydi.
*** Ibs Haber Merkezi ***
(25/03/2009 - 16:19:34)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***FONFK*** FFK Fon Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Yonetim Kurulu asagidaki kararlari almistir. a)2009 yili bilanco, kar/zarar ile sair islemlerin denetimi icin bagimisz denetim kurulusu DRT bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (Deloitte) ile calismasi hususunu Genel Kurulun onayina sunulmasina b)Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV No:41 tebligine gore sirketimizin iliskili taraflara yapacagi finansal kiralama islemlerinde karsilastirilabilir fiyat yoneteminin uygulanmasina karar vermistir. ***FONFK*** (25/03/2009 - 16:26:20)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum