Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Tektuyu dün yazdığım son 30 dak da alan kişi 2.tavanını yaiıyor
Ama bu bazılarına yetmiyor, o kadar rica etmeme rağmen ÖM yoluyla neredeyse portföyünü yönetmemii istiyor napalım bilmem ki :ka24:
Eski yazdıklarım arasında sadece isfin kalmıştı naftalinli sayfalar arasında o da bugün gitti
özel mesaj böümünü açmak için ne kadar uğraşmıştınız , eminim pişman olmuşsunuzdur , ama hocam para başka bişeye benzemez ,insanlar topiğe yazmaya çekiniyorlar ve sormadan duramıyorlar malum kaybetme korkusu..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
özel mesaj böümünü açmak için ne kadar uğraşmıştınız , eminim pişman olmuşsunuzdur , ama hocam para başka bişeye benzemez ,insanlar topiğe yazmaya çekiniyorlar ve sormadan duramıyorlar malum kaybetme korkusu..
Şyş ama ben enayimiyim, !..
Hiç bir karşılık beklemeden 3 günde tavanlayan hisseler bulacağım ve havada uçacak 3 günde %10 ve üzeri prim yapacak hisseleri çalışıp çabalayıp eğlenceyi zevki sefayı bırakıp sabahlayarak bulacağım, hiç bir beklenti içine girmeden sizlerle paylaşacağım; yetmeyecek bir günde benim xxx hissem nolacak tarzında 30 ÖÇM yağdıracak insanlar!...
Aman dikkat et para bu diyorsunuz; zor değil dostum....
Böyle gider sessizce topiğim izlerim olur biter Ben de sadece yazılanları okur geçerim kendi portföyüme!...
Nasıl; kendime dikkat etmem gerekmiyormuş değil mi; sadece kenara çekilmeyi düşünmek!... Bu kadar basit bir çözümü düşünemeyecek kadar aptal değilim...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Tektuyu dün yazdığım son 30 dak da alan kişi 2.tavanını yaiıyor Ama bu bazılarına yetmiyor, o kadar rica etmeme rağmen ÖM yoluyla neredeyse portföyünü yönetmemii istiyor napalım bilmem ki :ka24:
Eski yazdıklarım arasında sadece isfin kalmıştı naftalinli sayfalar arasında o da bugün gitti
Hocam yapacaginiz en güzel sey böyle mesajlara cevap dfahi yazmamaniz olacaktir.....
Bu tarz hareket edenlere ise diyecegim tek sey vardir... Allah akil izan versin.......
Yorum