ak sigorta 2800 hedefi tamamdır
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
aksıgorta verdım 270 tesekkurlermehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterak sigorta 2800 hedefi tamamdır
Yorum
-
İstanbul, 25 mart (reuters) - bagfaş İtalya'ya ihraç edilmek üzere toplam 653,400 dolar tutarında amonyum sulfat gübre siparişi aldığını açıkladı. şirketten İmkb'ye yapılan açıklamada, sevkiyatın mart ayında tamamlanacağı,
ödemenin ise 30 gün vadeli olduğu belirtildi. (haberi yazan ceyda çağlayan; redaksiyon birsen altaylı) (ceyda.caglayan@reuters.com; +90 212 350 7000, reuters messaging: ceyda.caglayan.reuters.com@reuters.net))
Yorum
-
Yorum
-
dün niye almadınız trenimiz hızlı cinsindendiraltima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFFKRL alamadan uuçtuu
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Yorum
-
-
Tektuyu dün yazdığım son 30 dak da alan kişi 2.tavanını yaiıyor
Ama bu bazılarına yetmiyor, o kadar rica etmeme rağmen ÖM yoluyla neredeyse portföyünü yönetmemii istiyor napalım bilmem ki :ka24:
Eski yazdıklarım arasında sadece isfin kalmıştı naftalinli sayfalar arasında o da bugün gitti
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-

Yorum