M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

müzik arama motoruna bon jovi ve capun yazılsa çıkmamı??
    her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
      Tecrübeli
      • 03 Mayıs 2008
      • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Seans içinde hisselerin destek ve direncini soranlar, neden bu saati tercih etmezler!..

Kaç gündür seans bitiminde akşamları da burdayım bir tane destek direnç sorusu sorulmaz, in cin top oynar burada, ne ki seans anında 2 kademe daha gider mi nin sorusu soruur!...

Ben petun hk.destek ve direnç rica edebilirim.
      2.62 sattım ama

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben petun hk.destek ve direnç rica edebilirim.
        2.62 sattım ama
        Dünle gitti destekler; nerde bir bulabilsem köstekleri

Bizim topik bir ilginç; ya seans içi; ya yatma saati
        Sabaha atayım petun, grafiğini yenilemem lazım
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
          Tecrübeli
          • 03 Mayıs 2008
          • 620

Ben şahsım adına alıp da zarar ettiğim hiç bir kağıt yok,
          41 kere maşallah deyim.
          Aman nazar değmesin.
          nazara çok inanırım da.

Kendi aldıkları da çekinip soramadığımdan zarar yazıyorum bazen.

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

cayy:037::kahkaha1:

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Dünle gitti destekler; nerde bir bulabilsem köstekleri

Bizim topik bir ilginç; ya seans içi; ya yatma saati

Ben ev işi yemek müsait olamıyorum.
              özür.

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

petunda bir ihtimale göre destek 2.25 civarında,direnci bilmiyorum.ama başka ihtimallerde olabilir elbet..23/10 dibine göre destek çizgisi ihtimali açısından..belki..

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

mesut hocam teknik bir soru sorcam.verdiginiz destekler gün içi destek gibimi algılanmalı.kademe analizi açısından hangi kademelerden çokca maliyetlenildigine göre oluyormu seçiminiz..yada son bi kaç gün..

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Petun pnsu, ve bunun gibi hisseler çok boşluk bırakarak gitti, yeniliyeyim grafiğimi sabaha hazır olmuş olur seans başlamadan
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      mesut hocam teknik bir soru sorcam.verdiginiz destekler gün içi destek gibimi algılanmalı.kademe analizi açısından hangi kademelerden çokca maliyetlenildigine göre oluyormu seçiminiz..yada son bi kaç gün..
                      Bunun da kötü niyetle kullanacaklar diye korkuyorum; elbette sizin dediğiniz gibi, mesaj yazıldıktan sonra alımyapılan hissedeki destek direnç, eğer kötüye gidiş varsa kademeler, stop yerinde ayı tuzağı var mı gibi...

Yani sonuçta, benim mesajlarımdan bilgilenip alım yapan kişi imzamda bulunan barajı aşıncaya kadar teknik destek anlamında yardıma açığım desem

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

tamam cevabımı aldım gibi hocam..teşekkürler..

hocam çok kara kutu yapıyorsunuz ama vardır mutlak bir sebebi demekteyim

Yorum

• nur
                          Tecrübeli
                          • 03 Mayıs 2008
                          • 620

Ben kaç gündür dardanel ile ilgili bir bilgi duydum ama soramadım.
                          Kaç tavan çekti kağıt.
                          eğer şirket el değiştirdiyse yolu ne olur bilemem.
                          duyduğumda kağıt 27 idi.
                          kaçan balık büyük oluyor.

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

herkese iyi geceler efenim.çaylar nurdan..hesabı o ödeyecek,çok kar yazdı son zamanlarda..

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ben kaç gündür dardanel ile ilgili bir bilgi duydum ama soramadım.
                              Kaç tavan çekti kağıt.
                              eğer şirket el değiştirdiyse yolu ne olur bilemem.
                              duyduğumda kağıt 27 idi.
                              kaçan balık büyük oluyor.
                              Birbirimizi anlayamamışız demekki...
                              Şirket haberlerini kopy edin okuyalım diye o kadar istekte bulunuyorum; Dardl hakkında böyle bir haber varsa kopy edersiniz, veya ben xxxx şeklinde haber duydum bir araştırır mısınız diye ÖM yazarsınız.

ÖM da benim hangi konuya kızdığımı bilirsiniz diye düşünüyordum; bazı tipler var, o site senin bu site benim; şu topik senin bu topik benim gezip, artık kendilerince hangi kritere göre aldıklarını bilmediğim hissenin analiz edilmesini isteyen mesajlarını kopy paste edip sonra gezmesini tozmasını bitirip oturup, kendi portföyünü ücretsiz analiz ettirdiği yazıları okuyup keyfine bakıyor. Veya başka sitedeki yazarı bir başka sitedekine hatta aynı sitedekine test ettiriyor!...
                              Seans sırasında yine aynı mantıkla 2 kademe giderminin hesabını yapıp yine aynı soruyuı 5 site 15 topiğe yağıltırıp ve kendi çayını kahvesini içip, portföyünü takip ederkem, aklınca ücretsiz sigortasız işöi çalıştırıyor.

Ben bu tiplerin ücretsiz portföy analizcisi, portföy danışmanı olmak istemiyorum. Elimden gelse, ki yakında bir çare buluruz ona, bu tipleri topiğe bile almak istemiyorum.
                              Benim anlatmak istediğimle sizin söylediğiniz uyuyor mu!...:ka24:

Oysa inanın Dardl ile ilgili sürekli çalan alarmı bile iptal ettim bakma gereği duymadım; atladığımızdan değil, bakma gereği duymadığımdan; oysa siz ÖM yoluyla bile yazsanız o mesaj bencillik mi olurdu, paylaşım mı...

Yorum

• nur
                                Tecrübeli
                                • 03 Mayıs 2008
                                • 620

Benim duyumum eşimden gelen bir bilgi idi.
                                Kağıt çıkmaz düşer de sonra hisse pazarlamış gibi olurum diye korktum.
                                Bilsem doğruluğunu almazmıyım.
                                hem de herkese alın derim.
                                Şİrket bile kamuya açıklanmamış HENÜZ bir durum yok diyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information