müzik arama motoruna bon jovi ve capun yazılsa çıkmamı??
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans içinde hisselerin destek ve direncini soranlar, neden bu saati tercih etmezler!..
Kaç gündür seans bitiminde akşamları da burdayım bir tane destek direnç sorusu sorulmaz, in cin top oynar burada, ne ki seans anında 2 kademe daha gider mi nin sorusu soruur!...
Ben petun hk.destek ve direnç rica edebilirim.
2.62 sattım ama
Yorum
-
Dünle gitti destekler; nerde bir bulabilsem kösteklerinur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen petun hk.destek ve direnç rica edebilirim.
2.62 sattım ama

Bizim topik bir ilginç; ya seans içi; ya yatma saati
Sabaha atayım petun, grafiğini yenilemem lazımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünle gitti destekler; nerde bir bulabilsem köstekleri
Bizim topik bir ilginç; ya seans içi; ya yatma saati
Ben ev işi yemek müsait olamıyorum.
özür.
Yorum
-
petunda bir ihtimale göre destek 2.25 civarında,direnci bilmiyorum.ama başka ihtimallerde olabilir elbet..23/10 dibine göre destek çizgisi ihtimali açısından..belki..her şey olacağına varır..
Yorum
-
mesut hocam teknik bir soru sorcam.verdiginiz destekler gün içi destek gibimi algılanmalı.kademe analizi açısından hangi kademelerden çokca maliyetlenildigine göre oluyormu seçiminiz..yada son bi kaç gün..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Petun pnsu, ve bunun gibi hisseler çok boşluk bırakarak gitti, yeniliyeyim grafiğimi sabaha hazır olmuş olur seans başlamadanBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bunun da kötü niyetle kullanacaklar diye korkuyorum; elbette sizin dediğiniz gibi, mesaj yazıldıktan sonra alımyapılan hissedeki destek direnç, eğer kötüye gidiş varsa kademeler, stop yerinde ayı tuzağı var mı gibi...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam teknik bir soru sorcam.verdiginiz destekler gün içi destek gibimi algılanmalı.kademe analizi açısından hangi kademelerden çokca maliyetlenildigine göre oluyormu seçiminiz..yada son bi kaç gün..
Yani sonuçta, benim mesajlarımdan bilgilenip alım yapan kişi imzamda bulunan barajı aşıncaya kadar teknik destek anlamında yardıma açığım desem
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tamam cevabımı aldım gibi hocam..teşekkürler..
hocam çok kara kutu yapıyorsunuz ama vardır mutlak bir sebebi demekteyim
her şey olacağına varır..
Yorum
-
herkese iyi geceler efenim.çaylar nurdan..hesabı o ödeyecek,çok kar yazdı son zamanlarda..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Birbirimizi anlayamamışız demekki...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kaç gündür dardanel ile ilgili bir bilgi duydum ama soramadım.
Kaç tavan çekti kağıt.
eğer şirket el değiştirdiyse yolu ne olur bilemem.
duyduğumda kağıt 27 idi.
kaçan balık büyük oluyor.
Şirket haberlerini kopy edin okuyalım diye o kadar istekte bulunuyorum; Dardl hakkında böyle bir haber varsa kopy edersiniz, veya ben xxxx şeklinde haber duydum bir araştırır mısınız diye ÖM yazarsınız.
ÖM da benim hangi konuya kızdığımı bilirsiniz diye düşünüyordum; bazı tipler var, o site senin bu site benim; şu topik senin bu topik benim gezip, artık kendilerince hangi kritere göre aldıklarını bilmediğim hissenin analiz edilmesini isteyen mesajlarını kopy paste edip sonra gezmesini tozmasını bitirip oturup, kendi portföyünü ücretsiz analiz ettirdiği yazıları okuyup keyfine bakıyor. Veya başka sitedeki yazarı bir başka sitedekine hatta aynı sitedekine test ettiriyor!...
Seans sırasında yine aynı mantıkla 2 kademe giderminin hesabını yapıp yine aynı soruyuı 5 site 15 topiğe yağıltırıp ve kendi çayını kahvesini içip, portföyünü takip ederkem, aklınca ücretsiz sigortasız işöi çalıştırıyor.
Ben bu tiplerin ücretsiz portföy analizcisi, portföy danışmanı olmak istemiyorum. Elimden gelse, ki yakında bir çare buluruz ona, bu tipleri topiğe bile almak istemiyorum.
Benim anlatmak istediğimle sizin söylediğiniz uyuyor mu!...:ka24:
Oysa inanın Dardl ile ilgili sürekli çalan alarmı bile iptal ettim bakma gereği duymadım; atladığımızdan değil, bakma gereği duymadığımdan; oysa siz ÖM yoluyla bile yazsanız o mesaj bencillik mi olurdu, paylaşım mı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
:kahkaha1:
Yorum