yok..treni seyredesim geliyor ara sıra..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yanlış yere yazmışım siyah olanları alıntı yapacağıma mesajı düzelt tuşuna basmışım göz lazım acilennnMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKTU yu geçen hafta yazmıştım yanılmıyorsam, ee tükseldi, primlendi, hala niye gıpraşıp durur yerinde anlamam. 0.73 de işlem görmekte spekülatif hisse olmaklığın verdiği yaramazlıkla primlenmek istemekte
0.81 tavanda yaramaz çocuk be yaw, yaramaz yaramaz olmasına emme alıcısı çok
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
geçmiş olsun.sagolun hocalarım..yarın hafif eksi açıp fırsatları yakalarız ffkrlde..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
Vob işi olmasa aranıza sık katılacam ama malesef olmuyor işte. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Yorum
-
-
Size de göz plantasyonu yapalım;ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok..treni seyredesim geliyor ara sıra..
Ben kulaklarımın hemen üstüne, radar tipi çanak anten tarzı iki adet, enseme 1 adet olmak üzere açığa alış yapıcam
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tavana götürmeden önce yazıyorum daha ne istirsinizmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı akşamlar arkadaşlar mesut hocam korkulur senden tektuyu
30 dakikada tavanladı
Hangi spek tavana götürmeden önce malını över
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD'DE KONUT FİYATLARI OCAK'TA YÜZDE 1.7 ARTTI
Federal Konut Finasman Ajansı (FHFA) verilerine göre ABD'de
konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1.7 artış gösterdi. Aralık
ayında fiyatlar ise bir önceki aya göre revize verilerle yüzde
0.1 artış göstermişti.
Ocak ayında fiyatlar, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 6.3
düşüş gösterdi. Ocak ayında konut fiyatları, 2007 yılı Nisan ayında
görülen zirveye göre ise yüzde 9.7 geriledi.
Foreks Haber Merkezi
(24/03/2009 - 16:20:39)
Bu haberde bir yanlışlık var...
azılan gibi sadece 9.7 gerilemiş olsaydık bu kriz mord mosmor olur muydu? toksit varliklar ortalığa yayılıp Lehmanı boğar mıydı?!
Yorum
-
Atlamayın bence hemen haberin üstüneradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçin ve rusya bir süredir yeni dünya parası şeklinde bir arayıştlkardı
dolar ın köküne kibrit suyu ekecekler anlaşlan

Artık günümüzde çoğu haber haber değildir sadece! manipülasyonun diğer ayağıdır..
Çin yeni dünya parasına taraf olamaz, eli mahkum...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum