Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben de geri çekilecek anladım.
yoksa hemen almazmıyım.
sabah uykusuz kafam çalışmamış tüh.
ilk defa sizi yanlış anladım .
Nasip değilmiş neyse hocam siz varken ne pliçler yakalarız.
Sağolun arolun allah razı olsun.
Özderici hk.bir yorumun olursa sevinirim.
Syg.svg.
Kabul aceleyle ben de biraz yanlış anlaşılmaya müsait yazmışım ama bazılarınıda siz tamamlamalısınız. Ben yazarken tavandı ve bir kademe aşağı tekrar tavan oluyordu 1.84 tavandı zaten. fiyatı yazmışım geri çekilmelerde alım düşünülebilir yazmışım; 1.81 e çekilmiş o esnada ben de yazarken kaçırdım, ama aldım sonuçta sizde geri çekilmelerde demişişm ama hisse tavan çözülmüş, 1.81 e gerileyip tekrar tavana yönelmiş kararınızı vermelisiniz. Kaldıki uzun süredir takip edenlerdensiniz artık benim yazılarımı düşüncemi anlayabilmelisinz
Örneğin tavan olmuş kaç hissede alınabilir geri çekilmelerde diye yazdım ki!...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Petun
Haber gelmiş yağmur dostum.
Ben cnbc.e de okudum.
başka bir yerden kopi yapma olağım yok
top sende.
***PETUN*** Pinar Entegre Et ve Un Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Avrupa Birligi Turkiye'den islenmis kanatli eti ithalatina onay vermis bulunmaktadir. Cesitli kaynaklardan edindigimiz bilgiye gore, Avrupa Birligi Komisyonu Saglik ve Tuketiciyi Koruma Genel Mudurlugu DG SANCO daha once TC Tarim ve Koyisleri Bakanligi tarafindan AB'ne ihracat icin izin ve belge almis olan 7 uretici firmanin urettigi islenmis kanatli etlerinin AB'ne ithalatina izin vermistir. Izin 29 Mart 2009 tarihinden gecerli olacaktir. Sirketimiz de ihracat izin belgesine sahip firmalardan biri oldugundan ve bu konuda hazirlikli oldugundan isil islem gormus hindi etlerinin ihracatini gerceklestirebilecektir. ***PETUN*** (23/03/2009 - 16:54:40)
sitenin hisseler bölümüne yapıştırmışım)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Sn Hocam elimde halen bir miktar Viking var. Şöyle bir baksanız sizin taraftan nasıl görünüyor. Ben buradan bakınca işlem hacminin düştüğü 0,44 direncini geçemediğini geçmek içinde yeterince gücü olmadığını, hafiften ayı etkisine girdiğini görüyorum.
saygılar
Turcas Petrol A.S.: Aciklanacak Ozel Durum: E.ON ile Ortak Kurulmus Istiraklerimizle Ilgili Ozel Durum Aciklamasi 17.02.2009 tarihli aciklamamizda, baska konularin yaninda, dolayli istirakimiz E.ON&Turcas Guney Elektrik Uretim A.S.'nin Denizli'de insa etmeyi planladigi elektrik uretim tesisine iliskin olarak Elektrik Uretim Lisans aliminin tahminen Nisan ayi sonunda gerceklesebilecegi belirtilmistir. Yukarida adi gecen dolayli istirakimizde ve E.ON&Turcas Kuzey Elektrik Uretim A.S. adli dolayli istirakimizde %70 er oranda hisse- dar bulunan E.ON Holding A.S.'nin her iki sirketteki hisselerinin tamamini Almanya'nin onde gelen enerji sirketlerinden RWE AG'nin Turkiye'deki bagli ortakligi RWE Holding A.S.'ne dev- retmek ve dolayli bagli oratkaligimiz olan Turcas Elektrik Uretim A.S.'nin de RWE Holding A.S. ile adi gecen dolayli istiraklerimizde ortaklik yapmak uzere sozlesmeler imzaladigi bilgisi Sirketimize ulasmistir. Yukarida anilan hisse devri islemi ve dolayli bagli ortakligimizin imzaladigi sozlesmeler duzenleyici kurumlarin onaylarina tabi olmakla beraber konuya iliskin gelismeler kamuoyuna suresi icinde aciklanacaktir.
Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S.: Bagli ortakligimiz Mikes A.S.'nin diger bir ortaginin payinin satinalinmasina iliskin pay devri sozlesmesi imzalanmasi. Degisen Konularla Ilgili Bilgiler: Bagli ortakligimiz Mikes A.S.'nin diger bir ortaginin payinin satinalinmasina iliskin pay devri islemlerinin tamamlanmasi. Ilgi: 23.02.2009 tarih, AS370-09M-3662 sayili yazimiz. Sirketimizin, Destek Elektronik Sistemler Teknoloji San. ve Tic. A.S.'nin Mikes Mikrodalga Elektronik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.S. (Mikes A.S.)'deki payinin satinalinmasina iliskin islemler, 20.03.2009 tarihinde pay bedelinin odenmesi ile tamamlanmistir. Bu islem sonrasinda Sirketimizin Mikes A.S.'deki payi % 95,73'e yukselmistir.
Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik A.S.: Gorev degisikligi ve atama Aciklanacak Ozel Durum/Durumlar: Gorev degisikligi ve atama Yonetim Kurulumuzun 23.03.2009 tarihli karariyla; -Halen Bilgi Sistemleri Koordinatoru olarak gorev yapan Ahmet N.Dalman, Bilgi Teknolojilerinden sorumlu Icra Kurulu Uyeligine, -Halen Strateji ve Is Gelistirme Grup Baskani olarak gorev yapan Ahmet Ozer, Internet operasyonlarinin yonetiminden, gelistirilmesinden ve yeni is alanlari yaratilmasindan sorumlu Internet Grup Baskanligi ve Icra Kurulu Uyeligine atanmislardir.
Pinar Entegre Et ve Un Sanayii A.S.: Avrupa Birligi Turkiye'den islenmis kanatli eti ithalatina onay vermis bulunmaktadir. Cesitli kaynaklardan edindigimiz bilgiye gore, Avrupa Birligi Komisyonu Saglik ve Tuketiciyi Koruma Genel Mudurlugu DG SANCO daha once TC Tarim ve Koyisleri Bakanligi tarafindan AB'ne ihracat icin izin ve belge almis olan 7 uretici firmanin urettigi islenmis kanatli etlerinin AB'ne ithalatina izin vermistir. Izin 29 Mart 2009 tarihinden gecerli olacaktir. Sirketimiz de ihracat izin belgesine sahip firmalardan biri oldugundan ve bu konuda hazirlikli oldugundan isil islem gormus hindi etlerinin ihracatini gerceklestirebilecektir.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum