Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
geçmiş olsun.mesut hocam,mehmetayhan hocam teşekkürler destekleriniz için,sagolunuz..
uyumanıza yardımcı olduğumuz için mi
Uyku seansları koysak mı topiğin adını
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Nasıl suyunu çekti anlamadım mesajlarımız kaç gündür zarar mı yazdırıyor ki suyu bitsin paranın
petun 2.24 de su ya özenir mi bilmem ama onu kıskandığı hareketlerinden belli, kaprisli nolacak
20.03.2009 14.55
petun 2.47
Benim bu mesajdan sonra tavandan çizülme esanasında aldığım ve yeter diyerek sattığım hisseleri alan bile haftalık nevalesini çıkardı; topikten ses yok hayret
Ben de geri çekilecek anladım.
yoksa hemen almazmıyım.
sabah uykusuz kafam çalışmamış tüh.
ilk defa sizi yanlış anladım .
Nasip değilmiş neyse hocam siz varken ne pliçler yakalarız.
Sağolun arolun allah razı olsun.
Özderici hk.bir yorumun olursa sevinirim.
Syg.svg.
Sayın hocalarımız
bugunde benım garıpler sayenızde kebab yıyecekler...
tesekkurler. Bu arada iş c lerı verdım garantıler beklıyor.. yarın harekata devam
Yorum