M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • perisd
    Katılımcı
    • 10 Şubat 2009
    • 78

Sayın hocalarımız
    TEBNK yarınkı genel kurulundan FORTIS alımı ıle ılgılı olumlu bır haber beklentısı olabılırmı??
    FORTIS ın agresıf hareketlerını hepımız bılıyoruz.

Yorum

• BORSAMATİK
      Katılımcı
      • 16 Şubat 2009
      • 103

***TIRE*** Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kagit Sanayi A.S.'nin 23.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz cikarilmis sermayesinin
      ***TIRE*** Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kagit Sanayi A.S.'nin 23.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz cikarilmis sermayesinin tamami nakit karsiligi olmak uzere 39.545.214 TL'den 100.000.000 TL'ye artirilmasi neticesinde ihrac edilecek 60.454.786 TL'lik sermayeyi temsil eden paylar Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan kayda alinmis ve isbu husus SPK haftalik bulteninde yayinlanmistir. " ***TIRE***

IMKB

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

uzun t mi 3 harfli t mi )
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

asyab ı hiç soran olmadı sorulmayan hisseleri mezara gömüyorum, çok güzel prim vaadetseler bile, 0.97-098 kademelerinde yazmıştım, 1.11 arabasının penceresinden neşeli neşeli mendil sallıyor; kikirdiyerek hemide....
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
            Demirbaş
            • 23 Temmuz 2008
            • 1850

sinpaşımız 1680

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

ısyat 0.52-0.53 de hadigari de gari bıcımık bıcımık gidek gali diye söylenip duruuuu
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sinpaşımız 1680
                1 80 hedefti değilmi
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mehmetayhan
                  Demirbaş
                  • 23 Temmuz 2008
                  • 1850

11:19 : YORUM-BORSA DA 1.SEANS(METRO YATIRIM)

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), güne alımlarla başladı.
                  En yüksek 24668 puanı gören İMKB 100 Endeksi, 24500 üzerinde
                  yatay seyir izliyor.
                  Cuma günü ABD borsaları GE hisseleri hakkındaki olumsuz görüşler
                  ve ABD Merkez Bankası nın (FED) 200 milyar dolarlık kredisine oldukça
                  düşük sayıda başvuru gelmesinin etkisiyle düşüş yaşadı.
                  Hafta sonunda ABD nin 1 trilyon dolar toksik varlık alacağına
                  ilişkin planı açıklaması olumlu algılanırken, Asya borsalarındaki
                  yükselişlerin ardından vadeli ABD endeksleri ile Avrupa borsalarının
                  olumlu görünümü İMKB nin açılışına da yansıdı.
                  Uluslararası piyasalarda altın ve ABD Hazine tahvillerinden çıkış,
                  hisse senetlerine giriş gözlenirken, ABD Hazine Bakanı Tim Geithner ın
                  TSİ 14.45 te açıklayacağı planın bankaların bilançolarının temizlenmesi
                  ve kredi piyasalarının açılması için olumlu bir adım olacağı beklentisi
                  ile İMKB de de yükseliş yaşandı.
                  Bugün Avro Bölgesi nde TSİ 12:00 de Dış Ticaret Dengesi ve İnşaat
                  Üretimi verileri, ABD de ise TSİ 16:00 da 2. El Konut Satışları verisi
                  açıklanacak.
                  Metro Yatırım Ortaklığı Portföy Yöneticisi Şenol Korkmaz, hafta
                  sonu FED in yaptığı açıklamaların ABD borsalarında olumlu harekete
                  neden olduğunu belirterek, İMKB nin de buna bağlı olarak yüzde 2.3
                  oranında artışla güne başladığını belirtti.
                  Şenol Korkmaz, yurtiçinde yeni gündem maddesi bulunmadığını,
                  sadece Başbakan Tayyip Erdoğan ın IMF ile ilgili açıklamalarının
                  izlendiğini ifade etti ve "Henüz IMF konusunda net bir tavır yok.
                  Ancak seçim sonrasında IMF ile olan görüşmeler sonuçlandırılacak"
                  diye konuştu.
                  Korkmaz, dolar ve faiz cephesinde düşüş yaşandığını vurgulayarak,
                  bu hareketi İMKB açısından olumlu yönde değerlendirdi.
                  Endeksin 24500 seviyesinin üzerinde kalmaya çalıştığına değinen
                  Şenol Korkmaz, gün sonu itibariyle haftalık direnç seviyesi konumunda
                  bulunan 24500 bölgesinin üzerinde kalındığı taktirde, bu hafta 25000
                  ile 25500 bandının görülebileceğine dikkat çekti ve "24500 puanın
                  altında ise 23700-2400 bandı önemli destek olarak görünüyor" dedi.

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    1 80 hedefti değilmi
                    evet 1800 bekliyoruz

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

ASYAB HAFTALIK VERİLER En Yüksek: 1,12 Kapanış : 1,08 En Düşük : 1,02 F/K : 4,09 PD/DD : 0,72 Net Kar : 246.528.982 YTL UAlım Aralığı: 1,08-1,10 Satım Aralığı: 1,24-1,26 Pozisyon Kapama: 1,06 Kısa Vade : Çıkış Orta Vade : Yatay MACD : AL MOM : AL

HALKB HAFTALIK VERİLER En Yüksek: 3,38 Kapanış : 3,32 En Düşük : 3,18 F/K : 4,22 PD/DD : 1,00 Net Kar 1.018.315.008 YTL UAlım Aralığı: 3,38-3,40 Satım aralığı: 3,58-3,60 Pozisyon Kapama: 3,34 Kısa Vade : Çıkış Orta Vade : Yatay MACD : TUT MOM : TUT

KCHOL HAFTALIK VERİLER En Yüksek: 2,14 Kapanış : 2,12 En Düşük : 2,04 F/K : 2,19 PD/DD : 0,45 Net Kar : 2.023.554.944 YTL UAlım Aralığı: 2,14-2,18 Satım Aralığı: 2,30-2,34 Pozisyon Kapama: 2,10 Kısa Vade : Çıkış Orta Vade : Yatay MACD : AL MOM : TUT"

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22524

Golds

Garan Tahtayi çizdi 79/80 Oldu
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

mesut hoca kaplamini unuttuk o kadarda uyardın

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***VKING*** Viking Kagit ve Seluloz A.S.'nin 23.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 23.03.2009 tarihli Yonetim Kurulu Toplantisinda Yonetim Kurulumuz 2008 yili faaliyetlerinin zarar ile sonuclanmis olmasi nedeniyle kar dagitim yapilmamasinin Olagan Genel Kurul'un tasvibine sunulmasina karar vermistir." ***VKING*** (23/03/2009 - 11:41:52)

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

turcasın tercümanı olmuştum sanırım geçen hafta; daha tur atmadım, ısınıyorum der gibi gibi

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Keyfler iyidir umarım... Herkese bol kazançlar. Dgate ye dikkat...
                                Last edited by simurg; 23 Mart 2009, 12:40.
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information