seç meç çıkmıyo bende.ben elimle topik adı yazdım ama klasörlere hala boş filan diyo..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseç meç çıkmıyo bende.ben elimle topik adı yazdım ama klasörlere hala boş filan diyo..
ucunu sivrilttiğin kalemle mi yazıyorsun:kahkaha1:
deftere yazaydın bari:kahkaha1:
o kadar akıllı bilgisayarlar yapmamışlar kii bak bu kadarını yapabilmişler daha:kahkaha1:http://video.google.com/videoplay?do...ocidfeed&hl=enBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
% 100carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaygılar arkadaşlar üstadlar şükür kavuştuk
şans konusuna gelince bende tuhaf bir şans var anlatayım siz değerlendirin .alkım hissesinden yaptığın % 60-70 lik zararı saymazsak eksiye geçme konusunda şanslıyım, çünki endeksin % 5 kaybettiği günlerde ben % 1 kaybederim, ama borsanın % 5 kazandırdığı günlerdede % 1 kazanırım sabreder bir hissede 2 ay beklerim ne zaman çıkarsam hisse bir haftayı geçmez % 5 ila % 10 prim yapar . örnekleri bol miktarda ben yaklaşık 6 aydır aynı paradayım 100 ytl fark yok şimdi ben şanslımı oluyorum şanssızmı sizce, ne kaybederim nede kazanırım. son örneğim hektas 2 aya yakın maliyetimde (0.59 larda ) bekledim geçen hafta çıktım iki gün sonra 0.65 oldu .
ama borsayı seviyorum.sizce şansım nedir..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Pardon pardon özür
Topiğe yukarıda seçenekler yazan bölümü tıklayıp abone olabilirsinizBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermodsun madem sen yap benim yerime.sanırım olmadı..bilmiyorum..
dersten kaçmanın yolu; ben bilmiyorum
çalışırsan sınıf birincisi olursun:081: hatta site birincisi bile olursun ama çalışmıyorsun..teknolojiye adaptasyonunu sağlayacak eğlenceli oyunlar bulalım.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon pardon özür
Topiğe yukarıda seçenekler yazan bölümü tıklayıp abone olabilirsiniz
bende dedim ama keten onu da yapamadı...kaleminin ucu kırılmış açmaya çalışıyor
o kalem buraya yazmaz dedim ama söz anlamıyor
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
seçenekler nerde??yok öyle bi şey..bu sayfanın üstündemi,profilim kısmındamı..nerde bu devlet..nerde bu hökümat..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Daimler capital hike to make Abu Dhabi biggest investor
abu dhabi daimlerin onemli bir kismini satin almis. bu haber dax'a ralli yaptirabilir.
haftasonu haberlerine nunu yazmış.. ne çıkacak bakalım ???Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
geç dalganı bakalım.bilmezsinki keten deve kadar kindar,boga kadar güçlü,kelebek kadar zarif,su aygırı kadar narindir..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende dedim ama keten onu da yapamadı...kaleminin ucu kırılmış açmaya çalışıyor
o kalem buraya yazmaz dedim ama söz anlamıyor
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseçenekler nerde??yok öyle bi şey..bu sayfanın üstündemi,profilim kısmındamı..nerde bu devlet..nerde bu hökümat..
bu sayfanın en üstünde...yıldızlar da var orada hatta
arada yıldızlara da tık yapmalısınız..
5 yıldızdan düşmüşüz olmazkii
hükümat yardımı alamayız sonra maaşlar ödenmez yıldızlara tikkkaaattt:081:
Yorum
-
hepinize iyi geceler kalmak isterdim ama çok uykusuzum sabah görüşürüz.yarın para kazanma günü mesut hocam şansımı % 100 olarak belirtti sabaha dinç kalkayımda biraz para kazanayım .
mesut hocama ayıp olmasın. neşeniz daim, kazancınız bol , yemeğiniz keten helvası gibi tatlı olsun.
Yorum
-
yagmur kardeş topige mukayyet ol,bende gidiyorum gayrı..sabaha allah kerim.herkese cümleten iyi geceler,gecikmeden yatın..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum