hocam sngyo tutuyormusunuz hala
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pnsüt takipte üstat 2700-ilk hedefibaskı var hissedePEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergıdalarda hereket var kaç zamandır ama nedense pınarlar çok sessiz ?
Yorum
-
evet 1800 hedefmehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sngyo tutuyormusunuz hala
Yorum
-
-
slm geçerken uğrayayım dedim, umarım keyifler yerindedir, taban yapan hissesim vaaa mı taban yapanannnn;
varısaa ben de tabanlıcam daa.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
katılıyorum Üstadım, ortaüum ha uşağummmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 1800 hedef
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
a.s mesut hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm geçerken uğrayayım dedim, umarım keyifler yerindedir, taban yapan hissesim vaaa mı taban yapanannnn;
varısaa ben de tabanlıcam daa.
Yorum
-
-
-
Ha buna da katıuliyrum huşağum, ortağum, üstadummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteks bankta iyi olabilir 042Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbulamadık mesut hoca ğibi bir ersu
bekliyoruz üstatdan 2.ersu vakasını
Yakınca vizyonda vak vak vak'iası
Kabakçı Mustafa isyanı
Yorum
-
lmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3840 üzeri kipanın 4200 hedfinin oldugunu söylemiştim
4060 şuan
Ha uşağum ortağum hele de bağa, sen nerden pulirsin ha pu paluklaru daa, puna da katıriydum daaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
oo moderatörüm, yalancu pehlivanum, hele pi hojceldun daaPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergıdalarda hereket var kaç zamandır ama nedense pınarlar çok sessiz ?
keyfin kederin eyudur inşallahından
Yorum
Yorum