M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sen@senibil
    Yeni üye
    • 17 Mart 2009
    • 17

mesutc hoca tektu sizce düzeltmesini nerelerden yapabilir?
    tşk.
    [B][SIZE=1]*Bir anne-bab[/SIZE][/B][SIZE=1][B]a için dünyada işiteceği en güzel melodi,küçük çocuğunun konuşmayı öğrenme aşamasında[/B][B][I]"babaaaaa[/I]-[I]anneeee[/I]"[/B][B]diye seslenmesidir.*[/B][/SIZE]

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

mesut hocam ersu ğibi bir hisse daha isteriz
      alamadık onu

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        alamadık onu
        2 usta bulursunuz artık bir imkb denizinde bir balina:081:

içimden geçiyordu ama yazmaya cesaret edemiyordum
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

alamadık onu

isterükk..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• zekican9
            Seyirci Üye
            • 06 Temmuz 2007
            • 42

mesut hocam egeser önü açıkmı yoksa baskımı var 0,40 geçemiyor teşekkürler

Yorum

• boncuk
              Aktif
              • 12 Şubat 2009
              • 224

alamadık onu
              hep beraber başlıyalım isteriz,isteriz,isteriz

Yorum

• mehmet emin
                Tecrübeli
                • 19 Ağustos 2008
                • 303

ykgyo yeniden canlandı hocam

***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 18.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda, -Vektor Gayrimenkul Degerleme A.S. tarafindan duzenlenen 22.09.2008 tarih ve 2008_300_012_2 sayili raporda 31.590.000 TL bedel takdir edilen Yapi Kredi Plaza C Blok, 1-2-3-4-5 katlardaki 8-9-10-11-12-13 14-15-16-1/17 nolu bagimsiz bolumlerin 22.000.000 TL+KDV pesin bedelle ve pazarlik usulu ile 05.03.2009 tarihi itibari ile Sedes Holding A.S.'ye satisi hakkinda bilgi verildigi, -Sirketin iliskili taraflarla olan islemleri ile ilgili 22 nolu bilanco dipnotunda yer alan aciklamalar hakkinda bilgi verildigi -Yonetim Kurulunun kar dagitim onerisi dogrultusunda UFRS esasina gore hazirlanan finansal tablolarda zarar edildigi hakkinda bilgi verilerek, Vergi Usul Kanunu'na gore 5.812.682,21 TL olan 2008 yili karinin dagitilmayarak 30.778.540,07 TL tutarindaki gecmis yillar zararindan mahsup edilmesine karar verildigi -"Sirkete ait Istanbul, Beykoz'da bulunan, portfoy tablomuzda "Gollu" arsasi olarak yer alan 223.823,63 metrakare arsanin tamami ile "Riva" arsasi olarak yer alan 255.815,44 metrakare arsanin 207.088,44 metrekaresi Elite Gayrimenkul Degerleme A.S. tarafindan hazirlanan 08.10.2008 tarihli degerleme raporu ve Eylul 2008 Portfoy Tablosundaki degerleri esas alinarak SPK'nin Seri:VI, No:11 "Gayrimenkul Yatirim Ortakliklarina Iliskin Esaslar Tebliginin" 27. maddesinin (d) bendi cercevesinde 26.11.2008 tarihinde %99,99 istiraki olan Gelisim Gayrimenkul ve Yatirim Ticaret A.S.'ye 57.000.000 TL+KDV pesin bedel ile satilmistir. Bu satis sonrasi portfoyumuzde yer alan ve 31.12.2007 tarihli porftoy tablosuna gore toplam porfoy degerinin %27'sini olusturan arsalarin portfoy degerine oran %10'un altina dusurulerek SPK'nun Seri:VI, No:11 sayili "Gayrimenkul Yatirim Ortakliklarina Iliskin Esaslar Tebliginin" Portfoy Sinirlamalari baslikli 27. maddesi (d) bendi hukmune aykirilik giderilmistir." bilgisinin verildigi, Yonetim Kurulu Uyeliklerine 1 yil sure ile gorev yapmak uzere A Grubu hisseleri temsilen Selim Koray, Murat Koray, Suleyman Yercil, Yapi ve Kredi Bankasi A.S.'ni temsilen Ibrahim Tamer Hasimoglu, Kenan Yilmaz, Alessandro Maria Decio'nun ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VI, 11 No'lu "Gayrimenkul Yatirim Ortakliklarina Iliskin Esaslar tebliginin 18. maddesi cercevesinde bagimsiz uye olarak Ahmet Afa Boran, Mete Tapan ve Aydin Boysan'nin secilmelerine karar verildigi Denetim kurulu uyeliklerine 1 yil sure ile gorev yapmak uzere Huseyin Murat Cekici ve Osman Gunaydin'nin secilmelerine karar verildigi, 2008 yili icinde vergi muafiyetine haiz vakif ve derneklere bagis ve yardimda bulunmadigi konusunda bilgi verildigi, Yonetim Kurulunca 2009 yili icin Bagimsiz Denetim Kurulusu olarak secilen Basaran Nas Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.'nin onaylandigi, Ana sozlesmesinin "Sermaye ve Hisse Senetleri" baslikli 7. maddesinin ve "Yonetim Kurulu" baslikli 11. maddesinin tadiline karar verildigi, Genel kurul toplanti tutanagi ve ana sozlesme tadil metni Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***YKGYO***

IMKB

böyle de bi haber geldi
                'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

mesut hocada diyecekki;buldunuz beleşi yan gel yat osman diymi,mademki istiyosunuz hadi bakalım pamuk eller cebe..
                  her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

ykgyo aşagı çekip mal alıyorlar 085 ğine öyle yaptılar 1000 olmadan bırakmazlar

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

egpro enedksin eksi olmasını beklermiş

Yorum

• mehmet emin
                        Tecrübeli
                        • 19 Ağustos 2008
                        • 303

hocam bir de dogub yorumu alabilir miyim önceki sayfalarda görüp almıştım 0.7den tutmaya devam mı hocam ne dersiniz

MEDUM

Yorum

• mehmet emin
                          Tecrübeli
                          • 19 Ağustos 2008
                          • 303

***DOGUB*** Dogusan Boru Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 18.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2008 yilina ait 34. Olagan Genel Kurulu yapilmak uzere Yonetim Kurulu 17.03.2009 tarih ve 2009/03/02 sayili karari ile 01.05.2009 tarihinde Cuma gunu, saat 11.00'da Sirket Merkezinde toplanacaktir." Genel Kurul toplanti gundemi ekte ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***DOGUB***
                          bi toplantı haberi de dogub dan

MEDUM

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

alamadık onu
                            dostum su akarken dolduracaksın testini ama sen bilirsin işini, o olmamışsa da diğerlerinden vurdun voliyi
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

mesut hocam merhaba sana özel mesaj atamıyorum. kapalı olabilirmi o seçenek.
                              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hocam bir de dogub yorumu alabilir miyim önceki sayfalarda görüp almıştım 0.7den tutmaya devam mı hocam ne dersiniz
                                Ben hamgi kademede işlem görürken yazmışım, kaç gün geçmiş, imza kısmında belirttiğim minimum baraj getirisi elde edilmiş mi, şu an sorunuzu sormaya yöneltecek kademeler arasında oynaklık mı oluşmuş!...
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information