Günaydın....Dostlar......Kazancınız.....Bol ve bereketli......Neşeniz ve sağlığınız tavan olsun......Günüller ,dostluklar bir olsun....
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
kutpoda çok canımı sıktılar başka bir yerde
085 aldık 097 ğördü yok ğitmedi yok ğeri ğeldi dökülmeyin dedik döküldüler tavan oldu bekleyen kazandı
Yorum
-
-
herşeyi takma kafana hocam,mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutpoda çok canımı sıktılar başka bir yerde
085 aldık 097 ğördü yok ğitmedi yok ğeri ğeldi dökülmeyin dedik döküldüler tavan oldu bekleyen kazandı
bilen biliyor,
mevlam işlerini rast getire
svg
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
mehmet hocam pnsüt 2.50 toaso 1,38 portföyde takibinizde sanırım ikiside teknikde bir bozulma olursa yazarmısınız."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
tofaş istediğim yere gelmedi ğünlük almıştım 1400 verdimhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam pnsüt 2.50 toaso 1,38 portföyde takibinizde sanırım ikiside teknikde bir bozulma olursa yazarmısınız.
bakarım bir ara
Yorum
-
086 işlem ğörüyoru 092 ğördük tavana ramak kalmıştımehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetur tutan varsa oda ğidecek beklesin 082 takipli
Yorum
-
ikinci seans verebilirizunuckly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet abı kutpo da hedef kactı
Yorum
-
devam kapanışta bakalımtetikte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam aksgt ve sngyo yu halen tutuyorum bunlarla ilgili bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Yorum
-
***COMDO*** Componenta Dokumculuk Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 17.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 17 Mart 2009 tarih ve 09/04 sayili Yonetim Kurulu Toplantisinda alinan karar cercevesinde ekte bulunan 2008 Yili Kar dagitim Tablosu ve Temettu dagitimi, 577.675,58 TL Birinci Tertip Yasal Yedek Akce, 3.484.800,00 TL Ortaklara Temettu, bakiye tutarinda fevkalade Ihtiyat olarak ayrilarak bu kar dagitim teklifimiz kabul edildigi takdirde beher 1 TL'lik hisseye brut=net 0,055 TL olmak uzere %5,5 oraninda 3.484.800 TL temettu odenmesi, temettunun sermayeye ilave edilerek bedelsiz hisse senedi olarak dagitilmasi Genel Kurulun onayina sunulacaktir." Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***COMDO***
Yorum
-
Yorum