2470 süt içmeye kara verdim 2510 devammmm
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pınsu yu bunlar yarındamı tavan yapacaklar.satıcısı yok en üst kademedeher şey olacağına varır..
Yorum
-
erken değil mi demeye fırsat kalmadımehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3220 mal teslim edilmiştir
ben de ancak sona doğru yetişebilmiştim oysa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
2500 üzerei 2700 hakkıdırmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2470 süt içmeye kara verdim 2510 devammmm
Yorum
-
-
tavan olacagını bile bile yaptık üstat olsun cepteki para daha saglamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererken değil mi demeye fırsat kalmadı
ben de ancak sona doğru yetişebilmiştim oysa
Yorum
-
-
-
petun 2.24 de işlem görmekte, su uçar da un uçamaz mı naziresi yapmak istemekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sanki evet der gibi gibiketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpınsu yu bunlar yarındamı tavan yapacaklar.satıcısı yok en üst kademede
Yorum
-
şimdi bi komplo yapim bakalım büyüklerimiz ne der..imdii ben spek olsam bu 3 ebabilde birini(elimde olmayanı) tavana kilitleyip digerlerinde gidecek diye gelene çakarım..olapilirmu?(bildigimden degildir ona göre)her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum