boyner temel açıdan pahalı ersu spekülatif bir hisse fazla beklentiye girmemeli, yeteri karı görünce realize etmekte fayda var...
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
11:40 : ***AKGRT*** Aksigorta A.S. nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "13.03.2009 tarihli ozel durum aciklamamizin ekinde bulunan 2008 Yili Kar
***AKGRT*** Aksigorta A.S. nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "13.03.2009 tarihli ozel durum aciklamamizin ekinde bulunan 2008 Yili Kar Dagitim Tablosunun yeniden duzenlenmis hali ektedir. Kar dagitim onerimizde bir degisiklik olmamistir." Soz konusu Duzeltilmis Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten ekinde yayinlanacak olup, internet sitemizin "Sirketler" bolumunde guncellenmistir. ***AKGRT***
IM
Yorum
-
Ortak carfa lar konusunda tebrikler, geçen haftaydı sanırım bu hisselerle ilgili mesajınız :081:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Haber16.03.2009 12:25***ALKIM*** Alkim Alkali Kimya A.S.'nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu 2008 yili kar dagitim onerisi, Sirketimiz Yonetim
***ALKIM*** Alkim Alkali Kimya A.S.'nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu 2008 yili kar dagitim onerisi, Sirketimiz Yonetim Kurulunun 16.03.2009 tarih 3 sayili toplantisinda, Sermaye Piyasasi Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kurulu duzenlemelerine gore hazirlanan konsolide bilancomuzdaki vergi sonrasi net donem kari 24.120.776,00 TL mali bilancomuzdaki net donem kari ise 15.132.725,18 TL'dir. Yasal kayitlardaki net donem karindan Turk Ticaret Kanunu uyarinca tavana ulasan 1. tertip yasal yedek akce olarak 699.584,36 TL'nin dusuldugunde hesaplanan 14.433.140,82 TL net dagitilabilir donem karinin kar dagitimina esas alinmasina, Hissedarlara temettu olarak net dagitilabilir donem karinin %60'ina tekabul eden brut (nakit) 8.659.238,33 TL, net (nakit) 7.360.352,58 TL dagitilmasina, Yonetim Kuruluna %1,2 nakit kar payi verilmesine, kalan kismin olaganustu yedek akce olarak ayrilmasina, 1,00 TL nominal degerde hisse senedine %35,022 nispetinde ve 0,35022 TL brut %29,769 nispetinde ve 0,29769 TL net nakit temettu odenmesine, Temettu'nun SPK mevzuati dogrultusunda Genel Kurul'ca alinacak karar'a uygun tarihten itibaren dagitilmasi hususunda Olagan Genel Kurul'a oneri goturulmesine ve gerekli bilgilerin IMKB'ye de sunulmasina oy birligi ile karar verildi." Kar dagtim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***ALKIM***
IMKB
Yorum
-
05.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO hala bulunduğu seviyeyi beğenmiyor yukarı gitmek için çaba içinde 5.50 seviyesinden işlem görmekte
O günden sonra sert satış günlerinde dahi cüzzi miktarlarda 5.25 seviyesini görmüş, ama ortalaması 5.40-5.45 kademeleri, 6.00 seviyelerini hedeflerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
afiyet olsun, topik neden sessiz anlamıyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BORSAMATİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaber16.03.2009 12:25***ALKIM*** Alkim Alkali Kimya A.S.'nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu 2008 yili kar dagitim onerisi, Sirketimiz Yonetim
***ALKIM*** Alkim Alkali Kimya A.S.'nin 16.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu 2008 yili kar dagitim onerisi, Sirketimiz Yonetim Kurulunun 16.03.2009 tarih 3 sayili toplantisinda, Sermaye Piyasasi Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kurulu duzenlemelerine gore hazirlanan konsolide bilancomuzdaki vergi sonrasi net donem kari 24.120.776,00 TL mali bilancomuzdaki net donem kari ise 15.132.725,18 TL'dir. Yasal kayitlardaki net donem karindan Turk Ticaret Kanunu uyarinca tavana ulasan 1. tertip yasal yedek akce olarak 699.584,36 TL'nin dusuldugunde hesaplanan 14.433.140,82 TL net dagitilabilir donem karinin kar dagitimina esas alinmasina, Hissedarlara temettu olarak net dagitilabilir donem karinin %60'ina tekabul eden brut (nakit) 8.659.238,33 TL, net (nakit) 7.360.352,58 TL dagitilmasina, Yonetim Kuruluna %1,2 nakit kar payi verilmesine, kalan kismin olaganustu yedek akce olarak ayrilmasina, 1,00 TL nominal degerde hisse senedine %35,022 nispetinde ve 0,35022 TL brut %29,769 nispetinde ve 0,29769 TL net nakit temettu odenmesine, Temettu'nun SPK mevzuati dogrultusunda Genel Kurul'ca alinacak karar'a uygun tarihten itibaren dagitilmasi hususunda Olagan Genel Kurul'a oneri goturulmesine ve gerekli bilgilerin IMKB'ye de sunulmasina oy birligi ile karar verildi." Kar dagtim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***ALKIM***
IMKB

Bu dönemde bile tıkır tıkır temettü ödeyen bir firmaya ortak olunmaz da ne yapılır
Yorum
-
1.19-1.20 kademesinde işlem görürken dile getirmiştim, (ben de unutmuştum da ilk mesajı buldumhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam merhaba TOASO hakkında detaylı öngörüş yada bilgi alabilirmiyim.
) hedefim de 1.35 gibi idi o dönem. Şu an 1.35 de bulunan güçlü direnç 1.36-1.38 seviyesinde kırılırsa 1.56 sonrasında destek 1.24
Yorum
-
jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam thy izlemeye aldim bu kagitla ilgilenmeye basliyorum
ok, bilgilerinizi incelemelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kazanmanız temennisiyle
Yorum
-
081 üzeri 085 burayıda ğeçebilirse 1000 hedefiKoala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.mehmetayhan mutlu hakkında ne düşünüyorsunuz?
teşekkürler.
Yorum
-
yukarda istediğiniz hisseyi inceleyin belli bir süre sonra sileceğim
günlük ve seanslık değişim oldugu için kafanızı karıştırabilir
Yorum
-
Jelly dostum,
Citibankın ve Deutschbankın geçtiğimiz 2 haftadaki kademe gözetmeden satışları ve döviz alıp çıkmalarının arkasındaki neden, ABD senatosunda görüşülmekte olan citinin ve diğer zordaki bankaların hisselerinin hangi kriterle alınacağı ile ilgili diye düşünüyorum; çinkü citi peşinden Deutschbank DJ da pozisyon alarak dolar bazında %100 ü geçen prim elde ettiler 2 günde, biliyorsunuz, citinin hisseleri bile %100 prim yaptı 2 günde hemde, adamlar kendi hisselerindeki prim potansiyelini görmeyip üstelik dolar bazında, İMKB de neden başka şirketlerin riskini üstlensinki...
Katılırmısınız bu değerlendirmeme, düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Ama sonuçta ezilen altta kalan sahol, akgrs ve bilimum İMKB 30 hissesinde pozisyon alan bizlere oldu, :( bu durum bile biizlere İMKB de pozisyon açıyorsan DJ daki arbitraj veya değiiştirme getirisini de hesaba katmamız gerektiğini düşündürüyor ki, İMKB de tedirgin olmadan işlem yapmanın da zorluğunu ortaya koyuyor. Şimdi gel de İMKB 30 da yer alan SAHOL, KOCHOL, TKFEN gibi holdingler 0.45-0.40 DD ile işlem görürken öz sermayesini tüketmiş hisselerin tavan yapmasını yadırga!
Ne dersiniz
Yorum
Yorum