M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
İzocam temel açıdan pahalı bir hisse ama hisse yukarı hareket edeceği izlenimi veriyor 13.00 seviyesinde işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
1940 maliyetli alındı. hayırlısı olsun.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkab 1.95 seviyesinden işlem görmekte trade amaçlı düşünülebilir hedef 2.02"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
canları bırakmak istedi bıraktılar dün baya satıs yemisti destek yerinden kalp biliyor aslında bi sıkıntı sarmıstı beni stoploss uyguladım dogrumudur hocamnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın hocam sabah sabah ilk soru benden gelsin
dün kapanısa 2 dk kala kozaa destek yerinden baya bi satıs yedi bundan ne anlam cıkarmam lazım degerli yorumlarınıza ihtiyacım var saygılar.istedigini soyleyen istemedigini isitir
Yorum
-
Nugyo 1.45 de atak yapabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
valla yenirmiş aslında kaçırdık. yazdığımda 1,15 dihocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiliç yenir mi bu havada."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
hocam ingiliz atasözü var "ucuz mal alacak kadar zengin degilim"MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİzocam temel açıdan pahalı bir hisse ama hisse yukarı hareket edeceği izlenimi veriyor 13.00 seviyesinde işlem görmekte
:36_1_21: size katılıyorum
Yorum
-
-
-
Bakmak da zor, turşuşunu kurmak da
Yorum