Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam bugun yoldaydim laptop da trende bazen hat aldi bazen almadi. man united macina konsantre oldum bugun. klasik geri cekilmeler daha henuz suphelenecek bir durum yok, gordugum kadariyla biz bundan sonraki yukselise ayak uydururuz. benim fikrim onumuzdeki hafta carsambaya kadar inisli cikisli badin ust kismina degeriz dowda 7500-6500 bandi. portfoy ayni portfoy dow 7100-7200 sonrasi bakacaz sakin sakin gidiyoruz panik yok. al satlar iyi firsat veriyor ama bugun mac gunu kaybetsekde uzulmek yok 2 katini hafta sonuna kadar aliriz.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Benim için oldukça yararlı oluyor paylaşımınız, umarım topik izliyenleri için de ufuk açıcı işlev görüyordur. Macı izliyemedim ama güzel olmalı çıplak gözle C.Ronaldoyu, Steven Gerrard ı izlemek. Bilmem bilir misiniz Braın Rabson dönemini. Çok beğenirdim B. Rabsonu. Umarım öngörüleriniz tutar da Mancester gibi kazanırız. Yarım sıfır olsun bizim olsun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
günaydın hocam sabah sabah ilk soru benden gelsin dün kapanısa 2 dk kala kozaa destek yerinden baya bi satıs yedi bundan ne anlam cıkarmam lazım degerli yorumlarınıza ihtiyacım var saygılar.
***ARENA*** Arena Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak Alvi Mazon
gelen yazi: 11 Mart 2009 tarihinde Arena Bilgisayar A.S. hisse senetleri ile
***ARENA*** Arena Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak Alvi Mazon
gelen yazi: 11 Mart 2009 tarihinde Arena Bilgisayar A.S. hisse senetleri ile ilgili
olarak 1.18/1.19 TL fiyat araligindan 44.249 adet hisse senedinin alis islemi tarafimca
gerceklestirilmistir. ***ARENA***
***HURGZ******DOHOL******DYHOL*** Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik A.S. ile ilgili
olarak Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.'nden gelen yazi 11.03.2009
***HURGZ******DOHOL******DYHOL*** Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik A.S. ile ilgili
olarak Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.'nden gelen yazi 11.03.2009 tarihinde Hurriyet
Gazetecilik ve Matbaacilik A.S. paylari ile ilgili olarak 0,49/0,50 TL fiyat araligindan
1.919.603 adet alis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. Bu islemle birlikte
Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik A.S. sermayesindeki paylarimiz/oy haklarimiz 11.03.2009
tarihi itibariyle % 8,51'e ulasmistir. Dogan Ailesi'nin Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik
A.S. sermayesinde sahip oldugu % 0,14 oranindaki paylar/oy haklari da ortakligimizla
birlikte hareket etmektedir. Yonetim kontrolune sahip oldugumuz Dogan Yayin Holding
A.S.'nin Hurriyet Gazetecilik ve Matbaacilik A.S. sermayesinde sahip oldugu % 66,56
oranindaki paylar/oy haklari da ortakligimizin kontrolu altindadir. ***HURGZ******DOHOL******
günaydın hocam sabah sabah ilk soru benden gelsin dün kapanısa 2 dk kala kozaa destek yerinden baya bi satıs yedi bundan ne anlam cıkarmam lazım degerli yorumlarınıza ihtiyacım var saygılar.
Günaydınlar, koza hakkında sürekli yazdım, dün seans bittiğindede son mesajım koza ile ilgili idi değişen düşüncem yok çünkü dün geceden bu yana işlem yapılmadı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
***ETYAT** Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Euro Sigorta A.S.'nden gelen yazi: 10/03/2009 tarihinde Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. ***ETYAT** Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Euro Sigorta A.S.'nden gelen yazi: 10/03/2009 tarihinde Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,66/0,67/0,68/0,69/0,7 TL fiyatindan toplam 200.000 lot alis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***ETYAT***IMKB(12/03/2009 - 08:48:36)
Kozaa da Deutschebank çokışa başlandığı günden bu yana takribi 5.000.000 adet hisse satmış, takasta lideri aynı zamanda, takasta 2ç sırada yer alan iş bank ise ilginçtir küçük miktarlarda mal almıştı yine eski yerine dönmüş, Garanti takastaki malını artıran kurum ama Deutschbankın sattığından az almış.
Ancak salı gününden itibaren Deutschbank sahneden çekilmiş durumda...
Sonuç olarak; Hisse daha önceki gün belirttiğim gibi kararsız durumda teknik açıdan ama her geçen gün güç kaybediyor. Ne ki dün seans biterken de yazdığım gibi güne en azından dirençli başlayacak,
Yorum