Dogrusu sectigim trade amacli hisselerde cay corba parasini (min 4-6 kademe) kisa surede elde edilecek tarzda analiz yapmaya calisiyorum. Ancak endeksteki bu gunku yukselisi ongormemistim...
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
***IHEVA*** Ihlas Ev Aletleri Imalat Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Bagli ortakligimiz, % 76,00 orani ile, 11.400.000,00 YTL sermaye payina sahip oldugumuz Ihlas Madencilik A.S. 15.000.000,00 YTL olan sermayesini 40.000.000,00 YTL nakit arttirarak 55.000.000,00 YTL'ye cikaracaktir. Sirketimiz, 22.08.2008 tarih ve 17 sayili yonetim kurulu toplantisinda istirakimizin yapacagi bu sermaye artiriminin tamamina katilmaya karar vermistir. Hazirlanan ana mukavele tadil tasarisina gore, artirilan sermayenin % 25'i tescil tarihinden itibaren uc ay icinde, arta kalan tutar ise 22.08.2011 tarihine kadar odenecektir. Ancak yonetim kurulu karariyla daha onceki tarihlerde de odemenin gerceklestirilmesi istenebilecektir. ***IHEVA*** (22/08/2008 - 16:20:52)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
iheva 3.14-3.16 kademelerinden alima uygun gorunuyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bir haber geliyor iheva asagi, bir haber dusuyor ekrana iheva yukariiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
amiyane tabirle borsa literaturunde keriz silkeleme yapildi IHEVADABurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
IHEVA: son 5 dakikada halk yatirimin surukledigi yogun satis sorasi 2, seans aldigini geri verdi. Son 5 dakkikaya kadar satislara ragmen suren para girisi, olumlu olan gostergeler, para cikisi olarak sona erdi. Bugun ihevada ters kose olarak basarisiz oldum. ..Ama sadece bugun!...
iyi tatillerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi tatiller
bu işin pazartesi günü de var nasıl olsa
emekleriniz için teşekkürler,
Katkilariniz icin ben de tsk ederim:7_6_5v:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
[QUOTE=MESUTC;35611]KV 4,40 a kadar sarkma olasiligi var. 4.90-4.40 araliginda gidis gelislerle tepe noktadan baslayan sert dusus sonrasi taban olusumunu tamamlamasi olasi. 4.46 hacimli kirilmasi durumunda stop dusunulebilir. Ancak kv de de 4.90 oncesinde 4.66 direnci mevcut
21.08.2008
NE DEMISIM NE OLMUS...
Hafta sonlari haftalik muhasebe yapmayi gerekli goruyorum.
Koza soyledigim taban olusumunu tamamlama cabasi icinde verdigim direncleri gecip 5.04 e atak yapan hisse beliirtigim direnc seviyesine geri donerek kapanisini gerceklestirmis.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
21.08.2008MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukari bir tepki hareketine hazir ama gucu de yok... 0.70-0.71kademelerini hacimli gecemedigi surece taban arayisina devam edecektir. Asagida 0.64 ilk destek noktasi
Tukas belirtigim taban arayisina devam etti ve 0.64 seviyesini gorup geri donerek 0.66 seviyesinden haftayi kapattiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
21.08.2008 14:54MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIHEVA 3.34-3.30 seviyelerinden tepki verebilir, ilk tepkisini zayif verdi gerci ama takipteyiz
22.08.2008 10.17MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIheva 2.96 seviyesine kadar dusebilir
IHEVA 3.22 seviyesinde islem gormekte iken 2.96 seviyesine kadar dusebilecegini islem yapan araci kurum stratejilerini yorumlayarak ongordum
ve Cuma gunu 1.seans taban seviyesi olan 3.02 seviyesine kadar dustu.
Bu ongorumun yanisira 2. seans trade amacli alim onerisinde ise simdilik basarisiz oldum :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gunaydinmcm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam günaydın.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad merhaba topiğin hayırlı olsun ,size ve ky ye , kolay gelsin .
Tskler demirci
Site yazarlari ve sn muhendis yillik izne cikinca keyfe keder paylasim topigi actik bakalim
Yorum
Yorum