M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEs tut mir leid. :(stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWie viel Geld wollt ihr?
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..sprehen sie doyç..da daa..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWieviel olmali
Limit muss nicht sein
buyur
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu arada itiraf edeyim... Genclige adim atmak üzere olan bir kizim var... Fakat daha 5 yasinda anaokuluna basladigi yillarda uyarmistim... Asla ve asla Türklerle almanca konusmayacaksin diye....
Buna müsade edipte öz dilini konusamayan o kadar cok Türk cocugu varki... Icim yaniyor öylelerini gördügümde...
Su an anadolu seviyesindeki bir okula gidiyor... Gecen sene bir veli toplantisinda annesine demislerki "evde kizinizla almanca konussaniz iyi olur" yani sanki almancasinda eksiklik varmis gibi... Yuh dedim... Almancasi eksikte nasil oluyorda dört senedir tüm sinifin alman cocugu oldugu bir yerde tek Türk olarak sinif baskani olabiliyor ve dahi tüm ögretmenlerin gururu olabiliyor dedim... Az kasin tel aciyordum okula...
Tüm bu isler Merkel secildikten sonra had safhaya ulasan sistematik asimile programindan baska birsey degil...
Ve acidirki bunu hala anlayamamis Türkler var... Aci......
Yorum
-
sayın radyolog buyur demişsiniz ama benimki eski dogu almanya almancası-rus etkisi dolayısı ile..bir karışıklıga sebebiyet vermemesi açısından belirtmeyi uygun buldum..her şey olacağına varır..
Yorum
-
tek kelime almanca bilmem,amaç takılmak idiketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın radyolog buyur demişsiniz ama benimki eski dogu almanya almancası-rus etkisi dolayısı ile..bir karışıklıga sebebiyet vermemesi açısından belirtmeyi uygun buldum..
buyur dememin amacı anlayamadığım için,yoksa yanlış/eksik bulupta düzeltme amacı ile değil
yanlış anlaşılmak istemem
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yanlış anlamadım,espri oldugunuda farkettim,bi tanede ben patlattım.:037:
her şey olacağına varır..
Yorum
-
karsanda takasta ağırlığı olan gaarantini bir tuşla 142166 adet satış yapması tahtayı salladı.
Afiyet bal şeker bir de yanında acıbiber olsun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
sn adminim EDY veya pc bilen dostlar grafik göndermek istediğimde crlt+printscren tuşuna basıp ekranın fotosunu çekemiyorum. nedir sorun sizceBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
068 ğeçmesi lazım ğitmesi içinMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarsanda takasta ağırlığı olan gaarantini bir tuşla 142166 adet satış yapması tahtayı salladı.
Afiyet bal şeker bir de yanında acıbiber olsun
Yorum
-
Sadece "Print Screen" tuşuna basacaksınız.;) Crtl nerden çıktı?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn adminim EDY veya pc bilen dostlar grafik göndermek istediğimde crlt+printscren tuşuna basıp ekranın fotosunu çekemiyorum. nedir sorun sizce
Yorum
Yorum