M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada deneyimli çaylak hepimizi uyutuyor olabilir;çünkiii çaylak argoda acemi manasına geldiği gibi ayrıca iyi avlanan bir alıcı kuşturda,kastedilenin hangisi oldugunu isim sahibinden ögrenmemiz gerekecek..

herkeşler adını şeettirmiş,bende ediyim bari.benim isimde dogrudan james bond'la alakalı,yani şöyleki; kendimi tanıtırkene ben helva,ketenhelva demem açısından..(yaşı yetmeyen ve gerekli dikkate sahip olmayanlar için kuru buz ayazı seviyelerinde bir espri oldugunu kabule her zaman hazır oldugumu belirtmek isterim)...:037:(heavy metal ballads are the best)

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sn yağmur
      mesajınızı okudum ama...
      1) Size yanıt veremiyorum çünkü site ayarlarından eposta almak istemiyorum seçeneğini işaretlemişsiniz.
      2) Sitenin yeni düzeninde eposta göndermeden site içinde özel mesaj gönderilmiyor sanıyorum, ben öyle bir buton göremiyorum ve yanıt yazamıyorum
      3) msn ile iletişim kuramıyorum, msn nin yeni versiyonunu indirdim başıma bela aldım, gece o sorunu çözmeye çalışacağım, matrikste günlük veriler silinmeden borsa incelemesini bitirmek istiyorum öncelikle
      4) Dediğiniz yere ben gitmiyorum biliyorsunuz, siz de gitmiyordunuz bildiğim kadarıyla. Sinirlerini yıpratmaktansa dersime çalışmak, veletle oynamak daha eğlenceli Kaldı ki bildiğim kadarıyla ambargo var bana istenmediğim yere de ben gitmiyorum.
      Saygılar
      özel mesaj alıyorum.kapalı değil.bahsettiğiniz yer değil burada idi okumanızı istediğim bölüm.

iyi geceler
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

BURCE yi tanımam etmem 37.75-38 kademesinden işlem görmekte, yarına beni de hesaba katsınlar ona göre der; ben grafiğinin yalancısıyım, sadece sözcüsüyüm, zeval olmayan elçilerdenim yani
        09.03.2009 16.47

Tanımadığımı söylediğim bu hisseyle tanışmak hasbihal eylemek için ziyaret edeyim dedim, gözüm korktu, özür diliyorum topikten, elçi olmayı kabullendiğim için :(

Temel verileri göz korkutuyor, Haftalık grafiği yürek hoplatıyor, sadece kv indikatörleri göz boyuyor Dolaşımdaki hisse sayısı bu kadar az olan bir hissenin de teknik analizi bir şey ifade etmiyor

Günlük toplamda 10035 adet işlemin, 9360 adedi 2.seansta olmuş.
        Mübarek hissenin grafiğine bakılınca sanki dünyada kriz yolmuş da, mal siparişlerine yetişemiyormuş fabrikalar sanırsın.
        FK; 479,77
        PD/DD; 3.33 (Ülkenin en büyük holdingleri 0.50-0.40, en büyük bankaları 0.90-0.30 aralığında DD den işlem görüyorken üstelik)

Topu topu 297886 adet hissesi halka açık.

Aman dikkat diyeyim ve yukarıdaki mesajı yazmamış olayım, gözümden kaçtığı için tekrar özür dilerim topik sakinlerinden
        Last edited by MESUTC; 10 Mart 2009, 04:13.
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
          Tecrübeli
          • 03 Mayıs 2008
          • 620

Sevgili adminim,
          şimdi diyorum ki, hani trade yaparken alıp 3 vakte kadar tutup satıyoruz ya hisseyi, karaborsaya düşmüş teşekkür limitini karneye bağlanmış gib, önce bir mesaja yatırsak bir vakte kadar, sonra o tşkrü geri alıp başka mesaja yatırsak böylece günlük 20-30 milyoncuk tşk limitim olur mu

Borsacı oluncaböyle kıvrak zeka olmalı.
          Harikasınız hocamherzamanki gibi

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

unuckly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            karsanı kacırdık parsanda bır seyler olabılır mı?
            Parsanla uzun süre olmuş görüşmeyeli.
            http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=2933&page=27

Selamı kestiğim gün meğer son zirvesi imiş, o günden beri ne o bana selam veriyor, ne de yolumuz keşişiyor

Sizin mesajınızı görünce bir uğrayayım dedim.

Ayu saldırısına uğramış meğer, hemen ayrıldığımızın akabinde...

Hastalanmış, yara bere içinde yataklara düşmüş; epeyce güç kaybetmiş. Yatakta geçen onca süre biraz güç toplamasına yardım etmiş desem, pek de diyemem hanii...
            Fena vurmuş AYU.
            Nekahat dönemine mahsus olsa gerek, kısa ve sürekli aynı kulvarda yürümeye alışmış; vahim olanı, AYU şokuna girmiş olmasından olsa gerek ayu gibi hantal, yavaş yürüyor.. Aslında yürümüyor Ayu kabusu görmekten ayu gibi kış uykusuna yatmuş duruyor.

Bahar geliyor diye biraz ayaklanmak ister gibi, ama üstündeki toprağın tonajı fazla.

0.79-0.81-0.84 dirençleri olur a eğer ayü rallisine heves ederse, 0.90 da nefesi tükenir mi bakmak gerek
            0.72-0.66 destekleri

Sıçak bir çaya ne dersiniz cayy

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Borsacı oluncaböyle kıvrak zeka olmalı.
              Harikasınız hocamherzamanki gibi
              Teşekkür ederim Sağolun

Fiilen uyguluyorum zaten Şimdi size ettiğim teşekkürü nerden çaldıım sanıyorsunuz

5-6 sayfa gerideki bir mesajdan

İtina ile teşekkür çalınır!...

Yorum

• gunguruk
                Aktif
                • 23 Mayıs 2007
                • 191

Herkese günaydın .. Anlaşılan bu gün Mesut Hoca uykusuz kalmış .. Saat 04.00 lerde mesaj yazdığına göre.. Mehmet hoca ile devam edeceğiz galiba.. Herkese bol kazanç

Yorum

• gunguruk
                  Aktif
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 191

BUGUN, IMKB-100 ENDEKSINDE ACILIS YATAY OLACAKTIR. GUN ICINDE 23,000 SEVIYESINI
                  DESTEK OLARAK KORUMA CABALARI DEVAM EDECEKTIR. ANCAK TEPKI ALIMLARI
                  GERCEKLESSE DE, ZAYIF GORUNTU SURUYOR. OLDUKCA ONEMLI BIR SEVIYE OLAN 23,000
                  SEVIYESININ ALTINDA KALINMASI DUSUSUN HIZLANMASINA NEDEN OLABILECEKTIR VE
                  DUSUSUN ANA HEDEFI 20,900 SEVIYESI OLABILECEKTIR. 22,700 SEVIYESI ARA DESTEK
                  KONUMUNDADIR. DUSUSUN DURMASI ICIN 23,000 SEVIYESININ DESTEK OLARAK KORUNMASI
                  GEREKIYOR. TEPKI YUKSELISLERI SINIRLI KALABILIR. ONEMLI ORTALAMALARIN
                  ALTINDAKI SEYIR SURUYOR.
                  SIRKET VE SEKTOR HABERLERI
                  FORTIS BANK A.S, FORTIS BANK BELCIKA`NIN %75`ININ BELCIKA DEVLETI TARAFINDAN
                  BNP PARIBAS`A SATILMASI, GERI KALAN %25 HISSEYI DE BELCIKA DEVLETININ ELINDE
                  BULUNDURMAYA DEVAM ETMESININ KARARA BAGLANDIGINI BILDIRDI.
                  DOGAN YAYIN HOLDING’IN VERGI BORCUNA ILISKIN TEMINAT YATIRMA SURESI BUGUN
                  DOLUYOR. VERGI CEZASI VE FAIZI ILE BIRLIKTE TOPLAM 915 MN YTL’YE DENK GELEN
                  BIR TEMINAT GOSTERMESI GEREKIYOR. SIRKETIN BUGUN ACIKLAMA YAPMASI BEKLENIYOR.
                  CELEBI, HINDISTAN MERKEZLI DELHI INDRA GANDHI ULUSLARARASI HAVALIMANI
                  ISLETMECISI DELHI INTERNATIONAL AIRPORT PRIVATE LTD. (DIAL) SIRKETI TARAFINDAN
                  ACILAN IHALEYE KATILMA KARARI ALDI. IHALE HAVALIMANININ KARGO TERMINALININ
                  GELISTIRILMESI, MODERNIZASYONU, FINANSMANI VE 25 YIL SUREYLE ISLETILMESI VE
                  YENI YAPILACAK KARGO TERMINALININ PROJELENDIRILMESI, INSAATI, FINANSMANI VE 25
                  YIL SUREYLE İŞLETİLMESİ,YENİ YAPILACAK KARGO TERMİNALİNİN PROJELENDİRİLMESİ,İNŞAATI,FİNANSMANI VE 25 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİNİ İÇERİYOR.dELHİ İNDRA GANDHI ULUSLARARASI HAVALİMANININ KARGO HİZMETLERİ 2008 YILINDA 430.000 TONA ULAŞTI.

YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER|

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

ğünaydın arkadaşlar

Yorum

• EDY
                      Yasaklı
                      • 15 Aralık 2008
                      • 1381

Günaydin burayada...

Mesut hocam... Valla bakmayin kusura... Ben kendimde cikamadim isin icinden... Normalde tüm herkese günlük 10 tesekkür hakki var.. Ama nedense bugün bana tek tesekkür hakki dahi vermemis sistem...

Buluruz bir care... Hele sabir...

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23408

günaydın arkadaşlar
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• naz
                          Aktif
                          • 17 Ağustos 2008
                          • 373

saygılar hocam gunaydın
                          istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• deneyimli çaylak
                            Seyirci Üye
                            • 18 Şubat 2009
                            • 48

Günaydin Dostlar.... Bol Kazaçlar Dilerim...

Yorum

• altima
                              Yeni üye
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 44

günaydın,hayırlı kazançlar

Yorum

• Koala
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 137

Cümleten Günaydın, bol kazanç dilerim herkese.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information