M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Adeli 1 ay olmadı sanırım 3.32 de iken yazmıştım 4.08 den işlem görmekte, hareketine devam etmek istemekte hedefi 4.60
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn yöneticim şu tşk limitimiz de düzelsin bre artık
      10 yapmistim.... Bu sekilde yeterli olmali yaa....

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

tire kutsan 7.65 kademesinden işlem görmekte sıg hisse olmanın avantajını kullanıp kolay yoldan tekrar 8.20 seviyesini hedef almakta
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          10 yapmistim.... Bu sekilde yeterli olmali yaa....
          Benim ki daha sabah bitmiş :040:

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

tekfen de de satışlar duruldu 2.30 seviyesine kadar düşme olasılığı var, bu aralıkta kademeli alım ilk tepkinin sert olması olasılığı ile iyi prim yapma olasılığını taşıyor

Yorum

• EDY
              Yasaklı
              • 15 Aralık 2008
              • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              tekfen de de satışlar duruldu 2.30 seviyesine kadar düşme olasılığı var, bu aralıkta kademeli alım ilk tepkinin sert olması olasılığı ile iyi prim yapma olasılığını taşıyor

Hocam haddim olmayarak sana kücük bir önerim var...

Mümkünse topikte senet ismi yazacaginiz zaman onun sembol ismini yazin derim... Ki, topikte eski mesajlarda arama yapilmak istediginde her daim kolayca aranana ulasilabilsin....

Tekfen ==> tkfen gibi...

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                piliçler bir hareket daha yapabilir 1120 üzeri
                sabahki mesaj hala ğeçerli

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hocam haddim olmayarak sana kücük bir önerim var...

Mümkünse topikte senet ismi yazacaginiz zaman onun sembol ismini yazin derim... Ki, topikte eski mesajlarda arama yapilmak istediginde her daim kolayca aranana ulasilabilsin....

Tekfen ==> tkfen gibi...
                  Tşk.ler uyarınınz için hızlı çalışmam gerekiyor, sabahleğin örneğinde görüldüğü üzere vanet gibi yazıp alamadığım veya mesaj ekrana düştüğünde artık geçikmiş olması gibi durumlar olduğundan o an hızla aklıma geldiği gibi yazıveriyorum Ama uyarınıza mümkün olduğunca uymaya çalışacağım

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

afiyet olsun

Yorum

• sabr06
                      Aktif
                      • 10 Aralık 2008
                      • 208

afiyet olsun

Yorum

• mehmetayhan
                        Demirbaş
                        • 23 Temmuz 2008
                        • 1850

yksgr 5750 üzeri kalıcı olabilirse
                        yükseliş devam eder

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

kutpoda 1060 önemli bura kırılırsa
                          tutman beni diyebilir 100 ğünlük ortalaması

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

uşak 045 üzeri 052 ğider

Yorum

• mehmetayhan
                              Demirbaş
                              • 23 Temmuz 2008
                              • 1850

ikinci seanstan korkmaya başladım bakalım
                              dolar 1800 ğeçmiş altın tl bazında ğitmiş

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

AKCNS E Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular08/03/2009 08/03/2009 PARA SATIŞLAR
                                URETİM
                                KAPASİTE Akçansa'nın cirosu yüzde 15.5 arttıSabancı Holding ve HcidclbcrgCement ortaklığı ile faaliyet gösteren Akçansa, 2008 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Akçansa'nın 2008 yıl sonu finansal sonuçlarına göre şirketin cirosu, bir önceki yıla oranla yüzde 15.5 arttı ve 804.4 milyon TL'ye ulaştı. Şirketin faaliyet karı 175.2 milyon TL, dönem karı ise 104.3 milyon TL olarak gerçekleşti. Tüm olumsuzluklara rağmen üretimde verimliliği ön planda tuttuklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, "ihracat kabiliyetimiz, tüm pazarlara ulaşmadaki başarımız, nakit yönetimindeki titizliğimiz, yeni ürünlere ve müşteri memnuniyetine odaklanan şirket kültürümüzle performansımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.Akçansa olarak 2008'de yatırıma ağırlık verdiklerini hatırlatan Gürdal sözlerine şöyle devam etti: "Geçtiğimiz yıl Çanakkale'deki fabrikamızın kapasitesini iki katına çıkaracak olan 2'inci üretim hattımızı devreye soktuk.Bu aynı zamanda bölgede stratejik güç olma yolunda attığımız büyük bir adımdı. Yeni üretim hattımızın da devreye girmesiyle, yurtiçi ve dışında toplam çimento ve klinker satışlarımız bir önceki yıla oranla yüzde 22 oranında arttı ve 6.5 milyon ton seviyesine ulaştı. Bir önceki yıl Akçansa ailesine katılan Ladik fabrikamızda yıllık klinker üretim miktarı fabrika tarihinde ilk kez 600 bin tonu aştı. Hazır beton iş kolumuzda ise 5 yeni tesisimiz faaliyete geçerken, agrega iş kolunda yeni bir agrega tesisini daha devreye aldık."Çimento ve hazır beton üretiminde Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde faaliyet gösteren Akçansa, iştiraki olan Betonsa şirketi ile 1998 yılında birleşti. Böylece Marmara ve Ege bölgelerine yayılmış 30'un üzerinde hazır beton tesisinde "Betonsa" markasıyla hizmet veriyor. Diğer bir iştiraki olan Agregasa, Agrega Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 2002 yılında birleşti.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information