IHEVA dönermi burdan...
hisse grafikleri..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***ISFIN*** Is Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: 12.09.2008 tarihli ozel durum aciklamasi sehven eksik yapilmis olup asagida yeni metin duzeltilerek tekrar gonderilmektedir. Sirketimiz yonetim kurulu Avusturya merkezli finansal kiralama sirke ti Raiffeisen Leasing Gmbh ile birlikte Turkiye'de finansal kiralama alaninda faaliyet gostermek uzere yeni bir sirket kurmak uzere gorusmelere baslanmasi hususunda genel mudurluge yetki verilmesine karar vermistir. ***ISFIN***umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***isfin*** Is Finansal Kiralama A.s.'nden Gelen Yazi:
Sirketimizin 12.09.2008 Tarihinde Yapilan Yonetim Kurulu Toplantisinda,
Avusturya Merkezli Finansal Kiralama Sirketi Raiffeisen Leasing Gmbh Firmasi
Ile Birlikte Turkiye'de Finansal Kiralama Alaninda Faaliyet Gostermek Uzere
Gorusmelere Baslamasi Hususunda Genel Mudurluge Yetki Verilmesine Karar
Verilmistir. ***isfin***
IMKB
İki haber nasıl farklı anlam taşır birisi fiyatı yukarı, birisi de aşağı çeker hala anlamış değilim.
Yorum
-
MesutC kardeşimizin bölümünde gerekli uyarımı yapmıştım. 2,46 seviyesi bir kırılırsa bir daha hayır beklemek zor olur. Umarım bir hata yapıp almamışsındır.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIHEVA dönermi burdan...
Yorum
-
Aldığım birşey yokta belki piyasayı takmaz burdan döner mi acabaMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesutC kardeşimizin bölümünde gerekli uyarımı yapmıştım. 2,46 seviyesi bir kırılırsa bir daha hayır beklemek zor olur. Umarım bir hata yapıp almamışsındır.
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIHEVA dönermi burdan...bence 2,98 de kırılan trendle fiş çekilmiştir..Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesutC kardeşimizin bölümünde gerekli uyarımı yapmıştım. 2,46 seviyesi bir kırılırsa bir daha hayır beklemek zor olur. Umarım bir hata yapıp almamışsındır.gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
:a88: :a88:umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence 2,98 de kırılan trendle fiş çekilmiştir..
Yorum
-
yani aslında bır suru kağıt var alınabılecek ılla almak ıstenıyorsa..
mesela ızmdc hala trend kırmıs değil..
ve sureklı alım haberlerı dusuyor..1,80 dolardı sanırım trend desteği
40 lıradan 4 lıra olmus bır kağıdı nıye bu kadar ısrarla soruyolar bende anlamıyorum..
yaw adam 1e 10 katlamıs mal satıak tabıkı haber pompalıcak sureklı zınde tutacak
alın koza ıpek
koza 6500 den 3200 lere gelip 25 bınlere gıtmıstı...
altın cıkarıyodu..
madenmı göçtü de o eskı bolunmeden oncekı 3200 lerınde altına geldi şimdi..
yanı maden yokkenbkı fıyatlarına gelıyor hemen hemen neredeyse
yanı spekulasyonun bır parcasıda duyguları manuplke etmektır
bunu bır kıza benzetin..
mumkun değil bu kızla ılla dans etmelıyım demezsenız para harcamazsınız
ama o bahsettiğim hısse kapılırsanız
ınanın maaşınızın tamamını bı gunde harcarsınız gözunuze bıle gelmez
bide ewe gidip ohh ne ıyı ettım bıle dersınız ..
ızmdc ıyı dedım yukarda lakın trend kırılmadığpı ıcındı orneğin sektıordekı krdmd trend onceden kırılmıs ve beklenen satıslar gelmeye devam edıyor..
ınsdanlar ne oldu bı habermı var dıyo ..habere gerek yokkkı
dunya vatandası her ınsan bılmelıkı trend kırıldımı iş biter herkes satısa gecer
bu herkesden kastım bılenler..bılmeyenler zaten ne gezıyor burda..
bız su kadar seytanlığımızla zarar edıyoruz ..zamanı gelıyor..
ha kımse yazmaz ..ben sukadar zarar ettım demez..
ben derım..
paşa paşa zararda edıyorum bazen ..cunku ders alıyorum ..
özel ders ne adar pahalı burada bı bılsenız ...
sımdı ızmdc eğer sektordekı kırılan trendlere uyarsa sağlam kalması zor gozukuyor ancak benı umutlandıran sey sureklı alım haberlerının cekılmesı..
ama bu alanlarda nerede pes eder bılmek çok zor doğrusu
neyse allahtan endekste kanal dıbındeyız ve 36100-36400 e cok az kaldı
ben umutluyum ..bılmıyorum 39,700dekı kadar karamsarlığım kalmadı kısa vade ıcın
bu bır bebeğin sırtını sıvazlamak gıbı bır sey..her yemektenm sonra az bıraz sıvazlıcaksınkı gazı cıksın yavrunun..
bu onumuzdekı gunlerde sırtımızı sıvazlamalılarkı hazmedelım..
bıde bızler zaten yolunacak tavuğuz ..yol yol nereye kadar kardesım..
bıraz da yol vercenkı tuylerı bıtsın..nasıl olsa yıne onlar yolacak..gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
xu 100 t.a
aşağıdakı grafiğe göre
37600 u deneyıp gecmeye calısmalıyız..
hızlı gecersek 38450 ye kadar yukselıs olası..
ancak ordan donup trendın zamansallıkdan dolayı 36.100 cıvarlarına kadar açılan kanal dıbıne değebılırız
yok 37600 hızlı gecılmezse gecılır gıbı yapıp bıraz oralarda oyalanırsak trend dıbı yıne 36.100 cıvarlarına acılacaktır..açılmanın geleceği surece oyalanmamız gerekır 37.600 cıvarlarında..

BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU 4
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
Bunlar niye düşmüyor yav yokmu bilen...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDirenen kağıtlardan ikisi hakkında yorum bilgi v.s rica ediyorum.AGYO ve GERSAN.
Bunlarda ne tür bir gelecek var bilen varmı...
Yorum
-
Hocam, açarsın şirket haberlerine bakarsın.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunlar niye düşmüyor yav yokmu bilen...
Var mı bir durum diye.
Gerel'ı yakından takip etmedim.Bildiğim kadarıyla çok sığ bir tahtadır.Satıcı yoksa, 10-15 bin YTL ile bile tahtayı tutarsın.
Agyo'nun %51'ini temsil eden hissesini Manag Gayrımenkul satın aldı.Satılma beklentisi ile İsmail Tarman çok önce hisseleri topladı.Bu nedenle çağrı beklentisi vardır ondan düşmüyor olabilir, İsmail Tarman destek atıyor olabilir.
Yorum
-
Nazar değer onlarda yarin %10 düşerstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, açarsın şirket haberlerine bakarsın.
Var mı bir durum diye.
Gerel'ı yakından takip etmedim.Bildiğim kadarıyla çok sığ bir tahtadır.Satıcı yoksa, 10-15 bin YTL ile bile tahtayı tutarsın.
Agyo'nun %51'ini temsil eden hissesini Manag Gayrımenkul satın aldı.Satılma beklentisi ile İsmail Tarman çok önce hisseleri topladı.Bu nedenle çağrı beklentisi vardır ondan düşmüyor olabilir, İsmail Tarman destek atıyor olabilir.
Yorum
Yorum