Kuzu sözleri.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Guerra
    Kadrolu
    • 02 Ağustos 2011
    • 5569

2001 de al qaide ucaklari ikiz kulelere sapladi....ve yeni dunya kuruldu.....

bu yeni dunyada....turkiye dahil tum gelismekte olan ulkelerde ki halk TUKETICI YAPILDI....

BU HALKLARIN TUKETICI OLABILMELERI UCUN....PARA GEREKIYORDU....

bu para....o ulkelerin elindeki devlet mallarinin satilmasiyla...biriklerinin nakte donusmesi...ozellestirme adi....yoluyla hukumetlere verildi....

hukumetler bu paralari harcadilar cogunlukla sanayiye degil....insaat sektorune....

insaat sektoru parayi halka dagitti....halk gelismis ulke uretimlerini tuketti.....

son 12 yilda TURK HUKUMETIN HARCADIGI PARA 1 TRILYON 670 MILYAR DOLAR...CUMHURIYET HUKUMETLERININ TAMAMI BU KADAR PARA HARCAMADI....

SATACAK NE KALDI....onu soyle bana.....yoksa....goce hazirlan....

tayyip bey cumbaba adayi olursa....anlaki satacak fazla bisey kalmadi....

Yorum

• Guerra
      Kadrolu
      • 02 Ağustos 2011
      • 5569

ozellestirmelerde fonzi finansman....

git devletin felan malini al....parayi git devletin filan bankasindan al ver.....bu fonzi finansmandir....

bu kredilerin hepsi batik kredi....simdilik roll over yapip kredi faizini yeni kredi alarak yapiyor adam...bu surdurulemez...

osmanlida ABDULLAR donemini oku....aynen o donemdeyiz....ardindan balkanlarin tamami gitti...

abdulmecit.....abdulaziz.....aynen boyleydi.....

halklara zorla kimlikleri ogretilmisti....ve halklar koptu osmanlidan....

avatarin ve yazilarin turk....ama turk kelimesini agzina dahi almiyanlari ovmen ilgic...

ov....ovme demiyorum....bu hepimizin demokratik hakki....

kendi fikrinle ov....yoksa onlarin soylediklerini papagan gusu gibi tekrarlarsan....topic kirleniyor.....

netice itibari ile sen gus degilsin....onun beyni sinirli....senin var ama...onu sergile ve topicteki digger okuyucularin seviyesine cik....

benden soylemesi sen bilirsin....emme biri sana gus beyinli derse kizma....ben demiyorum...yalnis annama...DERSE DIYORUM.....

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5569

muslumanlik ve laiklik....

laiklik....ozgurluktur,,,,dinsel papaz imam haham....vardir emme bunlar toplumu istedikleri gibi cekip ceviremez,,

laiklik bi avrupa gelisim projesidir.....papazi otur lem kilisede ve karisma.....sana maas ta yok devletten....sana gelenden al....

bunu dedigi ucun avrupada din bitti.....kimse kiliseye gidip papaza para vermiyor.....papaz bitti.....

muslumanlik ve laiklik birlikte yurumez.....ogretmenden cok imam var.....hepsi maasli....

fethullah hocama 1980 li yillarda kominist rusyaya karsi islami okullar actirdi amerika....parayi basti..dunyanin her yerinde...

simdi....o okullar isi bitirdi....seculer yani laik turkiyeyi onlarla yendi.....laik turkiyeyide o yaratmisti.....

onunla isi bitti....radical islam moda.....islamin sunni..sia savasi ucun....TAYYIP moda......

oda biter....leskeriyeyi getirir....laiklik moda der.....

bosuna gendinizi tuketmeyin ula....hersey planli......DUNYA YONETILIYOR.....

Yorum

• Guerra
          Kadrolu
          • 02 Ağustos 2011
          • 5569

24/06/2014
          euro bazli bi analiz.....

endeks uzun vadede.....zirvesi 48 000....buradan yuzde 50 dusus yapti....24 000 e....buradan cikisa gecti...ve su an....ikili tepenin boyun cizgisi olan....36 000 de....bu zirveden yuzde 25 asagida.....

soru su....zirveye gidebilir mi.....48 000 e....bunu yapacak dinamikler var mi....

yoksa....

hedef....ilk hedef 24 000 mi....yeniden....ki bu dip tutmaz bu kez....2008 dibi tutar....16 000....

eger onumuzdeki 5 yil icinde.....musul ve kerkuk icinde bi bagimsiz kurt devleti olur ve turkiyeye yamanirsa....

bu yil.....endeksin....16 000 e inmesi gerekir.....

rakkamlar bist 30 ve euro bazli.....

Yorum

• Guerra
            Kadrolu
            • 02 Ağustos 2011
            • 5569

02/07/2014
            ..euro bazli bi analiz.....

endeks uzun vadede.....zirvesi 48 000....buradan yuzde 50 dusus yapti....24 000 e....buradan cikisa gecti...ve su an....ikili tepenin boyun cizgisi olan....36 000 de....bu zirveden yuzde 25 asagida.....

soru su....zirveye gidebilir mi.....48 000 e....bunu yapacak dinamikler var mi....

yoksa....

hedef....ilk hedef 24 000 mi....yeniden....ki bu dip tutmaz bu kez....2008 dibi tutar....16 000....

eger onumuzdeki 5 yil icinde.....musul ve kerkuk icinde bi bagimsiz kurt devleti olur ve turkiyeye yamanirsa....

bu yil.....endeksin....16 000 e inmesi gerekir.....

rakkamlar bist 30 ve euro bazli.....

evet buldum...bu yorumu....bu nedenlerle vermistim.....

bu analizde.....petrol 60 dolar....altin 900 dolar....VE DOLAR KRAL....

PETROL 60 DOLAR....cunki...petrolun yuzde 70 I musluman arap ve iranlida....bunnar bu parayla sia ve sunni radikal islami fistikladilar...son 30 yildir....

petrol 60 dolar....cunki...dunya halklari buraya odemiyecekleri parayla tuketim yapacak...capitalist motorlar calisacak...

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5569

Kuzu diyor ki seans ici diplerde....verdigim prensibi hatirlayin.....diyorki....dip seans ici yapilir ve notr kapatirsa....FISEKLEME AN MESELESI VE FECI DIK....o zaman bu kriter icin neyi izliyoruz....dunki kapanisla kapatmasini.....

Yorum

• Guerra
                Kadrolu
                • 02 Ağustos 2011
                • 5569

20/08/2014
                borsa....

guzu...borsada hayatinin en buyuk oyununu oynuyor....iki yil shorttan inmek yok....

nedenlerinin bi bolumu yukarida yazildi....bi bolumunude yazacagim...brazil rusya cin ve hindistan baglantili...ic dinamikler....

bu tur oyunlar...borsalarda...business cycle icinde 10 yilda bi olusur...kapitalis mode geregi...sabirla oyunumu surduruyorum....inmem...inenlerden degilem....donmem....donenlerden degilem...cunkiiii...biliyorumki indirmek ucun herseyi yapacak sko.....

dip.....borsada dip yok artik....

Yorum

• Guerra
                  Kadrolu
                  • 02 Ağustos 2011
                  • 5569

09/09/2014
                  herseyde....SON KULLANMA TARIHI....dolar la ilgilidir....

dolar...pariteler...petrol ve buna bagli altin fiyati....son iki yildir yogun olarak isledigim....islamda....KONTROLLU KAOS....VE KAOS TAN CIKISLA ILGILIDIR...

SU ANDA BU SURECTE....tum dunyaya....musluman sia....ve musluman sunniye...ISIS la islam tanitildi....bu tanitim biraz daha surecek...baslangici 1980 olan bu hamle....30 yillik business cycle I doldurdu....

DENGE.....1 DOLAR=1 EURO.....PETROL=50 DOLAR....ALTIN=900 DOLARDA....

ISIS a karsi olusacak katliamda.....musluman sunni...musluman sia....TARAF OLACAK...olmuyanlar yok edilecek....BU...BIRCOK ULKEDE....COK GUCLU LAIK REJIMLERIN GERI GETIRILMESI ILE SONLANACAK....

BU YUZDEN....tum yazilarimda....bitirirken....ISIS HER DERDE DEVADIR....DIYE BITIRIYORDUM....

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5569

dolarrrrr.....PETROLE DAYALI DOLAR,,,,,altina degil....

altina dayali dolari NIXON 1972 de kaldirdi....o kadar altin yoktu...simdide yok....

bu araplari kissenger 1973 de israele karsi cihada cikardi.....yom kippur savasi....bu savasla....suudi ve opec ulkeleri petrolu DOLAR dan baska hicbirpara ile satamaz cikti....savas bunun ucundu....ve dolar....petrole endekslendi....petrol mu alacak Uganda....gidip amerikadan dolar alip gelip suudiye verip alacak....Iraq a verip alacak....irana verip alacak...libyaya verip alacak...

simdi gene cihada cikti araplar....niyekine....

eeee cunki saddam dediki ben petrol euro ile satacagim....Kaddafi...afrika ortak para birimi yapalim petrol ve alisverisi onla yapalim....rusya....iran....BRIC....petrol dolarla satmayacagiz kendi paralarimizla filan dediler....

saddam....getti....Kaddafi....getti....sirada rusya ve iran var....aninda ukrayna patlatildi...iran malum...suriyede surunuyor....

gene cihada cikti araplar....cunkiii.....1973 anlasmasi bozulamaz....SOYGUN SURMELI....YENI KOLONI EDINME BU....topla tufekle degil.....DOLARLA....kagit ula bas bas ver....beles yasa...

Yorum

• Guerra
                      Kadrolu
                      • 02 Ağustos 2011
                      • 5569

22/09/2014
                      SU ANDA....dolar faizi....0.25....FED....phase 1 de....ekimde phase 1....parasal genisleme tamamlaniyor...ve phase 2 basliyacak...ne yapari....simdilik kendime ssakliyorum.....benden alip.....allayip pullayip....satmasinlar diye....

bi kopya vereyim.....dusuk faiz....ekonomileri oldurur...dusuk faiz=DEFLASYON

SUPHANIM....

deflasyon demek.....herseyin fiyatinin cokmesir....altinda o herseyden biridir.....madendir....

borsalarda o herseyden biridir....amerikan olanlar....haric....buda....dolar...RETURNING HOME la ilgilir...

Yorum

• Guerra
                        Kadrolu
                        • 02 Ağustos 2011
                        • 5569

ISLAMDA KONTROLLU KAOS TA.....phase 2 basladi....

phase 1 de....suudi arabistan ve yandaslarinin yardimiyla....bi gurup mujahaddeen....alevi ve sia kani akitmak bahanesiyle Iraq ve suriyeye toplanmisti...turkiyedende 3000 civari mujaddeen vardi....

phase 2 de....suudi ve yandaslarinin yardimiyla bu mucahaddeen ler...gokten atilan 72 huriye bu dunyada kavusup...murad alip murad verme zamani bulamadan oteki dunyayi boyluyorlar...dun idlipde...onemli bi NUSRA komutani turk mujahaddeen....telef oldu...suudi bumbalariyla...

3 senede...cok parayla cok mujahaddeen topladilar....3 ayda temizliyecekler....

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5569

04/10/2014
                          1,75 de toplamis....2,40 da kutletmistik....

2,19 da aldik.....2,80 de kutletecegiz....bunu satinalma paritesi esasina gore soyle YORUMLAMISTIM...

SATINALMA PARITESI NORMALLARI....

2000 DE ecevit imf e sabit parite 650 idi....bu 1300 e cikti...6 yil surdu....2007 de ara duzeltme yapti...1,400 lere yerlesti...ortalama....

son bes yil ortalama...cari acik oteleme suriyeden gelen parayla....1.400...suriyeden ve iraqdan gelen kacak para durdu veya artik geri gidecek....BUNUNLA SATINALMA YENI NORMALI...1.400 UN IKI KATI OLAN....2.800 DIR....overshootingler...yukari veya asagi olur....EMME DOLAR TL...onumuzdeki bes yil ucun normal 2.800 dur....UST OVERSHOOTIN...3.25....ALT OVERSHOOTING 2.40 OLACAK....

NEDEN 3.25 I BEKLEMIYORUZ....cunki....2,80 de turk parasi faizi korkunc artacak...CIKIP HEMEN ONA GIRECEGIZ....TEPEDEN....

Yorum

• Guerra
                            Kadrolu
                            • 02 Ağustos 2011
                            • 5569

13/10/2014
                            BANKALAR....VE SIRKETLER...

bunnar...dis kredi bulup...dis kredi faizlerini oduyorlardi....aldiklari her dis krediyi bozduklari rakkam....son 3 yilda....1,75 den baslayip 2.20 ye dayandi...krediyi aldi...1,75 den bozdu...halka Verdi...faizi geldi...krediyi aldi...faizi odedi...1,85 den bozdu halka Verdi....surekli boyle...

iste simdi bu yawriler cikmaz sokakta....BU YAWRILERIN TL YE IHTIYACI VAR....O TL ILE DOLAR TOPLASIN....BORCUN FAIZINI ODESIN....

BU TL NEREDEN GELECEK...borsadan tabiiki...ve elindeki TL ye donusen digger varliklardan....

sorun da su....tetigi kim cekecek....bankalar ve sirketler....aralarindan....ilk sikisan tetigi cektimi....oburu borsayi yukarida tutmak ucun onu alamiyacak...

2010 dan buyana....GULF EMIRLIKLERI...Qatar...suudi ve uydulari bunu sagladi....

simdi bunnar bolundu....Qatar ve turkiye musluman kardeslerden yana....suudi ve uydulari TAKFIRI YENI SUNNI ISLAMDAN YANA....ve Qatar tek basina turkiyeyi artik goturemez....

ne yapmisti borsamiz....115 000 den....75 000 e dusmustu....bu yuzde 35 dusustur...

Bu dususte ustlerine gelen mali 75 000 de alip....104 000 civari bu buyuk obo da verdiler...

ne yapacak borsamiz.....104 000 den....68 000 e yuzde 35 yeniden dusecektir...

bunu yabancilar fazla satamadan yapmiya calisacaklarki....ONLAR CIKAMASIN...VE DOLAR ALAMASIN...ALIRLARSA...DOLAR UCAR....BIZIMKILER KOMPLE BATAR....2001 GIBI....

115 000 den shortlamistik....75 000 e geldiginde...MAL ALIN DEDIM...LONG OLDUK...86 000 lerde longu kapattik...o 104 000 e overshooting yapti....ben piramitlemeyi devreye soktum....30 000 puvan piramitten aldik...89 000 da kapadik....4 kademe short...yani full mal....2015 subata kadar short devam dedik...ve diyoruz....

artik piramitleme yok...aciga cikan kar ve margin ucun ayirdigimiz para tl de duracak...tl ye cok yuksek faiz verecekler bono....o para oraya akacak...6 ay...sonar cikip ev topluyacak...dolarlarda bozularak...10 yillik cycle larda guzu hep bunu yapti...GENE YAPACAK...OMRU OLURSA...

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5569

petrolde....iki ay once 80 dolar varil...altini kapatin dedim....

80 dolar varil....nedir....neden o rakkami verdim....bunu dedigimde petrol 115 dolardi...ortadoguda savas varsa bilinen petrol fiyatinin iki Katina cikacagidir...emme ben dusecegini soyledim....niyekine ula...ha ha ha.

Saudi....venezula...Russia....v.s....petrol satanlarin....dis ticaret hacmine baktiginda....90 dolarin alti...rusya ve venezualayi 6 ayda batirir....80 dolar civari saudiyi 6 ayda batirir....veya bu ulkeler dis mal alimini azaltir....silah v.s....buda dunya ekonomik uretimini daraltir....buda....borsalarda ki sirket karliligini dusurur....buda borsalarin cokmesini saglar....

petrol uretim maliyeti bi cok ulkede 80 dolar ustudur....altin uretim maliyeti bi cok ulkede 900 dolar ve ustudur....iskender....bunnara furmadan irahet etmez...niye derseniz....iste ele usaglar...bildiginiz gibi bizim moshe hazar Turku yahudi....ben oguz Turku alevi....mosheye gore bulan kagan rostchilden dedesi....ele emretmis...bana gorede...dedem oguz kagan...KOL BUKME DEMIS....her iki kaganda turklerin ASENA soyundan....

not....derlerki...petrol fiyatlarinin dusmesi turkiyenin isine gelir...zinhar yalandir....tam tersine turkiyenin petrol ustunden topladigi vergi miktarini ve gelirini azaltir....

Yorum

• Guerra
                                Kadrolu
                                • 02 Ağustos 2011
                                • 5569

on yillik cycle soyle....

bi dolar ver bi euro al...

gir ulkeye borsalara...ucur...sat...parayi al....

ve....

bi euro ver 1.40 dolar al.....ve tuy....sure 10 yil...uc ana asamada....

sonar euro yu cokert...1 dolar=1 euro yap...yeni 10 yillik soygunu baslat....

not...bunu benim dedem oguz kagan yapmiy...o namuslu turk...moshe nin dedesi bulan kagan yapiyor...o namussuz turk....ha ha ha....boyle dedim mi bu durzu bana kiziyor...senin deden muslumanligi secerek kaybetti diyor....lem olumm biz secmedik...cinliden yilmistik...talas savasinda....karluk turkleri cin ordusundan ayrilip emevi araplarin yanina gecti...cinlilerden yilmistik...dedem secmedi ula...cinliler zorladi bizi...mecbur kaldik ula....musluman olur olmazda....TUM ARAPLARIN USTUNDEN BULDOZER GIBI GECTIK ULA DEYINCE...heeee bak bu dogru deyip...susuyor....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information