VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
genel olarak tüm borsalar boğa modunda .. rusya borsası bugün tepeye göre %5 ini geri verdi. cds turkey böylesine bir coşkulu yükselişi onaylamıyor RSI göstergesi de onaylamıyor.. geçen salı rusya çöktü son 4gündür şaşırtıcı yükseliyor ,BİST e tüm göstergeler AL da ,dolar sesssiz bizde ve tüm dünyada ,hayat döngüsel bir devinim içindedir geçen salıya benzer bir hareket bekliyorum yarın, en büyük kozum BRENT in düşüşte olması ,belki de şortta olduğum için duygusallık.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Yorum
-
CDS yüzdeikiye yakın yükselişte mi mscı %1 e yakın düşüşte mi RTSI %3 aRTIDAN NERDEYSE YÜZDE İKİ EKSİYE Mİ GEÇTİ ,suudi petrol bakanı 20 dolara düşsede üretimi kısmıyacağız mı dedi,rusya başbakanı durum vahim mi dedi ,vay vay
2 kontratımı geri almama az kaldı 
Yorum
-
EZEL'i beğeniyorsunuz anlaşılan ...
Ben genede dozu ne zaman arttıracağınızı sabırla bekliyorum.
Yorum
-
Yeni yıl geldi tatil bitti bizde geldik ,fakat o da ne uzlaşmaya gittiydik komsonödemeyelim diye
paracıklar pul oldu 
bir dağ bisikletim var başkada bi mal varlığımyok yarın onu sahibinden online a satışa ilan vereceğim bi de yarın maaş alacağım toplam parayı tekrar VOB a BASACAĞIM ya herro ya merro
Yorum
-
HAKİKİ ÖZ DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEZEL'i beğeniyorsunuz anlaşılan ...
Ben genede dozu ne zaman arttıracağınızı sabırla bekliyorum.
Değerli HAKİKİ ÖZ DAYI
Sizin ekolu az çok biliyorum takip etseydim dolar milyoneridim şu an
1.30.29 in hepsi güzel anlamlı fakat 1.09.05 den sonrası bir başka ... esas vurguyu da sonra yazacağım 1.12.12
Emir demiri keser,sizin ricanız her zaman emir olmuştur,Saygılar.
Yorum

Yorum