yau du şimdi sıkıntı var hörmetl büyüğümün innası uzun çıkmıştı terasa hem de deri gibi bir şeydi ..
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
1.32 ye direk gap görünüyor euro saağolsun
izleyelim bakalım
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Teşekkür/Beğeni veremiyorum malesef ilgi butonlarım
kayboldu akşam beri, Bistik'de son iki yılın özü özeti anlamı
avatarımız da aynen kırklara karışmış.. Malum forumsal tahsilat
telaşı vesile sanırım..
Tüm sabırlı ve cesur shortçuları tebrik ederim.. 104-96 gibi
desek enfes düşüş ki sadece 6 buççuk iş günü sürecinde.. Akıllı
trade maşallah, yağlarımız eridi flat olsakta.. Daim olsun..
Yorum
-
arkadaşlar bugün moralım çok bozuk ,mohitoya alıştırdılar beni gidip marketten tüm malzemeye aldım önce nane ve limon dilimlerini bardağa doldurdum sonra esmer şekeri ekledim iyice ezdim sonra bol buz koydum sonra ROM koydum en son da soda ekledim aynen barmenlerin Vogue da yaptğı gibi fakat nane ve limonlar üste çıktı oysaki orda alttaydı ,içki kültürü veya bar kültürü yüksek olan bir forumdaş bilgilendirise çok memnun olacağım çünkü ben bu konularda acemiyim, yoksa kafayı yiyeceğim yoksa Bakardi yerine su mu sattılar bana,ne güzel Bira içiyorduk ya ,mohito nerden çıktı şimdi bende annamadım
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Bir kaç arkadaş video gönderemediğinden şikayet etmiş ee tabii herkes benim gibi bir bilgisayar hackeri olamadığı için
bu işlerden anlamaz
Borsa olarak bir faydamız olmadı bari böyle bir faydamız olsun :
önce böyle bi şey ayarlıyoruz .......
[] [/]
parantezler arasında büyük harflerle(herparantezin kendi içerisinde) YOUTUBE yazıyoruz
sonra youtube dan beğendiğimiz bir videonun linkini alıyoruz her videonun altında paylaş diye bir düğme var oraya basıyoruz ,bi kere basmak yeter abartmıyalım
mesela böye bir şey çıkar
sadece son paragrafı alıyoruz yani
LGYRpGDJlZQ
bunu deminki youtube parantezlerinin arasında boşluk kalmadan yerleştiriyoruz
Hadise basit yani ,4 adımda sizlerde hacker olabilirsiniz ,başka bir günde GARAN'da nasıl tahta yapılır onu da 4 adımda anlatacağım

şaka yaff

Yorum
-
Önceden youtube yerine tıklayınca onları kendi koyardı ondan beceriksizlik ettik...
Mojitoya bacardi koyulcak öncesinde limon nane eyyyyce ezilecek...
Şu sıra n olacak bilemedim bir bilsem şimdi kazanmassam ne zaman...
Emminin başlığa 4 sefer yazdım sildim...
Barış yok olmaz az önce gelen bilgiye göre yeni hedef polis eşleri...
Orada paylaşmadım ki troll ya da akıl bulandırma düşüncesi oluşmasın..
Hepinizi saygıyla selamlıyorum bu zor günlerde siz de olmasanız kafa hepten gider..
Hedef 2016da link logo benzeri yeni bi 2ayda %100
Eczacıbaşının yeni yöneldiği sektörden görece küçük bir firmanın satın alınması olabilir.. Bakalım.. ;)
Eğer okuyorsa levent hocamı özledim bu başlık ona yavaş gelir ama kalbi de kendi de yakışırdı umarım gelir...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
2 yıl önceki Manyak günlerimden bir bilgi vermek istedim
NTV vbye hangi şirket yöneticisi CEO vb ikiği çıkarsa çıksın
İlgili kişi kurum sabahtan öğrenilip ilgili senet varsa alınıp %2üstü emir yazılırsa o gün o kar alınacaktır...
Bu bilginin maliyeti 483*24 tl olarak hesabıma girdi inşallah hep beraber yararlanırız
Grafiğe bakmaya gerek yok teknikte son nokta
Yorum
-
Hep dua ettim Allah 2008in intikamını almayı nasip etsin diye...93e döndük
Yorum
-
olayı çözdüm ,mohitoyu büyük bardakta yaptığım için nane ve limonlar üste çıktı ,orijinal bardakta yaptığımda aynen oldu
fakat bu kadar teferruatla ilgilenemeyeceğim bundan sonra ..bildiğimizle devam edelim
bu gavur icatlarıyla uğarşıp duruyoruz boşuna
yok limonu sık da yok şeker da yok karıştır da yok buz da yok falan da yok filan 

Yorum
Yorum