VOB online

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CR7
    Tecrübeli
    • 26 Ekim 2014
    • 1711

CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OOOlum İspanyadaki kim dedim
    Neysen HadiSe bu Londra daki bar da bir adam var ,adı joe ..zenci ..boyu 2.10 cm ..LoNDRANIN HARACINI YİYEN BİR KENDİ ÇAPINDA mAFİA
    Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• CR7
      Tecrübeli
      • 26 Ekim 2014
      • 1711

Neysen HadiSe bu Londra daki bar da bir adam var ,adı joe ..zenci ..boyu 2.10 cm ..LoNDRANIN HARACINI YİYEN BİR KENDİ ÇAPINDA mAFİA
      OOOVLUM Mario ..bizim burda işimiz ne dedim !?

Yorum

• CR7
        Tecrübeli
        • 26 Ekim 2014
        • 1711

OOOVLUM Mario ..bizim burda işimiz ne dedim !?
        Abi ,,paranın dibine furacaaz dedi (İtalyanca dedi..herkeş orda zenci ve Londoner olduğundan öyle konuştuk)
        Nassı dedim ..Abi burda büyük iddia var ..bu büyük joe çok sert çok psikopat hiç kimse onu güldüremiyor ..iddia şu ..herkes ki onu güldürürse 100 Paund alıyor ama yarışmaya katılmak 10 Paund.. ve bugüne kadar onu güldüren olmadı..varmısın dedi Mario

Yorum

• CR7
          Tecrübeli
          • 26 Ekim 2014
          • 1711

Abi ,,paranın dibine furacaaz dedi (İtalyanca dedi..herkeş orda zenci ve Londoner olduğundan öyle konuştuk)
          Nassı dedim ..Abi burda büyük iddia var ..bu büyük joe çok sert çok psikopat hiç kimse onu güldüremiyor ..iddia şu ..herkes ki onu güldürürse 100 Paund alıyor ama yarışmaya katılmak 10 Paund.. ve bugüne kadar onu güldüren olmadı..varmısın dedi Mario
          OOOlum Mario ,o kadar yol getirdin bizi ..şimdi mi bunu söylüyorsun dedim ..ama abi ..deseydim gelmezdin ki dedi Mario

Yorum

• CR7
            Tecrübeli
            • 26 Ekim 2014
            • 1711

OOOlum Mario ,o kadar yol getirdin bizi ..şimdi mi bunu söylüyorsun dedim ..ama abi ..deseydim gelmezdin ki dedi Mario
            Peki ,neyse ..yarışmanın kurallarını söyle bari dedim ..

Mario daha cevap vermeden azman bir zenci geldi ..kural ..şu ...önce 10 Paund yatıracaksın(ki o yıllarda o para bir ingiliz öğretmenin bir haftalığı)sonra büyük Joe yu güldüreceksin ..gülerse 100 Paund alacaksın ..gülmezse paran yanar ..ve bu güne kadar kazanan yok ..büyük joe hayatında gülmemiş biri dedi

Yorum

• CR7
              Tecrübeli
              • 26 Ekim 2014
              • 1711

Peki ,neyse ..yarışmanın kurallarını söyle bari dedim ..

Mario daha cevap vermeden azman bir zenci geldi ..kural ..şu ...önce 10 Paund yatıracaksın(ki o yıllarda o para bir ingiliz öğretmenin bir haftalığı)sonra büyük Joe yu güldüreceksin ..gülerse 100 Paund alacaksın ..gülmezse paran yanar ..ve bu güne kadar kazanan yok ..büyük joe hayatında gülmemiş biri dedi
              Peki dedik ..madem o kadar yolu geldik ..katılalaım ..

Bar da bir tek ben bir tek Mario beyaz ..herkeşler zenci ..parayı yatırdık (şimdiki para ile manyak bir şey ve biz lise öğrencisiyiz)
              Büyük joe nerde dedim ..en arka masada karanlıkta oturan birisi ..zaten zenci bir de karanlıkta oturuyor ..korkunç bir sahne

Yorum

• CR7
                Tecrübeli
                • 26 Ekim 2014
                • 1711

Peki dedik ..madem o kadar yolu geldik ..katılalaım ..

Bar da bir tek ben bir tek Mario beyaz ..herkeşler zenci ..parayı yatırdık (şimdiki para ile manyak bir şey ve biz lise öğrencisiyiz)
                Büyük joe nerde dedim ..en arka masada karanlıkta oturan birisi ..zaten zenci bir de karanlıkta oturuyor ..korkunç bir sahne
                Neyse ..gittim arka masaya ..Mario ön kapıda..

Ben o zamanlar gençliğimin doruğunda 18 yaşındayım ..full spor yapıyorum boş zamanlarımda matemeatik ve edebiyat çalışıyorum ..sabah 12 yumurtalı menemen ve 100 barfiks ile güne başlıyorum yani gençliğimin doruğundayım .. kol çevrem 50cm ..diğer ölçüleri paylaşmayayım şimdi

Yorum

• CR7
                  Tecrübeli
                  • 26 Ekim 2014
                  • 1711

Neyse ..gittim arka masaya ..Mario ön kapıda..

Ben o zamanlar gençliğimin doruğunda 18 yaşındayım ..full spor yapıyorum boş zamanlarımda matemeatik ve edebiyat çalışıyorum ..sabah 12 yumurtalı menemen ve 100 barfiks ile güne başlıyorum yani gençliğimin doruğundayım .. kol çevrem 50cm ..diğer ölçüleri paylaşmayayım şimdi
                  Neysen gittim arka masaya ..ben ki 190 boyunda ,kol çevrem 50 cm ..bir devim yani..ama karşımda bir adam gördüm abartısız iki katım ..yani adamın kolu benim bel çevrem kadar ...simsiyah biri gözleri göz bebekleri hariç bembeyaz ..çok korkunç bir şey ..

Yorum

• CR7
                    Tecrübeli
                    • 26 Ekim 2014
                    • 1711

Neysen gittim arka masaya ..ben ki 190 boyunda ,kol çevrem 50 cm ..bir devim yani..ama karşımda bir adam gördüm abartısız iki katım ..yani adamın kolu benim bel çevrem kadar ...simsiyah biri gözleri göz bebekleri hariç bembeyaz ..çok korkunç bir şey ..
                    Ki ben ALLAH'tan başkasından korkan biri değilim ama itiraf edeyim o an bir tırstım ..benim gibi bir dev'in karşısında nerdeyse 2 katım cüssede

Yorum

• CR7
                      Tecrübeli
                      • 26 Ekim 2014
                      • 1711

Ki ben ALLAH'tan başkasından korkan biri değilim ama itiraf edeyim o an bir tırstım ..benim gibi bir dev'in karşısında nerdeyse 2 katım cüssede
                      Neyse ..iddia vardı ..o güne kadar hiç gülmeyen ve hiç kimsenin güldürmediği adamı güldürdüm ..
                      Herkeş şaşkın .ama iddia ..iddia idi ve paramızı verdiler ,o zamanın parası ile 100 Paund ..bu şaka maka bir meblağ değil haa. o zamanları bilen bilir. inanılmaz bir şey

Yorum

• CR7
                        Tecrübeli
                        • 26 Ekim 2014
                        • 1711

Neyse ..iddia vardı ..o güne kadar hiç gülmeyen ve hiç kimsenin güldürmediği adamı güldürdüm ..
                        Herkeş şaşkın .ama iddia ..iddia idi ve paramızı verdiler ,o zamanın parası ile 100 Paund ..bu şaka maka bir meblağ değil haa. o zamanları bilen bilir. inanılmaz bir şey
                        Tam kapıdan çıkıyorduk ..bizi ilk karşılayan o azman zenci geldi de vedi ki ..hadi güldürdün ama bir de büyük Joe yu ağlatırsan bu paranın 10 katını veririz ..katılma ücreti de istemiyoruz dedi..iddia kaybetmen yeter dedi

Yorum

• CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

Tam kapıdan çıkıyorduk ..bizi ilk karşılayan o azman zenci geldi de vedi ki ..hadi güldürdün ama bir de büyük Joe yu ağlatırsan bu paranın 10 katını veririz ..katılma ücreti de istemiyoruz dedi..iddia kaybetmen yeter dedi
                          Ehh ,pek dedim ..

1 dakkika sonra Büyük joe ağlıyarak o mekanı ebediyen terketti

Yorum

• CR7
                            Tecrübeli
                            • 26 Ekim 2014
                            • 1711

Ehh ,pek idedim ..1 dakkika sonra Büyük joe ağlıyarak o mekanı ebediyen terketti
                            Neysen biz 1100 Paundumuzu alarak çıktık ..Leicester Square e doğru yola çıktık ..

Mario ,nasıl da güldürdüğümü sordu ..

Ben:Büyük joe a benimkisi senden daha büyük dedim

2.10 cm lik Zenci Büyük joe buna güldü tabii ki

Yorum

• CR7
                              Tecrübeli
                              • 26 Ekim 2014
                              • 1711

Neysen biz 1100 Paundumuzu alarak çıktık ..Leicester Square e doğru yola çıktık ..

Mario ,nasıl da güldürdüğümü sordu ..

Ben:Büyük joe a benimkisi senden daha büyük dedim

2.10 cm lik Zenci Büyük joe buna güldü tabii ki
                              Mario kahkahlar içerisinde, zorlukla ..ehh buna herkes güler dedi ..tabii ki bu komik bir şey ..nasıl da bunu akıl ettin dedi

Sadece Mario nun yüzüne baktım ...

Yorum

• CR7
                                Tecrübeli
                                • 26 Ekim 2014
                                • 1711

Mario kahkahlar içerisinde, zorlukla ..ehh buna herkes güler dedi ..tabii ki bu komik bir şey ..nasıl da bunu akıl ettin dedi

Sadece Mario nun yüzüne baktım ...
                                Mario ..ciddi olduğuma ve 1100 Paund'a da bakınca ..biraz adam gibi oldu ve hadi güldürdün anladık da peki nasıl ağlattın diye sordu::!!!??=?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information