CR7 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Öncelikle Dilaver hocamı sen tanısan harika bir insan ben az bir zaman da tanıma şerefine ulaştım Allah razı olsunKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
şimdi yanlış anlaşılmasın bizim dememizle çok fazla bişi değişmez tahmin dakikalık hala yukarı ya olduğunu görmekteyim takasları veya soyal medyadaki konuşulanları diğer topiğe taşıdım daha inceleyeceğim ben sadec iş yerinde bakma şansım varCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah biz de tanışırız ,sevgili eren bugün için ne diyorsun yukarı mı aşağı mı senceKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
evet yukarı gibi ,100900-103970 yukarda 99200-98300 aşağda bu aralıklarda olacak ama önemli olan biz hangi dakikada hangi poz da olmamızdır şimdilik kafamdaki plan önce yukarı sonra aşağı sonra gene yukarı şeklindedir seans başlıyanca daha net yazarım geneHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
aynen yazdığım gibi oldu önce yukarı yaptı 101525 sonra 98925 e geldi sonrada 100775 kapattı ben bugün ekstradan bir işim çıktığı için hiç ekran izleyemedim bukadar heyecanlı bir günde borsadan uzak kaldım bunda da bir hayır vardır elbet hayırlısıHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
garan haftanın en yükseğine yakın kapattı dolayısıyla vob da 101225 kapattı süper bir haftaydı kullanamadık ,taa geçen haftanın başında bu hafta için yükselişi tahmin etmiştim da neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artıkHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
formüller tamam demosunu yaptım sanal olarak sıra pratiğine geldi tutmasın kimse artık beniCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kaç formül keşfettim bugün bakalım işe yarayacakmı ilerleyen günlerde sonuçta her geçen gün gelişmek lazım bir kitap önerdi arkadaşım "karşıt yatırım" onu okuyorum ama bugünü olaylara bakınca karşıt değilde karışık yatırm oldu sanki bu sentiment da ne ya
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Konu Bilgileri
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)
CR7
nezaman gelsem burda bu değerli iki konuk var
arkadaşlar gelin tanışalım bak süper bir tüyo göndereceğim söz 
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünde 300 veya 400 point kesmiyor artık dozu arttırmaya düşünüyorum günde 2bin point a çıkartmayı planlıyorum ,ayda 40 bin point yani

http://www.youtube.com/watch?v=2xpqxe9Ylp0
Yorum
-
vay canına 6 kasımda yazdım gold 1138 ken 1193 olmuş brent 82 iken 79 olmuş bist 81448 olmuş ne yazdıysam oldu fakat bunu paraya çeviridk mı ,yokCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar kısa vadede beklenen ilk hedef olan 2.25 gördü BRENT PETROLU DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR ALTIN DA DÜŞÜŞTE FAKAT KISA VADE GRAFİK YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR vob hafta başında yazdığım beklenti doğrultusunda hareket ediyor şimdilik ,herşeye rağmen BİST hala kuvvetli duruyor 79856 kapattı 77300-800 arası kuvvetli destek bölgesi.
ara palayı ,teknoloji bu ya
Yorum
-
Bugün ilk defa üye kontrol paneline girdim bu yazıma böyle bir itibar gelmiş ,sonuçlara bakınca terse yattığımız henüz görülmemiştir hamdolsun..teşekkür eder saygılarımı sunarım.CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gece beşiktaş-fener derbisi var ,borsadaki graflara göre fener yükselişte beşiktaş düşüşte ,ligde ise beşiktaş üst sırada graflara göre fener yüzde 1500 galip gelecek bakalım öyle olacak mı ,iddiada 1 e5 fener oynadım,fener yenilirse bir daha graf bakmayacağım yenersede full grafa devam
İddaa Oranları
Beşiktaş 2.20
Beraberlik 3.20
Fenerbahçe 2.30
Ben bjk lıyım hocam. Terse yatmayasın
Yorum
-
Yarın 17 kasım 2014 ,borsacı olark yeni haftayı giriyoruz herhafta hergün hatta heran çok önemli özellikle vob cular için ,önümüzdeki haftanın önemi vob grafiği ve dolayısıyla endeks grafiği mayıs 2013 den beri süregeln düşen trend çizgisine çok yaklaştılar yani kırarsa önü açık kırmazlarsa sıkıntılı dönem geneHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
Yorum