VOB online

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumu çok seviyorum neden çünkü kazanıncada KAYBEDİNCE de KİMSE LAF SOKMUYOR herkes yardımcı ve anlayışlı sonuçta kazanç da kayıp da bireysel özgür bir forum yani çok güzel
    Öncelikle Dilaver hocamı sen tanısan harika bir insan ben az bir zaman da tanıma şerefine ulaştım Allah razı olsun
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• CR7
      Tecrübeli
      • 26 Ekim 2014
      • 1711

inşallah biz de tanışırız ,sevgili eren bugün için ne diyorsun yukarı mı aşağı mı sence
      Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

inşallah biz de tanışırız ,sevgili eren bugün için ne diyorsun yukarı mı aşağı mı sence
        şimdi yanlış anlaşılmasın bizim dememizle çok fazla bişi değişmez tahmin dakikalık hala yukarı ya olduğunu görmekteyim takasları veya soyal medyadaki konuşulanları diğer topiğe taşıdım daha inceleyeceğim ben sadec iş yerinde bakma şansım var
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• CR7
          Tecrübeli
          • 26 Ekim 2014
          • 1711

evet yukarı gibi ,100900-103970 yukarda 99200-98300 aşağda bu aralıklarda olacak ama önemli olan biz hangi dakikada hangi poz da olmamızdır şimdilik kafamdaki plan önce yukarı sonra aşağı sonra gene yukarı şeklindedir seans başlıyanca daha net yazarım gene

Yorum

• CR7
            Tecrübeli
            • 26 Ekim 2014
            • 1711

aynen yazdığım gibi oldu önce yukarı yaptı 101525 sonra 98925 e geldi sonrada 100775 kapattı ben bugün ekstradan bir işim çıktığı için hiç ekran izleyemedim bukadar heyecanlı bir günde borsadan uzak kaldım bunda da bir hayır vardır elbet hayırlısı

Yorum

• CR7
              Tecrübeli
              • 26 Ekim 2014
              • 1711

anlaşılan bugün de dünün tersi olacak

Yorum

• CR7
                Tecrübeli
                • 26 Ekim 2014
                • 1711

garan haftanın en yükseğine yakın kapattı dolayısıyla vob da 101225 kapattı süper bir haftaydı kullanamadık ,taa geçen haftanın başında bu hafta için yükselişi tahmin etmiştim da neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Yorum

• CR7
                  Tecrübeli
                  • 26 Ekim 2014
                  • 1711

bir kaç formül keşfettim bugün bakalım işe yarayacakmı ilerleyen günlerde sonuçta her geçen gün gelişmek lazım bir kitap önerdi arkadaşım "karşıt yatırım" onu okuyorum ama bugünü olaylara bakınca karşıt değilde karışık yatırm oldu sanki bu sentiment da ne ya
                  formüller tamam demosunu yaptım sanal olarak sıra pratiğine geldi tutmasın kimse artık beni

Yorum

• CR7
                    Tecrübeli
                    • 26 Ekim 2014
                    • 1711

Konu Bilgileri
                    Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)
                    CR7

nezaman gelsem burda bu değerli iki konuk var arkadaşlar gelin tanışalım bak süper bir tüyo göndereceğim söz

günde 300 veya 400 point kesmiyor artık dozu arttırmaya düşünüyorum günde 2bin point a çıkartmayı planlıyorum ,ayda 40 bin point yani

http://www.youtube.com/watch?v=2xpqxe9Ylp0

Yorum

• CR7
                      Tecrübeli
                      • 26 Ekim 2014
                      • 1711

dolar kısa vadede beklenen ilk hedef olan 2.25 gördü BRENT PETROLU DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR ALTIN DA DÜŞÜŞTE FAKAT KISA VADE GRAFİK YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR vob hafta başında yazdığım beklenti doğrultusunda hareket ediyor şimdilik ,herşeye rağmen BİST hala kuvvetli duruyor 79856 kapattı 77300-800 arası kuvvetli destek bölgesi.
                      vay canına 6 kasımda yazdım gold 1138 ken 1193 olmuş brent 82 iken 79 olmuş bist 81448 olmuş ne yazdıysam oldu fakat bunu paraya çeviridk mı ,yok
                      ara palayı ,teknoloji bu ya

Yorum

• CR7
                        Tecrübeli
                        • 26 Ekim 2014
                        • 1711

bu gece beşiktaş-fener derbisi var ,borsadaki graflara göre fener yükselişte beşiktaş düşüşte ,ligde ise beşiktaş üst sırada graflara göre fener yüzde 1500 galip gelecek bakalım öyle olacak mı ,iddiada 1 e5 fener oynadım,fener yenilirse bir daha graf bakmayacağım yenersede full grafa devam
                        İddaa Oranları
                        Beşiktaş 2.20
                        Beraberlik 3.20
                        Fenerbahçe 2.30
                        Bugün ilk defa üye kontrol paneline girdim bu yazıma böyle bir itibar gelmiş ,sonuçlara bakınca terse yattığımız henüz görülmemiştir hamdolsun..teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ben bjk lıyım hocam. Terse yatmayasın

Yorum

• CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

Yarın 17 kasım 2014 ,borsacı olark yeni haftayı giriyoruz herhafta hergün hatta heran çok önemli özellikle vob cular için ,önümüzdeki haftanın önemi vob grafiği ve dolayısıyla endeks grafiği mayıs 2013 den beri süregeln düşen trend çizgisine çok yaklaştılar yani kırarsa önü açık kırmazlarsa sıkıntılı dönem gene

Yorum

• CR7
                            Tecrübeli
                            • 26 Ekim 2014
                            • 1711

Haftayı 101225 ile başlıyacak olan vob için yukarda 103250 ve genel olarak 104200 seviyesi aşağıda ise 100bin ve genel olarak 98950 kritik seviyeler

Yorum

• CR7
                              Tecrübeli
                              • 26 Ekim 2014
                              • 1711

geçen gün bir kaç formülden bahsettim bu formüller geçmişteki verilerden toparlandığı için gelecek için ne kadar faydası olur bilemiyorum göreceğiz

Yorum

• CR7
                                Tecrübeli
                                • 26 Ekim 2014
                                • 1711

genel olarak fians pyasaları baktığımızda dolar kısa vadeli düşüş emtialar diplerden dip beğenip hafif yükseliş eğiliminde dünya piyasalar hafif boğa modunda

Yorum

Working...
                                X

Debug Information