Vob İşlem kademeleri....Gün sonu.....
Collapse
X
-
Bobo yorumu
Bist 100 icin yaziyorum..
Aralik 2015 icin Max Dip 69.165 ve 83.150 Aralikta yukari gecilirse LONG olmanda fayda var..
Ocak 2016 icin Max dip 69.500 ve 82.750 Ocak 2016 da Yukari gecilirse LONG olmanda fayda var.
Şubat 2016 icin ise Max dip 69.700 ve şubat 2016 da 82.250 Yukari gecilirse LONG olmanda fayda var..
Mart 2016 da ise Max dip 70.000'e yukseliyor. Yine Mart 2016 da 81.750 Yukari gecilirse LONG olmanda fayda var..
Yorum
-
2.35 cennten başlayan net itkisel hareket 8 haftada ilerledi ve şu an düzeltmesindeyiz. düzeltmenin 5. haftası 0.618 delindi 0.786 geri çekilme yeri 2.48 centte .. haftaya kadar bist100 2.48-2.58 cent arasında kalırsa düzeltmenin tamamlanabileceğini ve gelecek haftalarda bir c/3 çıkışı bekliyorum..
gece geç oldu bist100 günlüklerdeki kv li görüşümüde bu şekilde yazmak istedim.. önemli olan dibi bulmak değil TRENDE ZAMANINDA BİNMEK ..bir önceki sayfada yazdım beni tanıyanlar bilir, 2009 dan bu yana her dipte yazdım... zamanı yaklaştı..
gece geç oldu yarın devam ederiz,, kısa vadede biraz önce yazdığım aralıkta ve süreden dönersek minimum 3.2 cente kadar bir yükseliş beklerim.. oradan sonrada ise oraya gelince karar veririz... şu ana kadar fiyat-zaman ilişkisi olarak bir düzeltme kalıbının sonundayız, bu tepki sonrası farklı bir yapıya bürünür mü yani sizin beklediğiniz 50.000 olur mu ben o konuya bayağı uzağımmm...
iyi geceler ..
Yorum
-
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Banka Endeksi.
Uzun dönem.
Kırmızı çizgi üstü birinci bölge.
Mavi üstü ikinci, yeşil üstü üçüncü, kahverengi üstü dördüncü, turuncu üstü beşinci.
Bütün bölgeler birbirine paralel.
Şimdi, pembe ve turuncu arasındaki bölgedeyiz.
Pembenin altıncı bölge olmasını bekliyorum
Diğer bölgelerde görüldüğü gibi örneklersek, pembe bölgenin hedefi turuncu bölge olacak.
Pembe kırıldığı zaman bu model kendini 5 saniye içinde yok edecek.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yorum

[/QUOTE]

[/QUOTE]

Yorum