PKART" in teknik analizinde bana yardimci olcak arkadas varmi? tesekürler
Teknik Analiz
Collapse
X
-
adem sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPKART" in teknik analizinde bana yardimci olcak arkadas varmi? tesekürler
-
son bir ay içinde düzenli alımlar olmuş. rsı, ccı, stch, olumlu görünüyor. 1.41 cent yakında kırılırsa ilk hedef olarak 2.25 cent olacaktır. Ayrıca orta vade için listeme aldım.Bol kazançlar dilerim.
Yorum
-
Dardanelin borcu da bitmezki kardeşim...Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam dardanel için grafikler parlak mı
okadar da ton balığı alıyorum gene borçlarını kapatamadı şirket
Yorum
-
Vakit bulunca ayrıntılı analizini kendi topiğine eklemeye çalışırım.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroysac nasıl duruyor sizce...
Yorum
-
tamam teşekkür ederim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVakit bulunca ayrıntılı analizini kendi topiğine eklemeye çalışırım.
Yorum
-
Pkartı listemize aldık ama portföyümüze koyamadıksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson bir ay içinde düzenli alımlar olmuş. rsı, ccı, stch, olumlu görünüyor. 1.41 cent yakında kırılırsa ilk hedef olarak 2.25 cent olacaktır. Ayrıca orta vade için listeme aldım.Bol kazançlar dilerim.
iyi gitti ...
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroysac nasıl duruyor sizce...
2006 nın başlarında başlayan aylık düzeltme hala sonlanmamış. Haftalıkta ise tekpi bazında yükselişlerle sınırlı kalacaktır. 4 cent seviyelerine kadar düzeltmenin süreceği kanısıydayım. Orta ve uzun vade pozisyon almak için henüz erken.
Yorum
-
[QUOTE=simurg;4347][URL=
2006 nın başlarında başlayan aylık düzeltme hala sonlanmamış. Haftalıkta ise tekpi bazında yükselişlerle sınırlı kalacaktır. 4 cent seviyelerine kadar düzeltmenin süreceği kanısıydayım. Orta ve uzun vade pozisyon almak için henüz erken.[/QUOTE]
4 cent yani yaklaşık 5,2 vaybe .oraya gelirse harbi kelepir olur.muhtemelmi diyorsunuz...
Yorum
-
Borsada fırsatlar tükenmez gelecektir...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 cent yani yaklaşık 5,2 vaybe .oraya gelirse harbi kelepir olur.muhtemelmi diyorsunuz...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada fırsatlar tükenmez gelecektir...
inşallah..biraz daha bekleyeyim bari
Yorum
-
Biz yine de yarın inceleyelim ...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde gsdho var ama gerçi o teknik temel takmayacak sanki...
Yorum
Yorum