simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Teknik Analiz
Collapse
X
-
günlükMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde gsdho var ama gerçi o teknik temel takmayacak sanki...

Hisse günlükte biraz düzeltme yapıyor.Genel olrak indikatörler olumlu. Üs bolignerin kırılması için bu seviyelrde güç toplayabilir.
haftalık usd

Haftalıkta hiç bir problem yok 19.03 de al veren hisse hala sat vermemiş. yoluna devam ediyor.
Yorum
-
endeks düşerken bile ihya ediyor maşallahMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sn simurg
gsdho beni ihya etsin diye bekleyeceğim
...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks düşerken bile ihya ediyor maşallah
bu başlangıç diye düşünüyorum.
yedire yedire çıkacağız inşallah...
Yorum
-
traiders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Simurg,
acınbadem hissesini de yorumlaya bilirmisin..? tesekkur ederim..bu ilk katılımım ve ilk sorum...umarım ben de faydalı olurum burada..

7.2 centte zirve direnci var kırmamış ve geri dönmüş. Kısa vadede kıracağını sanmıyorum. Mal çıkılmış global tarafından. Tepki çıkışları kısa vade içimde olcaktır fakat 6.8 den sonra 6.3 desteği kırılırsa pozisyn kapatılması iyi olur diye düşünüyorum. Bol kazançlar.
Yorum
-
Ben teşekkür ederim. Bol kazançlar.traiders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg,cok tesekkur ederim verdiginiz bilgilere..
Yorum
-
Sn.mmo bu akşam eklemeye çalışacağım.mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın simung siteniz hayırlı olsun sizden maktk teknik yorumu rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
Teknik olarak diplerde gezinen bir hisse fakat. bu hisse de tekniğin pek önemli olmadığı düşünüyorum. Temel analizi dikkate almak daha mantıklı. Ky. dostlarım böyle hisselerde pozisyon alırken dikkatli olsunlar.Tabi karar herkesin kendine ait.mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın simung siteniz hayırlı olsun sizden maktk teknik yorumu rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
Hfatalık bazda macd indikatörü al vermesine rağmen aylıkda henüz vermemiş. Bol kazançlar.
Yorum
-
wilson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simung siteniz hayırlı olsun. Ben ilk defa katılıyorum. Egeseramik hissesi ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim.

Hisse senedi 2006 yılının düzeltmesini bitirmek üzere. 1.64 cent destek , 3.06 cent ise direnç olarak duruyor. Hisse senedi ucuz görünüyor.2006 yılında başlayan hareket bu yılda devam ederse 5 cent orta ve uzun vadede görülecektir. Bugüne kadar görmüş olduğu zirve 13.5 centtir. Takasına baktığımda son 3 ayda citibank yabacı 1.900 bin lot arttırmış. 67.3 oranıyla malın çoğunu elinde bulunduruyor. Kısaca uzun vade bekleyen yatırımcı güzel karlar edebilir bu sentte. Bol kazançlar.
Yorum

Yorum