Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Evet epeydir bekliyoruz.
Ne kadar zor değil mi "Saygılarımla" diyebilmek.
Her babayiğidin harcı değil.
Lakin er yada geç bunu söylemek zorunda.
Biz o günü sabırla bekleyeceğiz.
Acele edip kaybedenlerden değil, sabredip kazananlardan oluruz inşallah.
Beklenen an geldi mi?
Mızıkçılık yapmazsa 25.800/26.300'e kadar bir yükseliş mümkün.
Düşe kalka yada kesintisiz gitmek endeksin inisiyatifinde.
Günlük dalgalanmalar kapsam dışı.
Kapsama alanımız bir kaç haftalık bir sürec.
Bir hafta çok uzun bir zaman derseniz siz de haklısınız.
Beklenen an geldi mi?
Mızıkçılık yapmazsa 25.800/26.300'e kadar bir yükseliş mümkün.
Düşe kalka yada kesintisiz gitmek endeksin inisiyatifinde.
Günlük dalgalanmalar kapsam dışı.
Kapsama alanımız bir kaç haftalık bir sürec.
Bir hafta çok uzun bir zaman derseniz siz de haklısınız.
Saygılarımla...
Despot (24.000) öyle hemen pes etmem demiş, ve oradan gevşeme belirtileri başlamış.
23.200'e kadar bir sarkma kabul edilebilir, bu seviyenin altında kaldığımız an yukarıdaki strateji çöpe gider.
Despotumuz23.800'e kadar boyun eğmiş. O'nun numerosu çoktur. Bazen kendi aklı bile ermez yaptıklarına. Yeni bir numero yapmazsa, 25.xxx'lere yolculuk yakındır.
ÜŞÜYORUM Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. (Muhsin YAZICIOĞLU)
Yorum