Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Ne paniklediniz ya.
Emmi başka yerde yazmaz, bombalama olayına çok üzüldü.
İntikamını finansal piyasalar üzerinden alır merak etmeyin.
Kuzu Emmi bu Kaan Sarıaydın var, nam-ı diğer has ayu ama çok mantıklı paradigmaları var. Sana pek benzer şeyler söylüyor.
Sen ne dersin bu arkadaş hakkında?
İNCİLDE ve tevratta...ezekiel 38-39 da anlatılır....kuranda bu YECUC ve MECUC olarak anlatılır....
GOG....bir millet ki bu diger karanlık guclerle birlikte ISRAEL e saldıracak der...ne zaman....kudus yeniden ISRAEL in baskenti oldugu zaman....
gulmeyin ula....bu bi ayet...REAGAN bu ayeti esas alarak RUSYA nın GOG oldugunu ve yokedilmesini iddia etti...ve yıldız savası projesi ile sovyetler dagıldı....amerikan baskanı bu...gulmeyin olumm...
gene bi american baskanı....dıga bush un bubası..boyuk bush...İRAK a saldırdmadan once...fransız cumhurbaskanına...chirac a...GOG islamdır...ortadoguda bunun basını ezmezsek...bu GOG...hiristiyan medeniyetini yıkacak dedi....chirac fransız ve laik sok oldu emme itiraz edemedi...
2003 de iraq a furdular....GOG yerin aldına indi...MAGOG a yani...2011 de geri geldi....artık adı HERDERDE DEVA...DAES...ISIS olmustu...halifeside vardı....sunni ulkeler...turkiye...suudi...qatar...bunnara mujahitler dedi...davul zurna calıyor...ESAD gitti gidecek derken....GOG tum hısmıyla KURTLERE FURMAZ mı...kurtler...onlarda sunni...turkiye hükümeti sokta...noluyor lem...bu mucahitleri bunun ucun gondermedik ki..alevi kessinler diye gonderdik.....AMERİCA GOG a karsı kurtlere hevadan karadan silah yardımı yapıp kurdistanı suriyede kurdurunca....bizimkiler bu DAES de teroristmiş demez mi...o ana kadar DERİN CUKUR bunnar sunni kardeslerimizdir...sii maliki bunnarı ezdi diyordu...
neyse bu DAES te yanıldık emme... ama fatih ordumuzu dolduran mucahitlerimiz var..NUSRA FRONT..al qaide...idlibi aldılar..alevilerin yasadıgı LATAKİYE ye dayandılar...kıtır kıtır alevi kesecekler....ESAD dustu dusuyor derlerken..turkiyede alevi yokmus gibi....amrika rusyaya di haydi ula demez mi....bizimkilerin destekledigi mucahitleri nusra front ve musulman kardesleri putin ROKET manyagı yapmaz mı...TURK UCAKLARINI TACİZ ETMEZMİ..bizim pilotlar uslu cocuk haline sokulmaz mı...ortadoguda kanat cırpan kus bizden izinsiz ucamaz diyen derin cukur acı gercegi gorunce adını unutmazmı...bunu goren nusra frontcu usaglar....onlarda turkiyeye dogru kacmaya baslamaz mı....bunnar geldimi TURKİYEYE ne olacak..bi seriat ordusu bu...ben bilmem...dunya liderimiz ve derin cukur biliyordur...nede ossa BOP un esbaskanı...
aklım karıstı....hazreti muhammed ne demiş bakem diye...arastırdım...
demiş ki...
bir toplum cahil birini kendine bastacı ederse....o topluma GOG gelir....GOG ankaradaydı...ve cok acıydı.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu mucahitten gubre yapıp suriye topragını bereketli kılmak ucun....amrika rusyaya 60 milyar dolar odeyecek...30 milyar doları odendi...ilk satılan amerikan bonolarıyla....şimdi çinde geliyor...onada suudiyi yok et dediler....rusya ile birlikte...
suriyenin yeniden inşa işi ise....cinin olacak....gidip suriyeden toprak alacaklar ihya olacak...suriye ortadoguda cennet olacak...
neymiş efendim....supergucle aynı yataga girersen...tarrak manyagı olursun...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kapanışlar ne olur bilinmez ama, abd artıya geçiyor, almanya da 10bin üzerine attı.
bizimkiler de türkiye olarak değil de new york'un bir banliyosuyuz havasında fiyatlama yaptıklarından yarına düzeltme idi bu yukarı devam diyebilir mi acaba?
çünkü dolar on birim aşağı salmayı versin 500 puan alıyorlar yukarı.
fiyatlama hiç inandırıcı gelmiyor bana.
bu arada kuzu abi, bugün şam'da rus büyükelçiiğine saldırı oldu.
kaşımaya başlıyorlar Allah muhafaza, ucu çok fena dokunucak bize...
dirençteyiz gibi
bu arada bir şey sormak isterim.
sizin de kulağınıza fiyatları ak-sermaye artık kimse tutuyor lafı geliyor mu?
gedik vs.
yani dün bugünü kasten değil bir süredir.
böyle bir güçlerinin olabileceğini hiç zannetmiyorum ama fısıltı gazetesi çalışıyor sanki.
incik eğerki 24/8/2015teki 85250 dipse ve o haftadan yükseliş trendi başlamışsa bu hafta içinde 99500 short deneme yeri için uygun görünüyor eğerki devamını diliyorsa skender beyaz düşüş trendimiz 2 hafta sonraki tepe buluşma yerleri beyazla sarının kesişim yerleri ordanda dönderebilir 100500 lerle 101500 noktasında kesin bir dönüş bekliyorum namıssız beni yanıltmaz inşalah ya ordan 2 li dibi yapar yada yeni bir dip yoklar yanlız 2 li dip seviyesi yeşille önceden belirlediğim trend cizgi dibi sürekli yükseliyor önce 85 lerdi şimdi 87500lere belki o zamana kadar 89 lar olacak tabi düşüş trendindeysek bu 93500ler kırılmasına bağlı gelecek haftalarda görelim bakalım....ben şahsen 97 lerde bir kısmını kapattım çünkü full vurmuştum nefes almam lazımdıı...yoksa skender beni ikerdi ibnetorluğa aday değilim fırsat kolluyorum ki ben onu ikim...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Neymis... PYD silah alirsa falan filan... Patron icin önemli olan ISID... kim onunla mücadele edecekse onlan varim der....
ISID i kuranda o.... Oyunu okuyamiyorsan yalnis ata oynarsin....
Zira o ata sempatin var.... Gönlün orda...
Bizi bütün dünya biliyor.... Kimlerle beraber oldugumuzu.... Samda camide namaz kilmayi arzu ile bekledigimizi...
ülkemizden bu güne ISID a katilan binlerce insanin oldugu sanki bilinmiyor.... Dünya biliyor ama, bizde 3 maymun cok...
Ne oldu... Esat gidecekdi.... Ne oldu; Iran Rusya, esad ve Cin beraber oldu...
ABD tasaron kullaniyor... Neden?
Türkiye neden bay pas yapiliyor ?
iste osmanlicilik diyerek laikligi ve cumhuriyeti kuranlara küfür ede ede geldigimiz yer burasi... Onlarin borc almadan yaptigi bütün dev kuruluslari kim satti? Neden paranin en bol faizlerin en düsük oldugu dönemde bir tek sanayi kurulusu kurulamadi... Neden? Düsünmeye bile degmez....
Nerde böyyük türkiye? Vatandasini telefon sirketlerinin yagmalamasina karsi bile koruyamiyan bir yapi...
Güclünün hakli oldugu bir yapi....
Nerde huzur? Nerde adalet? Nerde sosyal adalet?
Her rejim kendi zenginini yaratiyor...
Alkislayip destek verenler sagolsun...
Sikayet etme hakkiniz yok.... Benimde yok.... Aptal aptal yaziyorum iste.... Hic kaale almayin beni...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
Lem tam nokta atışı yapmışız 99500
Bakalım İskender devamını getirecek mi
ben de bugün negüzel 99250den furduydum ama tutamadım, 98400den verdim gitti.
bi tık kar almış olduk. mevcut kurşunlar saplı duruyo.
artık nasip, devamı gelirse güzel olur.
Yorum