vrgngns Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
esas konumuz gerilerde kalmasınkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu dususun hedefi....teknik olarak 70 000....ve oradan 80 000 e yonelen tepki...LONG olmanın kosulunu yazdım...HABERLER FELAKET KOTU İSE....VE PANİC VARSA...bu daha once ikimizin bahsettigi....ikili dibi getirir...yani 74 000 i...buna hızla ınince bu long yeridir...degilse...yavassa panic yoksa....76 000 de karımı alır tekrar cakarım...80 000 de....
once bi iki ay....70 000 ila 80 000 arası...70 000 10 YILLIK TREND DESTEGİDİR...BU KIRILDIMI...DUSUS SELLELEDİR...
sonra....hızla 50 000....BU DİP...MALA GİR VE 5 YIL YAT YERİ....
TABİİ BU...tamamen teknik....
o kuzu kuralıdır...hatırlattım ki....tetikte olalım...
ISIS ARTIK Bİ DEVLETTİR....en az 10 yıl bulunacak bu areneda....onunla catısma pek onemli bişey degildir...ama...bunu onemliymiş gibi gosterip...bi cok insanı panicletirse...bizim gibi dinazorlar bu fırsatı nakte cevirmekte tereddut etmez....
Yorum
-
turkiyenin ISIS a savas acması....PİYASALARIN OLUMLU ALGILAMA YONUNDE OLMASINI GEREKTİRİR....olumsuz degil...bunu dün gecede yazdım...
bu nedenle....bu furusmadan 5000 puvan karı alarak cıktım....notr kalacagım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ote yandan...gene herkesin bilmedigi bişeyi yazayım...ilk kez yazıyorum bunu...FED FAİZ ARTIRMASI VE ETKİLERİ...
NE DEMİŞTİM...fed İN FAİZLERİ ARTIRMIYA BASLAMASI....demek....geopolitic dib yakın demektir..bu artıs sko ya uymuyan ulkelere SON DARBEDİR...UYANLARI KORUR...biz uyduk mu...henuz bilmiyorum tam...ama gelişme sonucları uyduk diyor...bu faiz artısı...piyasaları dusurmuyecek....FİŞEKLİYECEK DİYORUM...alıklar tersini soyluyor...niye fişekliyecek...ekonomi tarihine bakın...FED BUNU YAPTIGI AN...KENDİSİ İLE UYUMLU ULKE MERKEZ PANKALARINA DOLAR POMPALAR...ve bu o ulkenin parasının yıkılmasını engeller...
UYARI....yazılarıma bi butun olarak bakın....tümünde ozne....capitalist mode ve buna uyan ulkelerin korunacagı yazılıdır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum sanki 80.000i deneyecek gibi gözüküyor.Sen yazınca ben de nakite geçtim ama long için son 5 dakkamız,geçelim mi yoksa pazartesiyi mi görelim karar veremedim.Hafta sonu gelişmelerini görmek iyi olacak herhalde.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronce bi iki ay....70 000 ila 80 000 arası...[/B]YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
YOK NOTR İYİDİR....ne oldu henuz tam bilmiyorum...yukarıdakileride sen beni anlıyasın diye yazdım...kar cepte...durumu kavramaya calışacagım...sonra karar verecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
su anda gozum altında....1077...1060 dayım....ilk parti...dorttebir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum değerlendirmelerini merakla bekliyoruz.Eğer bu akşam ikinci tur görüşmelerde koalisyon sinyali gelirse ve hafta sonu terörle ilgili yeni bir olay olmazsa 80.000 üzeri bir over shooting olabilir diye düşünüyorum, bu durumda 80.000 de yeni bir keneyi devreye sokarmıyız yoksa kene kademeleri dahamı yukarda olur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYOK NOTR İYİDİR....ne oldu henuz tam bilmiyorum...yukarıdakileride sen beni anlıyasın diye yazdım...kar cepte...durumu kavramaya calışacagım...sonra karar verecegim....YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
-
Sayın kuzu, altında ne tür işlem yapmalıyız, altın fonlarına mı ? gram altına mı ? Vadeli altın hesabı mı? viop mu? viop ta en uzun vade benim bankada ( İŞ ) 6 ay ile sınırlı, sen demiştin uzun vadeli alım yapılacak diye. Yol göstermeni rica ederim sayın üstad .. saygılar ..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu anda gozum altında....1077...1060 dayım....ilk parti...dorttebir...
Yorum
-
Bu iş bana halkın gazını almak için yapılmış hareketler gibi geliyor..Sınırdan giriş yapıldığı falan da yok..Sadece angajman kuralları uygulanıyor... ulkedeki binlerce uyuyan ne olucek o buyuk sorun...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYOK NOTR İYİDİR....ne oldu henuz tam bilmiyorum...yukarıdakileride sen beni anlıyasın diye yazdım...kar cepte...durumu kavramaya calışacagım...sonra karar verecegim....
Yorum
-
-
ihakkı...
duruma cevabı vermişim emme....ona bizimkiler uyarmı....uyarlarsa sorun yok...uymazlarsa...ekonomik tetik cekilir...bu 50 000 dir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam...
tüm yollar laik Türkiye cumhuriyetine çıkıyor...Türkiye dünyanın merkezinde..
iran ın çıkışı..rusyanın çıkışı..İsrail in çıkışı amerikanın yani siyasi askeri güç..vatikan yani dini güç..ve Londra..finans güç..
AB nin..yani yeni dünya düzeninin ya da BOP un tüm bunların çıkışı Türkiye üzerinden..
Tüm bu güç eksenlerinin üzerinden kesişme noktası ya da denge noktası....Türkiye..bu süreci.. Türkiye yi kim yanına alırsa o götürecek gibi..
bu gece olanlar sanki NATO nun devreye girdiğini gösteriyor..
Sykes – Picot sanki yeniden oluşturulacak..Burada incirlik in kullanımı önemli..http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...siz_izin.html# bu haber önemli...İncirlik Üssü için şartsız izin
Ankara İncirlik Üssü’nün IŞİD’e karşı operasyonlarda savaş uçakları tarafından da kullanılmasına ve koalisyonda uçaklarıyla yer almaya şartsız ‘evet’ dedi. Kararın ardından Obama ile Erdoğan telefon görüşmesi yaptı.
şimdi hedefte pkk da var..peki yurt içinde dışarıdaki militanlardan daha fazla pkk nın ve işıd ın militanı yok mu...sanki Erdoğan -gül çatışması var..ya da rusya-Amerika çatışması var...gül başkanlığında akp den milletvekilleri ayrılacak yeni bir merkez sağ parti kurulacak diye söylentilerde var..
Kuzu hocam...yurt içinde olaylar büyüyebilir..kontrolden çıkabilir..korkarım ki..Taşeron örgütler üzerinden bu savaş çok uzun sürecek gibi kuzu hocam..
obama en büyük tehdit daeş demiş...http://www.sabah.com.tr/dunya/2015/0...uk-tehdit-daes
fiziki altın en güvenilir yatırım aracı olacak gibi kuzu hocam..“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Erdoğan 2015 itibari ile eskisi gibi değil.
Öncelikle "Gezi olayları" ile halk tarafından silkelendiği gördü.Amerika halk hareketlerine duyarlıdır ve dikkate alır.Yönetimde ise sözünden çıkmayacak liderle işbirliği yapmak ister.Bu nedenle 2 yıldan bu yana da YCHP yönetiminde ki kişiler olan,F Tipi ve Kürtçüler ile beraber YENİ CHP,yeniden oluşturulduktan sonra,F Tipi ile Erdoğan'a operasyon başlatıldı.Olanın bitenin farkında olan Erdoğan,her zaman ki gibi yine 7 Haziran öncesi milliyetçi söylemlerle oyunu konsolide etmeye çalışsa da,YCHP destekli HDP'nin barajı aşırttırılması ile bu sefer Güneydoğuda kaybettiği oyları geri alabilmek adına,kendi akibetinin bir Menderes gibi olma ihtimalini görebildiğinden Kürt açılımını bitirmek,HDP'ye ve MHP'ye kaçırdığı seçmeni kazanabilmek adına erken seçim hamlesini gerçekleştirmek istemektedir.
AB ve ABD,YCHP ve Davutoğlu AKP'sinin koalisyonunu istediğinden,süpürüldüğünün farkında olan Erdoğan'ın cevabı olarak PKK'ya saldırmasının amacı ve tekrardan tek başına iktidarı istemesi olarak görmemiz gerekir.Bu da benim penceremden.
Yorum
Yorum